Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в спа комплекс в България за продажба и под наем

Едностаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:42 м²

Етажност:5

Етаж:3

45 000
42 000

Бизнес

Близо до гр. Балчик
Добричка област /  България
карта

Площ:1351 м²

Площ на парцела:3207 м²

3 500 000
под наем
(дългосрочно)

Тристаен апартамент

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ:114.51 м²

Спални:2

Етажност:2

Етаж:2

Цена при запитване

Двустаен апартамент

гр. София / кв. Горна баня
Софийска област /  България
карта

Площ:104 м²

Спални:1

Етажност:6

180 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Двустаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:67 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:3

77 000

Едностаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:40 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:2

47 990

Тристаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:88 м²

Спални:2

Етажност:6

Етаж:5

95 000

Къща

Близо до гр. Дряново
Габровска област /  България
карта

Площ на сградата:118 м²

Спални:2-4

Етаж:1,2,3

Цена при запитване

Тристаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:72 м²

Спални:2

Етажност:5

Етаж:1

65 000

Хотел

Близо до гр. Троян
Ловешка област /  България
карта

Площ:667 м²

Площ на парцела:1000 м²

Спални:9

Етажност:3

825 000
750 000

Тристаен апартамент

Близо до гр. Разлог
Благоевградска област /  България
карта

Площ:101 м²

Спални:2

Етажност:5

Етаж:3

110 000

Едностаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:49.52 м²

Етажност:5

Етаж:1

45 900

Двустаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:54 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:1

57 000

Двустаен апартамент

Близо до гр. Разлог
Благоевградска област /  България
карта

Площ:58 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:1

55 000

Двустаен апартамент

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ:54 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:1

59 900

Тристаен апартамент

Близо до гр. Каварна
Добричка област /  България
карта

Площ:171.11 м²

Спални:2

Етажност:3

Етаж:1

148 010 (без ДДС)
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Къща

Близо до гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площ на сградата:195 м²

Площ на парцела:575 м²

Спални:3

Етажност:1

550 000
530 000 (без ДДС)

Ресторант, Бар

гр. Бяла
Варненска област /  България
карта

Площ:512.13 м²

Етажност:8

Етаж:0-1

330 000

Двустаен апартамент

гр. Разлог
Благоевградска област /  България
карта

Площ:108 м²

Спални:1

Етажност:5

Етаж:4

99 000

Къща

Близо до гр. Стара Загора
Старозагорска област /  България
карта

Площ на сградата:430 м²

Площ на парцела:600 м²

Спални:6

Етаж:2

180 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Апартаменти ново строителство

гр. София / кв. Горна баня
Софийска област /  България
карта

Площи:104.10 м² — 286 м²

Етажност:6

  249 800 – 686 000

Апартаменти ново строителство

гр. Банско
Благоевградска област /  България
карта

Площи:55.90 м² — 88.64 м²

Спални:1-2

Етажност:6

  58 695 – 93 072