Всички отзиви от клиенти и партньори на LUXIMMO

4 отзива / Страницa 1 от 1
Димитър Божилов (12.06.2024)

Изключителни професионалисти с голям опит и познания за сферата, в областта. Богато портфолио и отлично отношение към клиента. Силно препоръчвам.

Ian Graham (10.06.2024)

Току-що продадох апартамента си във Вихрен Палас и силно препоръчвам Димитър Джибин от Luximmo. Той беше невероятно ефективен и го продаде за няколко седмици. Той е легенда! С най-добри пожелания на всички, Ian Graham

 

Кристина Алекова (22.04.2024)

Йоана Пейчева и Димитър Джибин се погрижа сделката с купуването на имот в Банско да протече много гладко и безпроблемно. Искрено им благодаря за техния професионализъм и грижа за всички детайли, което ми спести много време и усилия.
Бих ги препоръчала с увереност на всеки, който търси надеждни и компетентни професионалисти в сферата на недвижимите имоти.

Зоя Яровая (02.11.2022)

Използвах услугите на тази агенция два пъти, през януари 2018 г. тази агенция ми помогна да продам апартамент в хотел Нарцис. Дмитрий Джибин също се занимаваше с продажби. Изразявам своята благодарност на Дмитрий и желая на него и на цялата Ви компания по-нататъшни успехи и просперитет!