LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2023

LUXIMMO

02.01.2024

Изпратихме празничния декември като един от най-успешните месеци за 2023 година. На 20.12 най-изявените търговци от нашата агенция бяха отличени по време на церемонията за връчването на Годишните награди на LUXIMMO, а през последните дни от годината бяха затворени и няколко големи сделки.

Ние знаем, че добрият консултант поставя интересите на клиента си на първо място и ги защитава с цената на лично време и усилия и благодарим на нашите брокери за пълната им отдаденост към работата.

Стартираме 2024г. със смели планове и ясни стъпки, към постигането им, но преди това ще отдадем заслуженото на най-добрите през декември. А те бяха:

Високи нива на продажби за месец декември постигна Силвия Гочева, която е един от най-опитните консултанти в редиците на агенцията, успешно съчетаваща и позицията на регионален мениджър за Черноморското крайбрежие. Силвия притежава богат професионален опит и постоянство, а безупречната си репутация дължи на изградените дългосрочни отношения с клиенти, партньори и инвеститори. Ако търсите нов дом край топлите вълни на Черноморието, Силвия със сигурност е специалистът, към когото да се обърнете. Вижте всички нейни оферти тук!

Константин Калъчев e носител на престижната награда „Брокер на годината“ за 2023 г., в негово лице ще откриете професионалист, който винаги съумява да селектира атрактивни имоти за своето портфолио, които от своя страна бързо откриват своите нови собственици. Неговият проактивен характер и находчивост гарантират иновативни решения, фокусирани върху удовлетвореността на клиентите, докато персоналното обслужване му позволява да създаде трайни взаимоотношения. Всичко това му помага да защитава стандарта LUXIMMO пред всеки свой клиент. Разгледайте портфолиото на Константин Калъчев тук!

Никола Чолаков е експерт в предлагането на имоти в Гърция, а основният му приоритет е безкомпромисното обслужване на всеки един клиент, който има интерес към изумителните ваканционни домове в южната ни съседка. Неслучайно на церемонията по връчването на Годишните награди на LUXIMMO Никола Чолаков получи отличието „Най-скъпа сделка извън България“ в сериозна конкуренция с консултантите ни, обслужващи Дубай. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Елена Виденова винаги разполага с ефективни съвети за това как да презентирате имота си така, че да подобри съществуващите му привлекателни характеристики, а в работата си с купувачи винаги успява да спести от времето им при намирането на точния дом. Работеща с отдаденост и хъс, клиентите на Елена могат да разчитат на своевременна реакция, ефективно обслужване и пълно спокойствие по време на всяка една от стъпките при покупка или продажба на имот. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Яна Янчева, която е един от първите брокери в агенцията ни, също имаше чудесен завършек на 2023. На церемонията по връчването на Годишните награди на LUXIMMO Яна получи отличията за „Брокер с най-висок оборот за 2023“ и „Тийм лидер на годината“. Като брокер с ненадмината репутация и еталон за най-висок клас обслужване, Яна постоянно демонстрира умението си да преценява пазарните условия, и да насочва клиентите си към правилните решения. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Устремът към професионално развитие не спира да осигурява завидни резултати и на Паолина Желязкова. Тя не допуска компромис в качеството на обслужването си, а портфолиото ѝ впечатлява с възхитителни имоти, които в най-кратък срок успява да събере с техните щастливи нови собственици. Свържете се с Паолина, ако се интересувате от покупка на имот в красивия район на Банско. Вижте портфолиото на Паолина тук!

Илияна Братованова е уважаван консултант, известен със своята отдаденост към работата. Мотивирана от страстта си към недвижимите имоти, нейният опит ѝ е спечелил не само лоялни клиенти, но ѝ награди. Илияна има значим принос в продажбите на проекта, отличен в категориите "Жилищни комплекси от многофамилни сгради" и "Сграда на годината - награда на публиката" за 2023 – а именно Paradise Place. Тя е надежден консултант, търсен от клиенти, нуждаещи се от насоки за недвижими имоти, и инвеститори, които искат да поверят проектите си на брокер с опит в продажбите на ново строителство. Разгледайте цялото портфолио на Илияна тук!

Диана Любенова e сред най-разпознаваемите консултанти на LUXIMMO в столицата. Тя специализира в търсенето и предлагането на бизнес имоти за големи корпоративни клиенти, но портфолиото й ще Ви изненада и с разкошни домове в центъра и добрите квартали на София. Диана обича професията си и я практикува с отдаденост и желание, което винаги гарантира високи успехи и удовлетвореност от добре свършената работа. Запознайте се с цялото портфолио на Диана тук!

Декември месец бе повече от успешен за офис Банско, особено за Димитър Джибин, който в качеството си на директор, ръководещ офиса, поддържа и предоставя несравним стандарт на обслужване на клиентите си. В ролята си на консултант, Димитър също отчита забележителни резултати. Вярва, че правилният подход и проявеното разбиране са ключът към успешното сключване на сделка с имот. Разгледайте портфолиото на Димитър Джибин тук!

Анна-Мария Петрова внася уникална комбинация от решителност и находчивост в работата си като консултант. Нейният стремеж към високи постижения я кара да изследва нетрадиционни пътища, като гарантира, че клиентите получават не само конвенционални съвети, но и новаторски решения, съобразени с техните специфични нужди. Анна-Мария получи и отличието „Най-добър нов брокер за 2023“ на Годишните награди на LUXIMMO. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Своите качества на експерт и лоялен консултант демонстрира и Иван Атанасов от офис „Източни“. В своя стремеж да комуникира точно и открито, той безпроблемно успява винаги да постигне най-изгодното решение и за двете страни в сделката. В работата си Иван държи на коректност и спазване на поетите ангажименти и срокове. С внимание към детайлите и усет за качествените имоти, Иван не спира да доказва способността си да сбъдва мечтите на своите клиенти. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Адриана Тюркмен от офис Вишнева затваря последната страница на годината със завиден брой сделки и доволни клиенти. Носител на наградата „Най-иновативен подход в продажбите за 2023 година“, Адриана демонстрира изключителна адаптивност, предоставяйки на клиентите иновативни решения и персонализирани стратегии, като винаги е готова да Ви изслуша и да открие Вашия мечтан имот. Вижте всички нейни оферти тук!

Един от най-честите участници в класацията „Брокер на месеца“, Любин Чаков, изпрати 2023 с невероятен брой успешно завършени сделки. На церемонията по връчването на Годишните награди на LUXIMMO за 2023г. получи отличието „Брокер с най-голям оборот от продажби на ново строителство“. Любин разчита на богатия си опит и доказан професионализъм, за да преодолява всички пречки по пътя към осигуряването на нов дом на всеки клиент. Разгледайте портфолиото на Любин тук!

Цветелина Петрова е изключителен професионалист в областта на недвижимите имоти. Тя съчетава силна мотивация с дългогодишен опит, който личи ярко във всяко нейно начинание. Цветелина цени коректността, почтеността и лоялността. В нейно лице ще откриете верен посредник, зареден с търпение към всички Ваши въпроси и амбиция да помогне в откриването на точния имот за Вашите нужди. Запознайте се с нейното портфолио тук!

Димитър Тонев е част от силния и утвърден екип от офис “Вишнева”. С дългогодишен опит, Димитър притежава несравнима мотивация да постига изключителни резултати, създавайки дългосрочни взаимоотношения и взаимно доверие. На церемонията по връчването на Годишните награди на LUXIMMO Димитър получи отличието за „Най-скъпо продадена къща“. Неговата компетентност гарантира, че клиентите му винаги получават първокласни насоки и обслужване в техните имотни начинания. Разгледайте портфолиото на Димитър Тонев тук!

Камен Славов е сред най-изявените търговци на офис LUXIMMO Варна. Той успява да спечели доверието на клиентите си със своята информираност и иновативен подход към сделките с имоти. В неговото портфолио ще откриете забележителни домове в морската столица и близките й курорти. Камен съумява винаги да улесни и оптимизира процеса по закупуването на имот, а верните му клиенти му се отблагодаряват с горещи препоръки. Вижте цялото му портфолио тук!

Стефан Филаретов за пореден път има своето заслужено място в класацията „Брокер на месеца“. Солидният брой сделки се дължат не само на добрите предложения в северозападния район, но и благодарение на методичния подход на работа, който Стефан прилага. Той е безкомпромисен професионалист, който поддържа широка сфера на влияние и не пропуска възможност да сподели своите знания и умения в полза на своите клиенти. Ако търсите имот около красивия Дунав, несъмнено разгледайте предложенията му тук! - http://luxi.im/s.filaretov

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти