LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Защо да купим с LUXIMMO?

Агенция за недвижими имоти. Защо LUXIMMO? Няколко причини да изберете нашата агенция за партньор в покупката на имот

Покупката на недвижим имот е важно решение за всеки от нас.

Когато купувате луксозен или качествен имот LUXIMMO е вярното решение.

Ето няколко сериозни причини да изберете нас:

Приветливи и усмихнати. Това ще намерите при нас - приветливи и усмихнати млади хора, които ще Ви посрещнат като добър приятел. Нашите служители ще дадат всичко от себе си за да сте удовлетворени от Вашата сделка.

Разбиране. Нашите служители умеят да изслушват. Решението за покупка на имот е важно, и ние разбираме това. Просто разкажете всичко и ние ще Ви препоръчаме най-доброто във Вашия конкретен случай.

Отзивчивост. Бърза реакция. Когато работите с LUXIMMO, Вие имате на разположение Ваш собствен брокер. Нашият колега ще приеме работата с висока отговорност и готовност за съдействие по всяко време. Ще се постарае резултатът за Вас да бъде повече от това, което се очаквали.

Дискретност. Можете да разчитате на нас! Дискретността е един от най-важните принципи, които следваме в работата си. Нашият опит е натрупан в обслужване на специални персони, преуспели бизнесмени, политици, артисти и хора от шоубизнеса. За нашите елитни клиенти е важно да са спокойни, че имат насреща си отговорен партньор.

Пестим вашето време. Ние знаем, че сте зает човек. Нека не Ви откъсваме от Вашата отговорна работа или любимо занимание. Дайте ни задачата, а ние обещаваме да я изпълним без излишни въпроси и срещи.

Среща с директора? Разбира се! Всеки наш офис се управлява от Регионален Директор. Ако смятате, че той може да Ви помогне най-добре, просто поискайте среща. Той ще Ви приеме с радост.

...и още:

Познаване на пазара. Нашите експерти следят отблизо пазара на качествени и луксозни имоти, както и цялостното развитие на сектор "Недвижими Имоти" в България. Наблюдаваме отблизо и тенденциите в държавите, където предлагаме имоти в чужбина. Ето защо от нас можете да очаквате меродавна консултация и обективно мнение независимо дали купувате или продавате. Само ни попитайте!

Най-добрата цена. Покупката на луксозен имот е свързана с плащане на не малка цена. Ние ценим Вашите усилия и знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Основно задължение на Вашия брокер-консултант е да постигне с преговори най-добрата възможна цена за Вашата покупка.

Юридическа защита. Сделките с недвижими имоти са сериозно начинание. Като наш клиент Вие ще се ползвате напълно безплатно от услугите на наш опитен адвокат, който ще извърши необходимите проверки, ще подготви всички документи и договори и ще присъства с Вас на изповядването на сделката и плащането на цената. С LUXIMMO Вашата сделка е напълно защитена юридически.

"Специален Клиент". Веднъж извършили сделка с LUXIMMO, Вие ще получите Сертификат за "Специален Клиент", който ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последвали покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

"Клуб ЛУКС ИМОТИ". След втората продажба на имот, ползвайки нашите услуги, Вие ще получите и членство в нашия "Клуб ЛУКС ИМОТИ". Членството в клуба ще Ви даде възможност за участие във всички наши инвестиционни семинари, достъп до специални оферти, както и редица допълнителни отстъпки, които можете да ползвате за услуги в нашата мрежа от бизнес партньори.

Доверете ни се! Дайте ни шанс да работим за вас!

ВРЪЗКА С НАС


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти