LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нашите партньори и приятели

Партньори на LUXIMMO. Партньорски фирми, партниращи компании и организации, приятели

В основните си дейности LUXIMMO партнира успешно с различни фирми и организации в България и по света. Голяма част от нашия успех в бизнеса се дължи именно на нашите партньори и приятели. Те ни помагат да осигуряваме първокласни услуги на нашите клиенти и все повече да повишаваме качеството на работата си. Вижте ги!

Фърниш.БГ

Furnish.BG е основен партньор на LUXIMMO в обзавеждането, оборудването и интериорните решения на имотите, които предлагаме за продажба. Фирмата е част от корпоративната група на LUXIMMO и работи успешно през последните 4 години. Заедно с Furnish.BG сме обзавели напълно повече от 1500 имота в България и чужбина, което нарежда тази фирма, като една от водещите на пазара в България по годишен оборот и реализирани продажби. Фирмата предлага всичко за обзавеждането и оборудването на дома и офиса. Клиентите могат да избират измежду 5000 артикула на изключително конкурентни цени. Доставка и монтаж са осигурени във всички краища на страната и чужбина. ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА FURNISH.BG

Обмяна на валута от GCEN

Global Currency Exchange Network е водеща международна компания за финансови услуги, базирана във Великобритания. През последните няколко години партнираме успешно с GCEN в асоциация с HSBC, една от водещите търговски банки в световен мащаб, които предоставят изключително изгодни условия и качествена услуга по обмяна на валута за чуждестранните ни клиенти, които купуват имоти в България ползвайки услугите на нашата компания. Финансовите услуги на GCEN и HSBC са особено полезни за купувачи, които са базирани в страните извън зоната на ЕВРО-валутата, като Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, ЮАР и други, и имат нужда да обменят средставата от националната си валута в ЕВРО за да закупят своя имот в България. ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА GCEN

SilkyHolidays

Силки Холидейс е сред водещите български туристически фирми, предоставящи пълен набор от услуги на своите клиенти. Компанията е лидер в резервациите по Интернет и оперира едни от най-големите и добре известни туристически портали в България, предоставящи актуална информация за най-престижните курорти в страната.

ПОСЕТЕТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА СИЛКИ ХОЛИДЕЙС

Пропърти Мениджмънт БГ

LUXIMMO партнира активно с най-голямата компания за управление на недвижими имоти в България – Пропърти Мениджмънт БГ ООД (www.PropertyManagement.BG). Създадена през 2004 година, фирмата навлезе енергично в това ново поле на бизнеса с имоти и за кратко време успя да разгърне сериозна структура в цялата страна. Пропърти Мениджмънт БГ е наш стратегически партньор, предоставящ на клиентите на LUXIMMO богата гама от ценни услуги между които:

• Стопанисване на жилищни и търговски имоти. Представителство на собственика и защита на неговите права.

• Управление на жилищни и офис сгради, ваканционни комплекси, хотели, търговски площи и центрове, молове и много други.

• Отдване под наем. Събиране на дължими наемни вноски. Мениджмънт на наеми.

• Краткосрочни наеми на хотелски принцип, маркетинг и резервации чрез собствената си хотелска верига Т-Хотелс.

• Управление на общи части в жилищни сгради. Професионален домоуправител.

• Ремонтни дейности. Изпълнение на интериорни проекти. Поддръжка на сгради.

Към днешна дата компанията разполага с екип от около 300 души, управлява над 1000 апартамента, 15 ваканционни комплекса, 8 ресторанта, 4 хотела и много други.

Всички клиенти на LUXIMMO ползват специални отстъпки за услугите предоставяни от Пропърти Мениджмънт БГ.

За своите клиенти притежаващи имоти в чужбина, компанията може да препоръча и да ги свърже със свой партньор в страната, където се намира имота.


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти