LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

За агенцията

Информация за LUXIMMO, агенция за елитни имоти в България и чужбина

Агенцията LUXIMMO е основана през 2007 г. от предприемача Никола Стоянов и неговия екип, като част от корпоративната група компании Stoyanov Enterprises.

LUXIMMO e единствената българска агенция за недвижими имоти с награди от престижния международен конкурс за агенции от цял свят International Property Awards. През 2018 година в Лондон LUXIMMO получи 2 отличия и се превърна в първата българска компания с признание на такъв висок световен форум за професионалисти по имоти. През 2022 година агенцията печели три големи отличия на European Property Awards, част от International Property Awards - Най-добра агенция за недвижими имоти в България, Най-добър сайт за недвижими имоти в България и 5-star Winner.

Stoyanov Enterprises разполага с дългогодишен опит в маркетинга, продажбите и управлението на жилищни имоти в страната и чужбина, както и в консултирането на крупни частни и корпоративни клиенти, инвестиращи в имотни активи с цел бизнес или генериране на доходност. През 2017 година ЛУКС ИМОТИ се ребрандира на LUXIMMO.

LUXIMMO работи единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията, за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици — хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

LUXIMMO е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Русия, Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари.

Успяхме да установим партньорства с множество реномирани строителни фирми в България и извън страната. Консултираме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

През дългите години работа консултантите на LUXIMMO натрупаха сериозен професионален опит и реализираха множество успешни сделки. Компанията изгради ефективна платформа за продажбено и следпродажбено обслужване на клиентите си, а екипът ни от консултанти и мениджъри, вече над 85 човека, непрекъснато се увеличава и неуморно поддържа най-богатото портфолио от луксозни имоти в България и чужбина.

Днес LUXIMMO заема своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България, осигурявайки на своите клиенти лукс, качество и престиж в комбинация с обслужване по най-високи световни стандарти.

Почти 16 години след своето основаване LUXIMMO изпълнява амбициозна програма за развитие, като само през 2019 година сме отворили 3 нови офиса в България, а през 2022 година отворихме офис в Русе. Вървим уверено към позициониране и на нови ключови пазари извън страната, което ще превърне LUXIMMO в международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по цял свят.


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти