LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Абонамент за бюлетина на LUXIMMO с нови оферти, намалени цени, фирмени новини, статии и анализи на пазара

Можете да получавате на своя имейл нашия регулярен информационен бюлетин, съдържащ всичко ново публикувано на сайта през последния месец. Ще ви изпращаме редовно нашите най-нови оферти, новини, статии, пазарни анализи и друга полезна информация, касаеща пазара на луксозни имоти и нашата компания.
Тази форма на редовно получаване на цялата информация на едно място е удобна и практична. Спестява време в постоянно разглеждане на сайта. Дава възможност да реагирате веднага, в случай че се появи нов имот, който отговаря на вашите конкретни изисквания.
С цел по-голямо удобство и прецизиране само на интересуващата ви информация, можете да настроите какви точно елементи от нашия месечен бюлетин с новини и оферти желаете да получавате.
При желание ще имате възможност да се отпишете от получаване на нашия бюлетин по всяко едно време, чрез избиране на съответната опция от тази страница.
За да се абонирате за бюлетина и да настроите филтъра за получаване на интересуващата ви информация, моля, попълнете полетата от формата по-долу. Всички полета, маркирани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Предпочитан език на бюлетинаЖелая да получавам новини, статии и анализи за следните държави:

Желая да получавам всички нови имоти от следните държави:


“Луксиммо” ООД защитава вашите лични данни и следва фирмена политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим след като получим Вашето запитване.Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти