LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозно обзавеждане, цялостни решения за дома и офиса

Луксозно обзавеждане и мебели за дома и офиса, интериорен дизайн и цялостни луксозни решения в България, София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Сливен, Банско, Пампорово, Слънчев Бряг, Златни пясъци.

Ние в LUXIMMO знаем, че обзавеждането на един имот има основно значение в постигането на желания лукс за неговите обитатели. Даваме си сметка колко важно е нашите клиенти да притежават жилище или офис с качествено и луксозно обзавеждане, което ще им донесе така желания комфорт и удобства. Всичко започва от интериорния проект, минава през производството или покупката на мебелите и завършва с малките детайли, които всъщност носят уюта и характера на имота. Изборът на обзавеждане е бавна и нелесна задача. Когато обаче партнирате с професионална фирма за интериорен дизайн и обзавеждане, това е приятна задача.

На своите клиенти горещо препоръчваме да използват услугите на нашите дългогодишни партньори от FURNISH.BG. Като клиент на LUXIMMO вие ще получите не само специално внимание, но и добри отстъпки от всички цени.

FURNISH.BGFURNISH.BG е една от водещите български компании за интериорен дизайн и цялостно обзавеждане, специализирана в проектиране и обзавеждане на жилищни и ваканционни имоти.

Тъй като се стремим напълно да задоволим всяко едно изискване на нашите клиенти, ние работим с екип висококвалифицирани дизайнери, с дългогодишен опит и отлични познания в сферата на интериорния дизайн. С тяхна помощ ние можем да разработим всякакъв тип индивидуални интериорни проекти, съобразени изцяло с последните тенденции и стилове във вътрешното обзавеждане, обосновани на три основни компонента – качество, естетика и лукс.

Съобразени до най-малкия детайл с Вашите желания, нашите услуги включват вътрешни ремонти, мебелно проектиране и производство, избор на интериорен текстил, осветление, доставка, монтаж, авторски надзор, декориране и почистване.

За допълнителна лекота и удобство при комуникацията и обслужването на клиенти, FURNISH.BG създаде електронен магазин на www.furnish.bg, предлагащ пълен асортимент от стоки, дизайн и различни решения.

На снимките по-долу, можете да разгледате вече реализирани проекти на FURNISH.BG.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ФИРМЕНИЯ КАТАЛОГ НА FURNISH.BG

Вижте още: Интериори и интериорни решения от Furnish.BG

КОНТАКТИ:

Адреси

София офис: бул. "Тодор Каблешков", 53, в търг. център Friends

Варна офис: ул. "Иван Вазов", 37, партер

Email: [email protected]

Моб. 1: +359 898 516 123

Моб. 2: +359 894 626 877


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти