LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец август 2023

LUXIMMO

01.09.2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите нива на продажби на колегите в Банско пък доказаха, че курортният град е предпочитана дестинация през всички сезони. Столицата отговори с огромен брой продажби на ново строителство и сме уверени, че ни очаква още по-забързан септември, в който ще работим отдадено за своите клиенти.

LUXIMMO благодари за неуморните усилия на целия си екип, който неспирно гради в България и чужбина положителния имидж на предизвикателната брокерска професия. Август бе и месецът с най-висок брой клиентски препоръки от доволни клиенти, което е най-яркото доказателство за безспорния им професионализъм.

А консултантите с най-впечатляващи търговски постижения през август бяха:

Любин Чаков е консултант, който лесно разпознава потенциала на един имот. Той е професионалист, за когото няма неосъществими сделки. Отличава се с безпогрешна преценка и с вежливо и точно отношение спрямо всеки клиент. Той е специалист, който разбира нуждите на своят клиент и държи на неговото мнение. Благодарение на своите личностни качества и умения за преговори, той утвърждава позицията си и запазва мястото си в класацията ни и този месец. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Август месец бе успешен и за Яна Янчева, която успя не само да осъществи завиден брой сделки, но и да сбъдне мечтата за нов дом на мнозина. Освен впечатляващия й опит, забележителната дисциплина на Яна я отличава като модел за подражание за амбициозните млади брокери. Способността й да остане фокусирана и организирана, дори в лицето на предизвикателна пазарна динамика, подчертава нейната ефективност като консултант. Тази дисциплина несъмнено допринася за нейната способност постоянно да постига изключителни резултати. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Димитър Джибин е опитен консултант с обширни познания за пазара на недвижими имоти. Той е професионалист с отличен усет и умения. Работата с него върви по ефективен начин, а гладкото протичане на процеса при покупката на имот е гарантирано. Той е специалист, който винаги следва интереса на клиента си и се стреми поставените цели да се изпълняват в рамките на заложените срокове. Ако желаете да закупите имот в Банско и региона с цел инвестиция или за лично ползване, доверете се на Димитър Джибин и разгледайте цялото му портфолио тук!

Офис „Цар Асен“ присъства в тазмесечната ни класация в лицето на Преслава Мизинова. В индустрия, в която съвършенството е резултат от комбинация от умения и отдаденост, Преслава е пример за идеалния консултант. Постоянните ѝ успехи говорят ясно за способността ѝ да се справя със сложни казуси в сделките. Амбициозните брокери със сигурност могат да се черпят вдъхновение от нейния подход към работата, който се основава на дисциплина, комуникация и истинска страст да помага на клиентите да постигнат имотните си цели. Вижте цялото й портфолио тук!

Анна-Мария Петрова дебютира в класацията ни „Брокер на месеца“. Още с постъпването си в LUXIMMO Анна-Мария демонстрира не само умения при решаването на сложни имотни казуси и аналитичен нюх, но и адаптивност и отговорност към поетите ангажименти. Тя е виден пример за това, че съчетанието на знания и трудолюбие може да доведе до впечатляващи постижения в професионален план. Разгледайте портфолиото на Анна-Мария Петрова тук!

Никола Стоянов е човек, който умело съчетава множество задачи. Освен с управлението на цялата корпоративна група, той намира време и за работа с ключови клиенти на LUXIMMO, които обмислят сериозни инвестиции в имоти в България или чужбина. С богат опит, натрупан за тези повече от 25 години работа в областта на недвижимите имоти, той използва своите познания и безпогрешен нюх в полза на клиентите, предоставяйки им своето внимание и експертиза. Запознайте се подробно с биографията на Никола Стоянов тук!

В разгара на един от най-силните месеци за пазара на имоти на морето, Красимир Йорданов от офис Варна затвърди името си и успешно завоюва място в класацията ни за „Брокери на месец август“. Той е професионалист с безброй сделки зад гърба си и множество доволни клиенти. Консултант с отлични организационния умения и коректно отношение, той е специалист в работата както с местни, така и с чуждестранни клиенти. Доверете му се и се запознайте с портфолиото му тук!

Паолина Желязкова за пореден път си осигури място в нашата класация за „Брокер на месеца“. Нейният успех е доказателство не само за безспорните й търговски качества, но и за индивидуалния ѝ подход към всеки клиент. Паолина твърдо вярва, че предоставянето на точна и навременна информация позволява на клиентите да спестят време, усилия и пари. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Макар и отскоро в нашият екип, Красимира Апостолова показа, че упоритата работа и стремежът за успех дават своя резултат. Винаги усмихната, тя е готова да съдейства на всеки клиент, нуждаещ се от нейните услуги. Красимира е винаги внимателна към детайла, следва поставените цели и никога не се отказва от тях. Ако желаете да закупите имот от висок клас и да работите с консултант, на когото да имате пълно доверие, тя е готова да бъде до Вас през целият процес до финализиране на сделката. Моля, разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Жулиета Багдасарова е един от доказаните консултанти в екипа на Luximmo, който с радост успява да се отзове и да помогне на всеки клиент, потърсил услугите ѝ. Тя разполага с богато портфолио от различни типове имоти, а дори търсеният имот от Вас да не е в него, тя ще се ангажира със задачата да го открие. За наем или покупка, свържете се с нея и Ви уверяваме, че ще получите изключително компетентно отношение и обслужване. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Виолета Михайлова се откроява като консултант, който бързо печели доверието на клиенти и инвеститори. Нейните забележителни комуникационни умения, съчетани с коректно отношение и отзивчивост, създават атмосфера на прозрачност, която клиентите наистина ценят, а портфолиото ѝ е доказателство за добър нюх при подбора на имоти. Разглеждайки, ще видите нейния ангажимент към разнообразието и качеството. Независимо дали сте купувач на жилище за първи път или опитен инвеститор, Виолета има набор от опции, които отговарят на различни нужди и предпочитания. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

За пореден път непрестанният стремеж към успех осигурява на Стоян Пейчинов престижно място в класацията „Брокер на месеца“. Неговите постоянни търговски успехи на високо ниво могат да бъдат приписани на богатия му опит в областта на недвижимите имоти и непоколебимата професионална етика. Адаптивността и експертизата на Стоян Пейчинов го правят най-добрият избор за консултант за много хора, търсещи или продаващи жилище в столицата. Можете да разгледате пълното портфолио на Стоян тук!

Надеждният консултант е труден за откриване, но избирайки Христо Робев, може да сте сигурни, че Вашият интерес винаги ще е негов основен приоритет. Комуникацията с него върви без проблем, а работните отношения с лекота. Христо е професионалист, който държи всички необходими документи при сделка да са напълно изрядни и поема пълен ангажимент за гладкото протичане на покупко-продажбата или отдаването на имота под наем. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Ключов фактор за успеха на Константин Калъчев е неговата отдаденост към професията. Той държи постоянно да бъде информиран за актуалните тенденции на пазара и гарантира, че клиентите му ще извлекат максимална полза от неговите пазарни познания и многогодишен опит. Ако търсите консултант, който държи на безкомпромисното качество на обслужване, Константин Калъчев е правилният избор. Разгледайте всички негови предложения тук!

Магдалена Джибина отбелязва забележителен успех през изминалия месец август. Тя е едно от търсените лица на пазара на имоти в Банско и региона. С дълбока експертиза и непоколебима страст към професията си, тя постоянно надхвърля очакванията, докато несравнимата ѝ работна етика ѝ позволява да удовлетвори всички имотни нужди на клиентите си. Вижте портфолиото на Магдалена Джибина тук!

Албена Икономова е опитен консулт с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Тя притежава умения за работа в екип, търпение и последователност. Благодарение на своята упоритост и всеотдайност, Албена се справи изключително през изминалия месец и успешно завоюва място в класацията "Брокер на месеца". В нейно лице можете да откриете професионалист, който е готов да преодолее всяка трудност по пътя към откриването на точния имот за Вас. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук! -

Иван Атанасов е професионалист, който умее да предразполага клиента отсреща и да му дава свобода, за да се чувства комфортно по време на цялата сделка. Той е специалист с аналитично мислене, положителна нагласа и обширни познания. За него мнението и исканията на клиента, с когото работи, са на първо място. Доверете му се и се запознайте с цялото му портфолио тук!

Успех след успех на нашето Черноморие жъне и Камен Славов. Въпреки натовареното си ежедневие Камен е професионалист, който е готов да откликне на всяко едно обаждане от клиент, за да организира оглед на желания от него имот в най-кратки срокове. Той е стриктен и отдаден на работата си във всеки един аспект. Винаги държи на доверието и прозрачните отношения между клиентите и партньорите, с които работи. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Дебютант в класацията е и Петя Маринова от офис Бургас. Със своята целеустременост и ангажираност Петя преодолява всяко предизвикателство по пътя си и изгражда трайни отношения с клиентите си, като излъчва професионализъм и отдаденост във всеки етап от сделката. Поздравяваме Петя за постижението и ѝ пожелаваме все така да вдъхновява колегите и да защитава високите LUXIMMO стандарти в своята работа. Цялото ѝ портфолио може да видите тук!

Отлични резултати постигна и Екатерина Зафирова. Нейната позитивна енергия и силна мотивация ѝ донесоха титлата "Брокер на месеца". Тя е име, което е разпознаваемо на пазара на имоти на Южното Черноморие. Тя е лоялна, безпристрастна и готова да работи неуморно, за да открие перфектният имот за Вас. Екатерина е консултант, който умее да се справя забележително по време на преговори и да защитава интереса на клиента си докрай. Доверете ѝ се и разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Елена Терзиева е динамична и всеотдайна личност, която разполага с несравнимо ниво на професионализъм, позволяващ ѝ да превъзмогне всяко потенциално предизвикателство по пътя към реализирането на всяка сделка. Нейният подход се отличава с непоколебим ангажимент за прозрачност, лоялност и експертно посредничество при преговори, което да накара и двете страни да се почувстват комфортно и с извлечени ползи. Разгледайте цялото портфолио на Елена тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти