Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни апартаменти (всички видове) за продажба и под наем

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:118.37 м²

Спални:2

Етажност:3

Етаж:2-3

250 900

Четиристаен апартамент

гр. Геракини
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:100 м²

Спални:3

Етажност:2

Етаж:1-2

200 000

Вилa

гр. Nea Iraklitsa
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ на сградата:150 м²

Площ на парцела:278 м²

Спални:3

898 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Четиристаен апартамент

гр. Никити
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:94 м²

Площ на парцела:63 м²

Спални:3

Етажност:2

Етаж:2

286 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Тристаен апартамент

гр. Никити
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:67 м²

Площ на парцела:33 м²

Спални:2

Етажност:2

Етаж:1

192 000

Вилa

гр. Nea Iraklitsa
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ на сградата:105 м²

Площ на парцела:165 м²

Спални:2

588 000

Вилa

гр. Nea Iraklitsa
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ на сградата:105 м²

Площ на парцела:223 м²

Спални:2

Етажност:2

Етаж:2

548 000

Вилa

гр. Nea Iraklitsa
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ на сградата:150 м²

Площ на парцела:238 м²

Спални:3

898 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Paralia Ofriniou
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:105 м²

Площ на парцела:800 м²

Спални:2

300 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Paralia Ofriniou
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:105 м²

Площ на парцела:800 м²

Спални:2

300 000

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:135.53 м²

Спални:3

Етажност:3

Етаж:2-3

279 400

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:126.32 м²

Спални:3

Етажност:3

Етаж:2-3

261 800

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:121.85 м²

Спални:3

Етажност:3

Етаж:2-3

250 900

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:130.33 м²

Спални:3

Етажност:3

Етаж:2-3

276 800

Мезонет

гр. Касандра
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:131.02 м²

Спални:3

Етажност:3

Етаж:2-3

279 400

Тристаен апартамент

с. Sozopoli
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ:92 м²

Спални:2

Етажност:3

Етаж:2-3

220 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Тасос
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:100 м²

Площ на парцела:1000 м²

Спални:2

350 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Тасос
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:62 м²

Спални:2

195 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Тасос
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:48 м²

Спални:1

145 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Тасос
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:85 м²

Площ на парцела:670 м²

Спални:2

180 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Четиристаен апартамент

гр. Athens
Област Attica /  Гърция
карта

Площ:263 м²

Спални:4

2 220 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Многостаен апартамент

гр. Athens
Област Attica /  Гърция
карта

Площ:138 м²

Спални:3

492 000
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Мезонет

гр. Kavala
Област Кавала /  Гърция
карта

Площ:173 м²

Спални:3

560 000

Къща

гр. Каливес
Област Халкидики /  Гърция
карта

Площ на сградата:110 м²

Площ на парцела:350 м²

Спални:2

Етажност:2

500 000