LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец ноември 2023

LUXIMMO

01.12.2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация, а и на чистосърдечен приятелски съвет, когато взимат решения къде да вложат парите си. Ние предоставяме всичко това с огромно удоволствие, защото знаем, че нашите насоки неминуемо ще повишат качеството на живот на хората, които ни избират.

Сред нашите консултанти има забележителни личности, които работят с отдаденост и истинска страст. Те задават стандартите в обслужването в премиум сегмента на недвижимите имоти, застават с името и лицето си зад нашите ценности като компания и дефинират какво значи „безупречна услуга“. Благодарим на всеки един от тях!

А най-добрите през ноември бяха:

Константин Калъчев е утвърден брокер на недвижими имоти, част от нашия професионален екип от офис „Витоша“. Той разполага с изключителен опит в областта на продажбите, изградил е солидни бизнес отношения с клиенти и строително-инвестиционни компании, което го позиционира като сигурен избор за онези, които търсят жилище в столицата. Начинът на работа на Константин Калъчев е вдъхновение за всеки прохождащ консултант. Вижте портфолиото му тук!

Яна Янчева се отличава като висококвалифициран консултант с опитно око за намиране на точния имот за всеки клиент. Яна умело подготвя индивидуални селекции от имоти, които да съвпаднат с нуждите на клиента, благодарение на своята богата експертиза, придобита през годините. Благодарни сме, че в екипа ни присъства такъв професионалист и ярък пример за високи постижения в индустрията. Вижте портфолиото на Яна Янчева тук!

Клиентите избират Диана Любенова заради нейната енергия, професионализъм и личното отношение, което демонстрира в обслужването. Нейното стратегическо мислене и всеобхватно разбиране на пазарната динамика ѝ позволяват да се ориентира с прецизност в сложни сделки. Всичко това, съчетано с нейния проактивен подход при воденето на преговори, я утвърждава като доверен консултант и заслужено ѝ спечелва титлата „Брокер на месеца“. Разгледайте портфолиото на Диана Любенова тук!

Сериозен брой сделки този месец постигна и Красимира Апостолова, която умело навигира сред пазарните тенденции и работи неуморно, за да се отличи като професионалист от най-високо ниво. Нейните доказани умения за решаване на проблеми и страстта й да намира персонализирани решенията очароват клиентите, а постоянството ѝ позволява безпроблемно да изгради дългосрочни професионални отношения. Разгледайте цялото портфолио на Красимира Апостолова тук!

Цветелина Петрова постига своите успехи благодарение на несравнимия си нюх за качествени имоти. В свят, движен от икономическа сложност, умението на Цветелина да анализира пазарните тенденции и да взима иновативни решения се откроява. Нейната мисия за персонално обслужване на клиентите я отличава, като гарантира, че щом й се доверите, ще си осигурите доверен съветник и финансов стратег. Тя се ориентира лесно в сложния пазарен пейзаж, помагайки Ви да постигнете своите имотни цели. Вижте цялото портфолио на Цветелина Петрова тук!

Димитър Джибин за пореден път присъства в класацията ни „Брокер на месеца“. Това високо и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на безупречната професионална репутация на Димитър в Банско и региона, както и на персонализираните решения, които той предлага, за да отговори на нуждите на всеки клиент. Разгледайте портфолиото му тук!

Ивета Тодорова е консултант от офис „Вишнева“, доказал своя изключителен нюх за добри сделки през годините. Нейният подход включва изработването на безупречни презентации на имоти, които са подбрани стриктно според нуждите и желанията на клиентите. Тя успява с лекота да представи красотата на всеки имот в София, насочвайки клиентите към правилното място, което да нарекат свой дом. Разгледайте портфолиото на Ивета Тодорова тук!

Александра Кацарова е консултант, който притежава отлични умения за преговори и задълбочени познания за пазара. Нейният подход се съсредоточава върху създаването на печеливши сделки за купувачи и продавачи, използвайки опита и информираността си за тенденциите на имотния пазар. Тя умело предоставя индивидуални насоки и лесно разпознава доходоносните инвестиционни възможности, което от своя страна ѝ затвърждава репутацията на утвърден консултант. Портфолиото на Александра може да намерите тук!

Прозрачността и непоколебимият ангажимент на Любин Чаков за успешна сделка към всеки клиент за пореден месец му спечелва място в класацията ни. Независимо дали организира сложни сделки с имоти или навигира през решаването на казуси, уменията на Любин гарантират безпроблемни процеси и успешни резултати. Вижте цялото му портфолио тук!

Още един представител от офис „Вишнева“ в месечната ни класация е Адриана Тюркмен. Нейният несравним усет в навигирането на пазара и откриването на перфектните имоти за всеки клиент й печелят множество препоръки. Доверявайки се на Адриана, може да разчитате на изчерпателни насоки, индивидуално отношение, точна преценка и пълна отдаденост в работата. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Експертният опит на Симона Жекова й позволява да дава ценни насоки на клиентите си и да улеснява значимо пътят до новия им дом. С фокус върху иновациите и ангажимент да изпреварва пазарните тенденции, Симона гарантира, че клиентите получават само най-ефективните и модерни услуги в сферата на недвижимите имоти. Разгледайте цялото портфолио на Симона тук!

Йоана Манева се откроява като консултант, който без усилие изгражда дългосрочни взаимоотношения с клиенти и колеги от индустрията. Нейните доказани умения ѝ печелят горещи препоръки, основани на доверие и удовлетвореност от финалния резултат. Независимо дали обсъжда сложни подробности за имотите или отговаря на притесненията на клиент, индивидуалният подход на Йоана я правят надежден професионалист в сферата на недвижимите имоти. Разгледайте нейното портфолио тук!

За Филип Беличенов можем да споделим, че е виртуоз в затварянето на сложни сделки. Той печели почетно място в класацията ни със своя хъс и безпроблемно водене на преговори. Филип разполага с богат опит и аналитични умения, които му позволяват да осигури изгодни сделки за клиентите си, надхвърляйки очакванията им. Вижте портфолиото на Филип тук!

Със силно изявен характер и проактивен подход, Николета Русева демонстрира неуморна работна етика и безапелационно печели място в класацията ни. Благодарение на задълбочената пазарна експертиза и персонализираните насоки на Николета, тя винаги успява да разкрие на клиентите си безпроблемен път до новия им дом. Вижте портфолиото на Николета тук!

Юлиана Димитрова е опитен професионалист в областта на недвижимите имоти, както и мениджър на офис „Източни“. Тя разполага с дълбокu познания за пазара в София и е наясно с уникалните характеристики всеки столичен квартал и добрите оферти в него. Всички тези безценни знания ѝ спечелват място в класацията ни, както и привличат клиенти, които ѝ се доверяват в търсенето на своя нов дом. Вижте цялото портфолио на Юлиана тук!

В конкурентната индустрия на недвижимите имоти Теодора Иванова се отличава със своята находчивост и иновативни способности за решаване на казуси. Тя разсъждава в перспектива като предоставя решения, пригодени за разнообразните нужди всеки един свой клиент. Многогодишният й опит помага най-ярко в заплетените ситуации по време на сделка, от които тя успява да извлече полза за своите клиенти. Вижте цялото портфолио на Теодора Иванова тук!

Паолина Желязкова консултант, който изпълнява ролята си на търсен имотен консултант с финес и вдъхновение. Изключителните ѝ умения за водене на преговори и познания на пазара и този месец ѝ осигуряват място в класацията „Брокер на месеца“. Нейната способност да анализира пазарните тенденции и да предвижда потенциални промени ѝ позволяват винаги да осигури изгодни сделки за своите клиенти. Вижте портфолиото на Паолина Желязкова тук!

Виолета Михайлова е опитен консултант, специализиран в предлагането на луксозни крайбрежни имоти по Южното Черноморие. Любовта на Виолета към имотите личи в силните ѝ презентации, умението да разбира желанията на своите клиенти и персонализирания подход, който прилага. Всичко това, съчетано със силната мрежа от контакти, осигурява безпроблемен път от избора на имот до сключването на сделката. Разгледайте цялото портфолио на Виолета тук!

Когато става въпрос за осигуряване на мечтания имот в южната ни съседка Гърция, Никола Чолаков e правилният избор. Неговите обширни познания за гръцкия жилищен пазар му дават възможност да съдейства при придобиването както на градски домове, така и на луксозни крайбрежни вили. Никола е безкомпромисен професионалист, който не губи време и дава максимума от себе си, за да намери най-подходящия имот за Вас, гарантирайки плавен и информиран процес при покупка. Вижте портфолиото му тук!

Ралица Емилова отново си заслужи място в месечната ни класация. Със своя безпогрешен нюх Ралица успя през ноември да помогне на много свои клиенти да сбъднат своите мечти за нов дом. Тя може да Ви разкаже за силните страни на всеки имот, да Ви помогне с експертно мнение и да затвори сделката бързо и безпроблемно, защитавайки интересите Ви. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Камен Славов е абсолютен специалист в продажбите на имоти във Варна и района. С прецизен подход и несравнимо внимание към детайла, Камен има набито око, когато става дума за наистина качествени имоти. Може да разчитате на него, когато имате нужда от задълбочена консултация, пазарна оценка, помощ при преговори и бързо и безпроблемно затваряне на сделка. Вижте портфолиото му тук!

Призната с изключителните си управленчески умения, Силвия Гочева се отличава с прецизност и финес в оркестрирането на сложни преговори и сделки в сферата на недвижимите имоти. Нейното отлично планиране, координиране и изпълнение са повече от завидни, а резултатите, които постига, са винаги безапелационни. Разгледайте портфолиото на Силвия тук!

Успехите и отговорното отношение на Добринка Николова за пореден път доказват нейното високо ниво на професионализъм. С огромна доза амбиция, Добринка винаги успява да намери перфектния имот за всеки свой клиент, спестявайки му време и пари. Избирайки Добринка за Ваш консултант, се доверявате на професионалист, който с удоволствие ще бъде с Вас през целия път до придобиването на нов имот. Запознайте се с цялото портфолио на Добринка Николова тук!

Като един истински професионалист Анна-Мария Петрова предлага персонализирана услуга и внимателен подход, съобразен с интереса на клиентите. В работата си тя е амбицирана, винаги действа уверено и не оставя място за компромиси. Избирайки Анна-Мария за Ваш консултант, си осигурявате доверен партньор, който да Ви даде експертни съвети и да защити интересите Ви до финализирането на сделката. Вижте цялото портфолио на Анна-Мария Петрова тук!

Поддържане на най-високи стандарти на професионализъм демонстрира и Магдалена Джибина. Тя е застъпник на устойчивите във времето практики в областта на недвижимите имоти и бързо разбира нуждите на клиентите си. Нейната истинска грижа и прозрачност в комуникацията са основата на нейния успех. Магдалена не просто продава имоти, тя поддържа взаимоотношения и насочва умело клиентите си към техните идеални домове. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти