LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец септември 2023

LUXIMMO

02.10.2023

Споменавали сме неведнъж, че всяка година септември е своеобразно начало на новия сезон на пазара на недвижими имоти. След края на летните почивки купувачите са по-активни от всякога, продавачите също са мотивирани да реализират сделки, а консултантите са там, за да сбъднат желанията и на двете страни и да бъдат гарант за безпроблемно протичане на целия процес. Консултантите на LUXIMMO сбъднаха толкова много такива желания през септември, заслужиха си усмивките и препоръките на своите клиенти, създадоха здрави партньорства и положиха основите са още по-успешен октомври.

Благодарим ви горещо, колеги! Вие сте пример за безкомпромисност в принципите на работа – нещо, от което браншът неминуемо се нуждае!

А най-високи търговски постижения през септември постигнаха:

Един неуморен професионалист, който се и доказа и през месец септември е Константин Калъчев. Той разчита на своя опит и експертиза и с лекота преодолява всички възникнали пречки по пътя към осигуряването на нов дом за своите клиенти. Мотивиран да гради разнообразно портфолио, включващо както проекти в строеж така и завършени имоти, Константин всеки път успява да предложи високо качество на обслужване и довежда поверените му сделки до успешен край. Разгледайте портфолиото му тук!

В класацията „Брокер на месеца“ се откроява и Цветина Дачевска-Вукич, която с лекота успява да разкрие пред своите клиенти красотата на Варна и потенциала на региона и да ги насочи към правилното място, което да нарекат свой дом. В работата си Цветина се стреми да е адаптивна и винаги информирана, което я прави първият избор за консултант на много хора, които търсят дом в красивата морска столица. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Покупката или продажбата на жилище е важно събитие в живота, и Христо Вълчев знае това. Ангажиран с насоки към клиентите и персонализиран подход, Христо е дълбоко отдаден на задачата да направи покупко-продажбата гладка и без стрес. Гордеем се, че именно той е част от нашия бургаски екип и настоящ носител на титлата „Брокер на годината 2022“. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Развълнувани сме да насочим светлината на прожекторите към един изключителен професионалист, чиято всеотдайност за пореден месец ѝ печели титлата „Брокер на месеца“. Яна Янчева непрестанно демонстрира забележителни качества и иновативни техники, които я отличават в света на недвижимите имоти. Целенасочена и с ясна стратегия, Яна умело анализира данните на пазара и предвижда пазарните тенденции, което доказано през годините ѝ носи множество успешни сделки и доволни клиенти. Разгледайте цялото портфолио на Яна Янчева тук!

Забележителни резултати за месец септември постига и Анна-Мария Петрова от офис „Вишнева“, която демонстрира богати познания, лично отношение към клиентите и безспорен опит в трудните преговори. В нейно лице ще откриете верен посредник, зареден с търпение към всички Ваши въпроси и амбициран за открие точния имот за Вашите нужди. Разгледайте цялото портфолио на Анна-Мария Петрова тук!

Димитър Джибин за пореден път е в класацията на нашите най-добри консултанти. Той е в крак с динамиката на недвижимите имоти, като предлага на клиентите си ценни съвети, задълбочени познания за пазара и експертни насоки, а любовта му към Банско и красотата на Пирин несъмнено са в плюс на клиентите, които са решили да му се доверят и да инвестират в имот именно там. Вижте портфолиото на Димитър Джибин тук!

Радина Пирева-Димитрова e една от дамите в LUXIMMO, която е сред разпознаваемите лица на пазара на имоти на Южното Черноморие. Ако търсите втори дом в Созопол или района, няма да откриете по-подготвен специалист от Радина – тя е запозната с пазарните условия в търсения курорт и поддържа дългогодишни партньорства с утвърдените инвеститори в района. Радина е уважаван професионалист, който винаги успява да се погрижи за интересите на своите клиенти. Вижте всички нейни оферти тук!

Камен Славов за пореден месец не пропуска да докаже своите търговски способности. Професионалист в продажбите и разпознаваемо лице в бранша, Камен е уважаван консултант с изградено име и добра репутация във Варна и региона. Ако търсите мек климат и морска гледка, то сред портфолиото му ще откриете изумителни имоти, които да наречете свой втори дом край вълните. Разгледайте цялото му портфолио тук!

И този месец чуждестранният имотен пазар е търсен от много българи. Именно Паула Кубицюс–Младенова е човекът, към когото може да се обърнете за експертен съвет, ако сте решили да придобиете дом в Гърция или приказния Дубай. Утвърден експерт с опит в сделките на чужди пазари, Паула е на разположение да селектира за Вас възможности за доходна инвестиция в имот и да Ви асистира по пътя към придобиването му. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Способността на Любин Чаков да разбира уникалните нужди на клиентите си и да предоставя индивидуални решения наистина е умение, което малцина притежават, а безкомпромисният професионализъм, с който работи, гарантира, че ще се радвате на оптимизиран процес на покупко-продажба, без подводни камъни, стрес и загуба на време. Вижте портфолиото на Любин тук!

Диана Любенова за пореден месец доказва, че не допуска компромис в нито едно отношение, когато става въпрос за работа с клиенти. Изключително отговорна, търпелива и мотивирана за постигане на все по-високи резултати, жаждата за развитие и успех не остават незабелязани от клиенти и партньори, печелейки ѝ допълнително доверие. Вижте цялото портфолио на Диана тук!

Ярък пример за добра работна етика и поддържане на високи стандарти, присъщи на LUXIMMO, e и Виолета Михайлова. Тя си спечели място сред най-успешните брокери за месеца, благодарение на своята ангажираност към клиентите си, която вдъхновява и останалите членове на екипа, които работят с Виолета по общи сделки и проекти. Отправяме нашите сърдечни поздравления към Виолета за това заслужено признание. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Илияна Братованова е изключителен пример за високи постижения в индустрията. Илияна е усвоила до съвършенство изграждането на силни и дълготрайни взаимоотношения с клиентите си, които са в основата на успеха ѝ. А когато става въпрос за преговори, тя е готова да направи и невъзможното, за да гарантира, че клиентите ѝ получават възможно най-добрия резултат. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Пазарът на имоти в града под тепетата е изключително конкурентен и динамичен, затова работата с опитен консултант е от огромна важност. Мариана Стефанова е едно от лицата в Пловдив, което олицетворява ценностите, в които вярваме, а именно гаранция за коректност и професионализъм през целия процес на сделката. В качеството си на консултант, Мариана също държи на безкомпромисно качество на обслужване и персонално отношение. Вижте портфолиото ѝ тук!

Юлиана Димитрова е ярък пример за високи постижения в индустрията на недвижимите имоти и важна част от екипа ни в продължение на 6 години. Постоянно демонстрираща професионализъм, опит и непоколебима отдаденост към клиентите и компанията като цяло, Юлиана за пореден месец си затвърди място в класацията „Брокер на месеца“. Една от силните ѝ страни е позитивният подход и ориентираният към решения начин на мислене, когато се сблъсква с предизвикателства и заплетени имотни казуси. Разгледайте цялото портфолио на Юлиана Димитрова тук!

Евелина Царева е дебютант в класацията за „Брокер на месеца“ и консултант със сериозна заявка за често присъствие сред най-изявените търговци на LUXIMMO. Тя е елегантна дама, за която на преден план е желанието да остави у всеки клиент чувството на удовлетвореност и разбиране, защитавайки до край неговите интереси. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти