LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец януари 2024

LUXIMMO

01.02.2024

Ако януари може да бъде ориентир каква ще бъде 2024 – очаква ни силна година за пазара на луксозни недвижими имоти! Стартира изграждането на мащабни комплекси ново строителство, имаше сделки за качествени имоти в столицата, големите градове, курортите и съседна Гърция, а препоръките за нашите консултанти бяха завиден брой! Благодарим, януари!

Събрали сме екип, който може да преминава успешно през всеки цикъл на пазара. Разполагаме с подготвени брокери, които работят с хъс и безпогрешен нюх и с увереност защитават гласуваното им доверие!

А най-добри през първия месец на 2024 бяха:

Офис „Витоша“ този месец се представя гордо от Диана Любенова, която бележи смайващи резултати. Диана се стреми към информираност и залага на безпогрешния си нюх, за да отговори на нуждите и желанията на всеки клиент, като не би допуснала компромис с качеството на предлаганата от нея услуга. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Договарянето на възможно най-добрата сделка за клиенти си е основен приоритет на Яна Янчева. Усъвършенствала уменията си за преговори през годините, Яна може смело да гарантира, че нейните клиенти получават най-добрата услуга на пазара на недвижими имоти. Горди сме, че професионалист като Яна е част от нашия екип вече повече от 15 години! Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Високи резултати този месец постига и Стефан Консулов. Той е всеотдаен към работата си, а ентусиазмът и неговата готовност да отговори на нуждите на всеки клиент му донасят много успешни сделки и препоръки. Той е доказан специалист, който е готов да се справи с всяко едно предизвикателство по пътя към намирането на перфектния за Вас дом. Вижте всички оферти на Стефан Консулов тук!

Още в началото на календарната година броят сделки на Паула Младенова ни карат да си мислим, че пазарът на имоти в Гърция и Дубай ще бъде динамичен през следващите месеци. Максимално ефективна в работата си, Паула безпроблемно обслужва клиентите, които имат интерес към тези екзотични локации, запозната е със спецификите на пазарите там и навременно информира всеки, решил да опознае възможностите за инвестиция в имот. Разгледайте цялото портфолио на Паула тук!

През изминалия месец Цветелина Петрова надмина всички очаквания, демонстрирайки изключителна комбинация от опит, отдаденост към професията и харизма. Но това, което наистина отличава Цветелина, е нейният подход към клиентите. Те й се доверяват изцяло, а тя винаги използва всичките си знания и умения в тяхна полза. Нейният подход не е просто транзакционен – тя гради дългогодишни партньорства с хората, които избират нейните услуги. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Жулиета Багдасарова постига изключителните си резултати в продажбите и отдаването на имоти под наем благодарение на своята амбиция и неспирно желание за развитие. Енергична и изключително фокусирана върху детайлите, тя има способността лесно да комуникира с клиентите си, което ѝ позволява да разбере изключително бързо нуждите им, за да намери за всеки свой клиент точния имот. Вижте всички нейни оферти тук!

Като специалист в продажбите на ваканционни имоти в Банско, Димитър Джибин заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за януари. Димитър е енергична личност и безупречен професионалист, за него не съществува имотен казус, който не може да бъде разрешен с лекота. Димитър печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията – той е умел посредник при преговори, способен да накара и двете страни да се почувстват комфортно. Вижте цялото му портфолио тук!

Ясната и навременна комуникация е от решаващо значение при сделките с недвижими имоти. Любин Чаков знае това и за пореден път присъства в месечната ни класация. Зареден с търпение и огромна доза амбиция, Любин винаги е с една крачка напред в покупко-продажбения процес, давайки препоръки и съвети, за да помогне на клиентите си да вземат информирани решения с лекота. Вижте цялото му портфолио тук!

Професионалните успехи на Добринка Николова в сферата на недвижимите имоти са завидни. Тя поставя успешно начало на календарната година, заемайки почетно място в месечната ни класация „Брокер на месеца“, давайки сериозна заявка за високи успехи и в бъдеще. Добринка печели доверието на клиентите си със своята експертиза, отговорност и умението ѝ да поставя клиента на преден план. Ако й се доверите, тя несъмнено ще открие Вашия имот. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Смело можем да заявим, че Константин Калъчев заслужено грабва титлата „Брокер на месеца“ за януари, благодарение на многогодишния си опит и богатата си сфера на влияние. Отдадеността му към работата е забележителна и неминуемо дава отражение в постигнатите резултати. Константин работи винаги с хъс и внимание към клиентите, което те ценят високо. Разгледайте цялото портфолио на Константин Калъчев тук!

Юлита Гърбева несъмнено е човек, който работи с ентусиазъм и целенасоченост. Юлита притежава безпогрешен нюх за нуждите и желанията на всеки клиент, в следствие на което отсрещната страна ѝ гласува доверие, което тя успява да оправдае с труд и компетенции. Освен доказан търговец, Юлита е и начело на най-често награждавания офис на LUXIMMO – „Вишнева“. Разгледайте всичките оферти на Юлита Гърбева тук!

Мариана Стефанова все по-успешно гради сфера на влияние в Пловдив, което ѝ помага да постига и своите цели, свързани с високи нива на продажби. Мариана е доказателство, че добрият пример никога не остава незабелязан – клиентите я избират за свой консултант заради приветливото отношение, коректността, професионализма и дългогодишната ѝ практика. Разгледайте цялото портфолио на Мариана Стефанова тук!

Паолина Желязкова е едно от разпознаваемите лица на LUXIMMO и един от консултантите, които непрестанно изумяват със стабилно високи нива на продажби, и изминалия месец не е изключение. Паолина ясно заявява намеренията си за силна 2024 година, не губи време и дава максимума от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Отминалият месец бе повече от успешен за Виолета Михайлова от офис Бургас. Внасяйки уникална комбинация от опит, всеотдайност и персонализирано обслужване при всяко взаимодействие с клиентите си, тя успява отново да заеме почетно място в класацията „Брокер на месеца“. Клиентите ѝ я намират за почтен и приятелски настроен човек, който споделя тяхното вълнение за избора на нов дом и им помага с цялата си налична експертиза. Вижте портфолиото й тук!

Александра Кацарова от офис „Вишнева“ за пореден път участва в класацията „Брокер на месеца“. Като един истински професионалист, тя предлага персонализирана услуга и подход, който винаги е в интерес на клиентите. В работата си тя винаги действа почтено и не оставя място за компромиси. Избирайки Александра за свой консултант, си осигурявате доверен партньор, който да Ви дава експертни съвети през целия процес на покупко-продажбата. Вижте портфолиото на Александра Кацарова тук!

Светла Стойкова е поредният представител на офис „Вишнева“ в класацията „Брокер на месеца“. Тя притежава умението бързо да разбира и удовлетворява желанията на клиентите си, което още през януари на новата календарна година ѝ заслужи няколко успешни сделки и препоръки. В лицето на Светла може да очаквате един професионалист, готов да открие идеалния дом за Вас в красивата ни столица. Вижте всички нейни оферти тук!

Камен Славов затвърди позицията си на отличен консултант и този месец. Зареден с непоколебима страст и отдаденост към професията си, Камен проявява истинска грижа и разбиране, като гарантира отлични резултати, базирани на години опит, коректно отношение и иновативни подходи. В лицето на Камен Славов ще откриете един истински професионалист, който обожава работата си и работи в пълен интерес на клиентите си. Разгледайте портфолиото му тук!

Стефан Филаретов е човекът, към когото да се обърнете, ако се интересувате от покупка на имот в района на красивия дунавски град Видин. Той е консултант с дългогодишен опит, който познава в детайли местния пазар и работи винаги с вдъхновение. Стефан често жертва личното си време в полза на успешно завършената сделка, а клиентите му не се колебаят да го препоръчат. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Христо Хитов e едно от най-новите попълнения в екипа на LUXIMMO. Той демонстрира невероятен ентусиазъм в своята работа, нюх към добрите имоти и огромно желание за развитие. С подобни качества не се съмняваме, че ще се утвърди като един от най-добрите търговци в офис „Източни“. Запознайте се с цялото портфолио на Христо Хитов тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти