LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец април 2023 година

LUXIMMO

03.05.2023

В екипа си имаме изключителни хора, отдадени професионалисти, експерти, консултанти, движени от мотивацията за успех и се гордеем с всеки един от тях. Влагаме много в обученията им, вярваме във възможностите им, а те всеки месец постигат забележителни резултати, работят усърдно във вечно променящите се условия на пазара, печелят клиенти, решават заплетени имотни казуси и най-важното – сбъдват мечти. Те съпровождат клиентите към мечтата за нов дом, отстраняват всяка пречка по пътя им, защитават интересите им, а клиентите от своя страна не се колебаят да ги препоръчват многократно.

Благодарим сърдечно, колеги! Благодарим, че задавате стандартите и отстоявате принципите на LUXIMMO ежедневно!

А най-добрите през април бяха:

Красимир Йорданов е сред консултантите в нашия варненски екип, които си заслужиха място в класацията ни „Брокер на месеца“. Красимир печели доверието на партньорите и клиентите си благодарение на гъвкавостта и бързината във взимането на решения. Той е пример за това какво означава да бъдеш добър консултант - с прецизност и етичност да водиш клиентите си през целия процес на покупка на имот. Разгледайте портфолиото му тук!

Силвия Гочева е един от най-успешните консултанти за недвижими имоти на Черноморското крайбрежие. Нейният голям опит и експертиза, заедно с ефективната й комуникация и способността да разбере нуждите на клиента, я правят един от най-търсените агенти на пазара. Тя е винаги отдадена на нуждите на своите клиенти, готова да ги насочи към най-доброто решение за тях. Нейните успехи говорят сами за себе си и не е изненадващо, че тя отново заема място в нашата класация "Брокер на месеца". Разгледайте цялото й портфолио тук!

Офис Витоша бележи силен месец, благодарение и на усилията на Диана Любенова, която е изцяло отдадена на консултантската професия и често отделя от личното си време в името на успешно реализираната сделка. Доверявайки се на Диана, Вие избирате експерт, който с лекота ще Ви помогне да откриете желания офис или мечтан дом . Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Добрият консултант не само чува, но и разбира нуждите и изискванията на своите клиенти. Красимир Георгиев се отличава със своя професионализъм и отговорност към клиентите си, като винаги намира индивидуални решения за тях. Той е винаги на разположение за допълнителна информация и съвети, когато клиентите му се нуждаят от него. Ако търсите опитен и професионален консултант за недвижими имоти, Красимир е идеалният избор за вас. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Гергана Цанкова е отново сред най-успешните брокери в нашата месечна класация. Тя е професионалистът, който търсите, за да си спестите стреса при покупко-продажбата на имот. Благодарение на своя спокоен подход, който винаги съпътства с усмивка и позитивизъм, Гергана със сигурност ще защити Вашите интереси. Тя е пример за добрите отношения, които един брокер трябва да има с клиентите си. Вижте нейните оферти тук!

Христо Робев е изключително талантлив и мотивиран професионалист в света на недвижимите имоти. Неговият непрекъснат труд и преданост към клиентите му го правят един от най-успешните консултанти в Бургас и региона. С изключителни умения в преговорите и междуличностните взаимодействия, Христо намира най-доброто решение за всеки клиент, който се обърне към него за помощ. Разгледайте всичките оферти на Христо Робев тук!

Филип Беличенов е професионалист с безупречна репутация и безкомпромисен подход към работата си. С огромна енергия и вдъхновение, Филип се стреми да отговори на нуждите на всеки клиент, който се доверява на неговите услуги. Той е идеалният консултант за всеки, който търси най-доброто решение за покупка на имот в София. Разгледайте всичките оферти на Филип тук!

Като ангажиран и трудолюбив професионалист, Юлита Гърбева успя да изгради мрежа на влияние, благодарение на доволните си клиенти и множеството препоръки, които получава. Тя е едно от най-разпознаваемите лица на местния пазар в столицата. Юлита винаги е отворена за срещи с нови хора и готова да помогне на всеки да реализира своите мечти, свързани с имоти. Вижте нейното портфолио тук - http://luxi.im/julita.garbeva

Адриана Тюркмен е сред най-мотивираните млади имотни професионалисти. Харизмата, която притежава е ненадмината, а ефективността, с която работи, е вдъхновяваща. Адриана е от хората, които скъсяват дистанцията между себе си и клиентите мигновено, а благодарение на добрите си комуникационни умения, тя печели множество клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Христо Вълчев е изключителен консултант, който е постигнал невероятен успех в сферата на недвижимите имоти. Неговият професионализъм и знания са безупречни, а неговото внимание към детайла го прави един от най-желаните консултанти в Бургас и региона. Той е експерт в изграждането на доверие сред клиентите си и намирането на решения за тях, като винаги приоритизира техните нужди. Разгледайте неговото портфолио тук!

Елена Виденова е професионалист в бранша на недвижимите имоти, който се отличава с изключителна етика и компетентност. Тя е един от тези консултанти, които винаги са на разположение на своите клиенти и са готови да им помогнат във всеки един момент. През април месец Елена реализира забележителни резултати и спечели още много препоръки от доволни клиенти. Вижте цялото й портфолио Елена тук!

Паолина Желязкова е един от най-търсените консултанти на пазара в Банско. С вече богат опит в бранша, тя представлява надежден и професионален партньор за всички свои клиенти. През април месец Паолина отново доказа своята ефективност и компетентност като реализира няколко изключително важни сделки. Тя е фокусирана да предостави на своите клиенти най-доброто обслужване и да ги насочи към най-подходящото за тях предложение. Разгледайте цялото портфолио на Паолина тук!

Добрият консултант е човек, който надхвърля очакванията на своите клиенти и им осигурява най-доброто решение за тях. Стефан Филаретов е точно такъв брокер. Той е човекът, който ще ви помогне да откриете перфектния имот, спестявайки Ви време и пари. Не се колебайте да се свържете със Стефан за всякакви въпроси и запитвания, свързани с имоти във Видин и региона. Разгледайте всички оферти на Стефан тук!

Виолета Михайлова е опитен консултант в района на Слънчев бряг. Тя е професионалист, който знае как да разговаря с клиентите си и да ги насочи към най-доброто решение за тях. Виолета е изключително усърден и мотивиран консултант, когато става дума за отстояване на интересите на клиента си. Нейният опит в търговията на недвижими имоти и добрите ѝ отношения с клиенти я правят много търсен професионалист. Разгледайте нейните предложения тук!

Камен Славов е сред най-често присъстващите в класацията ни за най-успешни брокери. С голяма любов и отдаденост към професията си, той успява да реализира голям брой сделки и да докаже, че качеството на услугата винаги е от съществено значение. Клиентите, които работят с Камен, знаят, че могат да разчитат на него за професионално и коректно обслужване, което води до успешно приключване на сделките им. Разгледайте цялото портфолио на Камен тук!

И този месец Димитър Джибин отново се доказа като един от най-добрите консултанти в редиците на LUXIMMO. Неговият професионализъм и отговорно отношение към работата са ключът към успеха му. Клиентите му могат да се доверят на 100% , винаги се вслушват в съветите и експертизата му, а той успява да защити интересите им и да ги преведе през пътя до новия им дом бързо и безпроблемно. Запознайте се с неговото портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти