LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Управление на персоналната комуникация

“Луксиммо” ЕООД и свързаните с дружеството лица осъществяват комуникация с Вас с цел предоставяне на услуги, благодарение на личните данни, които сте предоставили за съхранение и обработка.

Чрез Управление на персоналната комуникация можете сами да управлявате абонамента си, като изберете какви свои лични данни да ни предоставите, както и да определите за какви цели да ги използваме.

С избиране на някоя или на всички отметки по-долу заявявате, че желаете да използвате услугата/услугите и давате своето съгласие да съхраняваме и обработваме Вашите лични данни за целите на тази услуга/услуги.


Желаете ли да получавате подобни оферти, промоционални предложения и новини от нас?

Моля да имате предвид, че по всяко време имате правото и възможността да измените обхвата на предоставеното от Вас съгласие, като ни пишете на: [email protected] или посетите страницата: Управление на персоналната комуникация

Освен това можете да оттеглите предоставенотo от Вас съгласие, като ни пишете на: [email protected] или посетите страницата: Декларация за оттегляне на съгласие за предоставяне на лични данни .

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти