Преслава Мизинова

Консултант, Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Преслава Мизинова се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Тя завършва средното си образование в Национална априловска гимназия, гр. Габрово и продължава висшето си образование в СУ “Св. Климент Охридски" със специалност "Публична администрация". Завършва и магистратура "Маркетинг със специализация рекламен мениджмънт" в УНСС. Владее английски език на добро ниво и руски на средно добро ниво.

В началото на професионалния си път тя работи като офис мениджър, а в продължение на 8 години се занимава с рекламен мениджмънт. Работи с международни компании като Кока Кола, Про Кредит Банк, Монделийз, Загорка, Тал Инженеринг, Рош България, Фикосота и др.

За Преслава водещо и най-важно е клиентът да получи бърз и адекватен отговор, да поддържат контакт с добро отношение и да достигнат до успешна сделка.

В работата си Преслава държи на коректност и комуникативност.

Свободното си време тя посвещава на своя син, обича да спортува и да чете.
Всички отзиви за Преслава Мизинова
ОТЗИВ ОТ Христофор Филев
Здравейте, Ползвах услугите на брокер Преслава Мизинова и искам да изкажа своята благодарност за свършеното от нея. Прояви изключителна компетентност и познаване на нормативната база в тази област. Много добре организиран човек, търси и намира за кратко време най-доброто решение. Отзивчива и се заема с най-разнообразни задачи, свързани с процеса, който водеше вещо от първия момент до приключване на сделката. Горещо препоръчвам госпожа Мизинова и респективно Вашата агенция! Благодаря! Поздрави: Христофор Филев - изключително доволен клиент
ОТЗИВ ОТ Христофор Филев

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Преслава Мизинова в медийни публикации

01.09.2023, LUXIMMO

Брокери на месец август 2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите ...