LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Информация за контакт с банките относно покупка на имот с ипотечен кредит

Ипотечни кредити за покупка на луксозни имоти от водещите банки в България

В случай, че сте решили да ползвате ипотечно финансиране за покупка на имот, LUXIMMO ще Ви съдейства за осъществяване на контакт с всяка една българска банка, която може да Ви консултира относно получаване на ипотечен кредит.

Възползвайте се от преференциални условия с услугите на нашия партньор SUPER CREDIT! SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

Много често, за някои имоти, особено такива, в процес на строителство, инвеститорите предварително са се договорили с конкретни банки, които са изготвили специален ипотечен продукт, относно финансиране на купувачите в комплекса. Ако Вие закупувате имот в процес на строителство, или такъв който е във вече построена нова сграда, Ви препоръчваме да попитате нашия отговорен брокер дали няма вече изготвен ипотечен продукт за финансиране на купувачи в конкретния обект.

Ако закупувате имот в по-стара сграда, Ви препоръчваме да се обърнете в някоя от лицензираните банкови институции на територията на цяла България. Изборът на банка за финансиране на Вашата покупка е Ваш личен избор, и логично много от нашите клиенти първо се допитват до обслужващата ги банка, която познават добре. Много често обаче на нашите клиенти се налага да проверят възможностите на ипотечно финансиране в няколко банки, или пък да проведат разговори с различни банки и да се опитат сами да си договорят максимално изгодни изгодни условия по своя кредит.

Как можем да Ви съдействаме, за да се свържете с банка, която да финансира Вашата покупка на луксозен имот?

Екипът на LUXIMMO разполага богат опит на пазара на луксозни имоти, натрупан в повече от 15 години работа на нашите консултанти и мениджъри. За своя дълъг професионален път ние сме помагали на множество наши клиенти да проучат възможностите за финансиране, като за целта сме осигурявали на клиентите си директен контакт с експертите в кредитните отдели на някои от най-големите банки в България. Ние Ви осигуряваме пряк контакт с банките, а Вие сами провеждате лични срещи с всяка една от тях и вземате решение сами с коя банка да работите. В качеството си на агенция-лидер на пазара на елитни имоти, нашите клиенти ще могат да се възползват от следните предимства при разговорите с банките:

• Персонална среща с водещ експерт по ипотечно кредитиране в избраната от Вас банка;
• Лична консултация от опитен банков специалист, който ще Ви запознае с основните продукти на банката, в това число и най-новите възможности за финансиране;
• Fast-track система за придвижване на Вашите документи за кандидатстване за кредит в избраната от Вас банка. Това означава, че ще можете да се възползвате от максимално кратки срокове за обработка на Вашите документи за кредит;

Имайте предвид, че LUXIMMO единствено Ви предоставя директен контакт с опитни експерти в банките, за да можете да получите от тях информация от първо лице, както и специално предложение, което да отговаря на Вашите нужди и възможности. LUXIMMO не Ви консултира по условията на кредита, нито посредничи между Вас и банките в договарянето на условията!

Можем да Ви предоставим директен контакт с банките, за да получите специално отношение и преференциални условия, само ако вече сте наш клиент. Моля обърнете се за повече информация към обслужващия Ви брокер в LUXIMMO.

"Луксиммо" ООД не представя и не предлага на клиентите, които насочва към банките, конкретни банкови продукти, не предоставя информация, включително обща информация за банкови продукти, нито разяснява или препоръчва такива продукти, както и не предоставя каквито и да било съвети или консултации от името на банките или от свое име и не извършва други, неописани в това споразумение подготвителни действия, с които да улесни или подпомогне реферираните клиенти да сключат с банките конкретен договор за кредит.


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти