LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Димитър Джибин

Директор на офис, Офис Банско (SUPRIMMO)

Информация за контакт

Ключът към добрата сделка е постоянната комуникация с клиентите

Димитър Джибин се присъединява към екипа на LUXIMMO през 2017 година. Той е завършил езикова гимназия "Академик Людмил Стоянов" в Благоевград, след което продължава образованието си с магистърска програма "Икономика на туризма" в Нов български университет. Владее английски език на отлично ниво и руски на много добро.

Професионалните успехи на Димитър са в сферата на управлението на имоти, където заедно със семейството си успяват да развият своя семейна фирма до една от водещите компании за пропърти мениджмънт в планинския курорт Банско.

Димитър придобива голяма част от опита си в сферата на имотите, като работи за някои от най-големите български фирми за управление на имоти, включително "Пропърти Мениджмънт БГ". В заемана от него позиция в миналото той води кореспонденцията с ключови чуждестранни клиенти за една от най-големите компании в аутсорсинг сектора (C3I).

Въз основа на своя опит в LUXIMMO Димитър се занимава с комуникацията и продажбите с клиенти. За него най-важно в ежедневното общуване е доверието. В работата си той следва личното си мото за постоянна комуникация с клиентите, която смята от голямо значение за добрата сделка.

В свободното си време той обича да кара ски и да играе футбол.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Брокер с най-голям оборот комисиони, 2022

Мениджър на годината, 2022

Офис с най-голям ръст в оборота, 2021

Мениджър на годината, 2020

Най-голяма сделка извън София, 2020

Най-добър нов офис, 2017
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти