LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Търсене сред 2306 луксозни имота в България и
888 в чужбина

LUXIMMO е национална агенция за луксозни и качествени недвижими имоти в България и чужбина.

С повече от 20 офиса и представители в цялата страна и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в България и във всички атрактивни дестинации зад граница.

Ние работим единствено в качествения и луксозния сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си по начин и със стандарти, които отговарят на най-добрата световна практика. Създадохме нашата агенция, за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на недвижимите имоти на едно място. Покажи до края

През последните години постигнахме много добри успехи в бизнеса си, изградихме ефективна структура и реализирахме множество успешни сделки. Нашите клиенти са високообразовани и интелигентни хора, които търсят и предлагат качествени имоти, като същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

Всичко това ни позиционира сред първите най-успешни агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще притежавате търсения лукс и качество!

Луксозни имоти в България и чужбина

С повече от 20 офиса и представители в България и по света, при нас ще намерите изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.

Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията, за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

През дългите години работа нашите консултанти натрупаха сериозен професионален опит. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване на клиентите си. Реализирахме множество успешни сделки. Екипът от консултанти и мениджъри на LUXIMMO работи неуморно, за да поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина. Нашата основна цел е реализиране на добра сделка за всеки доверил ни се клиент и партньор.

Днес LUXIMMO заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България.

С нас ще намерите търсения лукс, качество и престиж!


Новини и статии

Брокери на месец януари 2023 година
01
Feb

Добър старт на годината за консултантите ни в столицата и страната! Няма как да не отдадем дължимото на мениджърите ни ... прочети повече

Недвижимите имоти в Дубай ще отбележат ръст от 46% през 2023 г., сочат данни
31
Jan

Процъфтяващият сектор на недвижимите имоти в Дубай се прогнозира да продължи да расте и през следващата година, с растеж ... прочети повече

Дубай е вторият любим град на експатите
23
Jan

Дубай е вторият най-добър град за живеене в света според глобалното проучване Expat City Ranking 2022 на организацията ... прочети повече

Всички новини

Нашите топ оферти за продажба и под наем

Луксозно ново строителство — апартаменти и къщи в новостроящи се сгради и комплекси Ново строителство

Най-новите оферти за луксозни имоти в България

Промо
оферта
Двустаен апартамент
гр. Варна / кв. Христо Ботев
Варненска област, България

Площ: 57.47 м² Спални: 1 Етажност: 6 Етаж: 2

Цена  74 700  63 700
Ексклузивна
агенция
Къща
Близо до гр. Елена
Великотърновска област, България

Площ на сградата: 373 м²Площ на парцела: 1433 м² Спални: 7 Етажност: 2

Цена  350 000
Ексклузивна
агенция
Тристаен апартамент
гр. София / кв. Дианабад
Софийска област, България

Площ: 103.63 м² Спални: 2 Етажност: 15 Етаж: 11

Цена  264 256 (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти