LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец май 2024

LUXIMMO

03.06.2024

Преди броени дни получихме две статуетки от REAL ESTATE AWARDS, организирани от Imoti.net. LUXIMMO.BG бе отличен за „Най-добър сайт за недвижими имоти“, но най-ценен за нас бе призът за „Агенция на годината – награда на потребителите“, защото той е израз на клиентското доверие и висока оценка. И няма как да бъде иначе, защото клиентите ни трупат впечатления от работата си с нашите консултанти, за които смеем да твърдим, че са сред най-подготвените на пазара.

Събрали сме изключителни хора в екипа си – достойни личности и безупречни професионалисти. Вярваме и инвестираме във всеки един от тях, за да може всяка идна година да заслужим Вашите препоръки. Те са най-значимата награда!

А най-добрите през месец май бяха:

Излизайки от границите на страната, се озовавате в надеждните ръце на Паула Младенова, която е утвърден професионалист в продажбите на недвижими имоти в Дубай и Гърция. Стилът на работа на Паула е бърз, точен и ефективен, като това я прави идеален избор за всеки, който търси компетентно обслужване на своите сделки с имоти извън страната, а скоро и в Испания. Разгледайте портфолиото на Паула Младенова тук!

Красимир Йорданов държи на постоянството и за пореден месец доказва, че усърдната работа винаги води до положителен резултат. Неговата ангажираност и старание му помагат да съдейства умело на всеки клиент, а експертизата и способността му да анализира сложни проблеми и да предлага ефективни решения го правят ценен актив за екипа ни във Варна. Запознайте се с неговото портфолио тук!

Яна Янчева е личност, допринесла многократно за развитието на агенцията и oтстояването на добрите практики в нелеката консултантска професия. С изключителна експертиза, резултати и многократно награждавана с титлата „Брокер на месеца“, тя е повече от доказал се професионалист в бранша, на който клиентите гласуват 100% доверие и който не се колебаят да препоръчат. Запознайте се с нейното портфолио тук!

Любин Чаков е човек, който е отдаден на професията си, работи на високи обороти и ще оправдае доверието Ви като остави траен спомен със своя професионализъм, дисциплина и комуникационни умения. Той е отговорен консултант по продажбите в някои от най-знаковите проекти ново строителство в София и е наясно какво трябва да предложи едно жилище, за да повиши значимо качеството Ви на живот. Вижте цялото портфолио на Любин тук!

Познат с умението си да намира иновативни решения на сложни проблеми, Димитър Джибин отново заема почетно място в класацията ни. Той винаги е готов да предложи свежи идеи и да поддържа високо ниво на мотивация сред екипа си в офис Банско. Димитър притежава отлични лидерски умения, което му позволява успешно да ръководи проекти и да вдъхновява колегите си да постигат високи резултати както и да обслужва с внимание всеки доверил му се клиент. Разгледайте портфолиото му тук!

Жулиета Багдасарова е събрала атрактивно портфолио във Варна и района. Тя работи с хъс и отдаденост, разплита сложни имотни казуси и често отделя от личното си време в името на безкомпромисно доброто обслужване на своите клиенти. Разгледайте цялото портфолио на Жулиета тук!

С истинска страст към недвижимите имоти, Петя Жабилова има за цел да надхвърли очакванията на клиента, като предоставя изключителна услуга и резултати, които трайно да останат в съзнанието му. Нейният метод се фокусира върху представянето на имота, удачна ценова стратегия и пазарно позициониране, подкрепени с доказан опит в преговорите. Вижте цялото портфолио на Петя Жабилова тук!

Камен Славов е уверена личност, на която й личи, че обича консултантската професия. С поредно участие в месечната ни класация, Камен се гордее със своето умение да предостави едно цялостно изживяване, когато става дума за презентирането на даден имот, а ефективната комуникация му позволява да остави и двете страни в покупко-продажбата доволни. Разгледайте портфолиото му тук!

Стремежът към постоянно усъвършенстване и проактивността на Никола Чолаков са истински вдъхновяващи. Като мениджър продажби в гръцкия офис на LUXIMMO, Никола работи неуморно за своите клиенти, като застава плътно до тях по пътя към новия им дом или ваканционен имот в южната ни съседка. В лицето на Никола Чолаков ще намерите професионалист, който предлага безкомпромисно добра услуга и гради партньорства в България и чужбина. Запознайте се с портфолиото му тук!

Едно от най-забележителните качества на Мариана Стефанова от офис Пловдив е способността ѝ да комуникира ясно и ефективно с клиенти и колеги, което ѝ отрежда за пореден път място в класацията ни „Брокер на месеца“. Тя умее да превежда сложни концепции на разбираем език, което улеснява процеса на вземане на решение и създава доверие сред клиентите. Тя винаги спазва крайните срокове и се стреми към постигане на най-високи стандарти в работата си. Разгледайте портфолиото на Мариана Стефанова тук!

Диана Любенова e специалистът в LUXIMMO щом става дума за бизнес имоти. Тя поддържа дългосрочни партньорства с големи компании, които многократно прибягват до услугите й, когато увеличават екипите си. Диана селектира имоти с лекота, консултира изчерпателно и винаги спазва поетите ангажименти, което я превръща в един от най-търсените брокери в агенцията ни. Вижте портфолиото й тук!

Филип Беличенов е един от хората, които бързо ще запомните заради приветливото отношение и старанието да Ви бъдат максимално полезни. Филип има зад гърба си множество сделки, по време на които успешно е защитил интересите на своите клиенти и е спомогнал за безпроблемното финализиране на покупко-продажбата. В работата си той е дисциплиниран консултант, който всеки месец защитава високите стандарти за професионализъм, присъщи за компанията. Разгледайте портфолиото му тук!

Едно от най-високите признания за работата на Адриана Тюркмен е лоялността на клиентите, които ѝ се доверяват многократно, търсят услугите ѝ и разчитат не само на професионална консултация, а и на приятелски съвет, когато взимат решения къде да вложат парите си. Адриана държи на най-висок стандарт в обслужването на клиенти, който постоянно усъвършенства според най-добрите световни практики в сферата на недвижимите имоти. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Като консултант, притежател на титлата „Брокер с най-много връщащи се клиенти за 2023 г.“, Йоана Манева има безценен опит и познания за столичния имотен пазар, които често е разликата между добрата и изключителната сделка. Йоана е идеалният човек, с когото да разговаряте за това какво е актуално на днешния пазар и какво да очаквате в бъдеще. Тя ще Ви съдейства с увереност и винаги лично отношение. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Един от най-търсените ски курорти несъмнено е Банско, а Паолина Желязкова е един от консултантите, които се открояват на местния пазар. С дългогодишен опит в бранша, Паолина успява да развие своя ефективен подход на работа и да бъде първи избор на много клиенти, които търсят имот в града. Избирайки я за Ваш консултант може да сте сигурни, че ще сте добре информирани по време на целия процес и Вашият интерес винаги ще бъде защитен. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Дебют в месечната ни класация прави Иво Гълъбов, който идва при нас след дългогодишно кариерно развитие като имотен консултант в САЩ. Иво впечатлява с богатия си опит и професионализъм, натрупан през годините в различни компании и индустрии. Той се отличава с изключителни комуникационни умения и способността да изгражда стабилни взаимоотношения както с клиенти, така и с колеги. Неговата проактивност и ангажираност към детайла са само част от качествата, които го правят ценен член на нашия екип. Запознайте се с портфолиото му!

Ивета Тодорова традиционно бележи високи търговски постижения и месец май не прави изключение. Като опитен специалист в областта на имотите, Ивета успява да предложи на своите клиенти експертното си мнение и професионалното си отношение, които карат хората да ѝ се доверяват многократно и да я препоръчват горещо. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Кръстьо Бойчев е запознат с всички основни елементи, необходими за постигане на успешна сделка, което този месец му спечелва почетно място в класацията ни. Кръстьо има уникалната способност да се адаптира към всяка ситуация, а неговата ангажираност към нуждите на клиентите му помага да изгражда дълготрайни взаимоотношения. Също така той успява да съвместява работата с клиенти с менажирането на един от най-изявените офиси в компанията – LUXIMMO Източни. Разгледайте портфолиото му тук!

Виолета Михайлова ще Ви бъде изключително полезна, ако сте решили това лято да си подарите втори дом на Южното Черноморие. Тя познава района в детайли, работи с най-доказаните инвеститори на пазара и може да Ви помогне да вземете правилното решения при избор на апартамент или къща. Тя е дисциплиниран професионалист, който винаги защитава интересите на клиентите си. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Евелина Царева е мотивиран консултант, който неспирно усъвършенства уменията си. В подхода си на работа тя държи на откритост, лоялност и точност в комуникацията – Евелина е умел посредник при преговори, способен да накара и двете страни да се почувстват комфортно и с извлечени ползи. Разгледайте цялото портфолио на Евелина тук!

Смело можем да твърдим, че ентусиазмът и дисциплината на Александра Тюркмен са основите в професионалната ѝ кариера като консултант, които ѝ позволяват да постига успехи. Тя знае, че покупко-продажбата на жилище е повече от транзакция – тя е стремеж за постигане на по-високо качество на живот. Избирайки Александра Тюркмен за Ваш консултант е гарантирано, че ще получите отлично обслужване и че ще бъдете с няколко крачки по-напред до получаването на Вашия мечтан дом. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Представляван от Александра Кацарова, офис Бургас бележи силен месец в намирането на нови домове за своите клиенти по Черноморието. В личните си принципи на работа Александра не прави компромис с бързата реакция, безупречното обслужване и качеството на предлаганата услугата. Държи на отговорност, дисциплина и създаването на дългосрочни отношения с клиентите си. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Гордеем се с факта, че можем да наречем Константин Калъчев наш колега. Вечният му устрем към постижения за пореден път успява да му извоюва почетно място в класацията и този месец. Константин е сред най-разпознаваемите лица на имотния пазар в София и предоставя положително преживяване по време на целия процес както за купувачи, така и продавачи. С други думи, той е консултант, който не прави компромис с новото на услугата, която предлага. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Красимира Апостолова e отдадена на това да превръща покупко-продажбата на имот във вълнуващо преживяване. Тя разполага с опит на пазара в София, знания и безупречно портфолио, за което няма търпение да разкаже на клиентите си. Красимира работи фокусирано върху постигането на отлични резултати и гарантира, че получавате нужната информация, която да Ви помогне да вземете правилното за Вас решение. Запознайте се с портфолиото на Красимира Апостолова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти