LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юни 2023

LUXIMMO

03.07.2023

Още един месец на 2023 вече е в историята, но юни ще бъде запомнен с широките усмивки на десетките клиенти, които успяхме на обслужим. За някои от тях открихме първото собствено жилище, други избраха своя втори дом в планината или в близост до вълните, а за трети успяхме да намерим сигурно убежище за средствата им в перспективни проекти ново строителство. Всички тези истории бяха сбъднати от консултантите ни в цялата страна, които всеки ден използват всичко, което знаят и могат, в полза на тези, които им се доверяват.

Вие сте гордост за LUXIMMO, колеги! Благодарим Ви, че сбъдваме толкова много мечти заедно.

А най-добрите през юни бяха:

Димитър Джибин е консултант, който предлага доказано добро обслужване, което често му гарантира челни позиции в месечната ни класация, а през юни той успя да я оглави. Използвайки консултантските му услуги, избирате един от най-добрите в бизнеса, а независимо дали купувате, продавате или инвестирате, безпогрешният нюх на Димитър за тенденциите и неговите отлични умения за преговори го правят перфектния съюзник до Вас. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Илияна Братованова е специалист в работата с клиенти. Благодарение на своята богата експертиза в сферата, Илияна успешно се нарежда в класацията ни за Брокер на месец юни. Комуникацията с нея е лесна, а способността й да разбира нуждите на клиента я прави един от най-търсените и препоръчвани консултанти. Тя е винаги безпристрастна и коректна. Това, към което се стреми, е удовлетворението и усмивката на клиента след успешно завършена сделка с нейна помощ. Разгледайте портфолиото на Илияна тук!

Страхотно начало на летният сезон дава и Шади Махмуд от Офис Варна. Неговата воля, ентусиазъм и постоянство му спечелват място сред най-успешните брокери в редиците на LUXIMMO. Той е консултант, който винаги се стреми да осигури най-доброто обслужване за всеки клиент, без значение от неговите нужди. Той е надежден професионалист, който с удоволствие ще бъде с Вас от самото начало до самия край на процеса по придобиването или продажбата на Вашия имот. Доверете се на Шади и разгледайте богатото му портфолио тук!

Развълнувани сме да поздравим и Константин Калъчев за изключителните постижения през месец юни! За него без колебание можем да споделим, че е олицетворение на професионализъм, който гарантира винаги отлични резултати. Прецизен, надежден и ориентиран към детайлите, той прави дори невъзможното възможно, когато става въпрос за осигуряване на най-добрите сделки за клиентите, които му се доверяват. Разгледайте цялото портфолио на Константин Калъчев тук!

Димитър Тонев е един от консултантите, които доказват, че постоянството и упоритата работа винаги дават резултат. Успехът го съпътства именно заради професионалното му отношение към клиентите и богатия му опит в сферата. Като консултант с огромен брой сделки зад гърба си и множество доволни клиенти, Димитър ще Ви насочи успешно в избора на мечтаният за Вас имот с нужното търпение и експертиза. Разгледайте портфолиото на Димитър тук!

С голямо удоволствие обявяваме и Юлита Гърбева за един от брокерите на месец юни. Твърдо утвърдила се като разпознаваемо лице в индустрията на недвижимите имоти, Юлита използва своите обширни познания и непоколебима отдаденост, за да предостави несравнимо обслужване на своите клиенти. Тя е позната с изключителните си комуникационни умения, като винаги държи клиентите си информирани по време на процеса на покупка или продажба. Комбинирайки задълбочените си пазарни познания с безспорни умения за водене на преговори, Юлита постига изключителни резултати, увеличавайки максимално добавената стойност на услугата, която предоставя на своите клиенти. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Любин Чаков е едно от имената на пазара за имоти, което се отличава със своята прямота, коректност и точност. За пореден месец Любин спечели доверието на своите клиенти и достойно извоюва мястото си сред най-добрите консултанти през месец юни. Експерт в решаването на казуси и продажбите на ново строителство, винаги отдаден на работата си, той е професионалист, който ще помогне бързо и ефективно на всеки клиент, потърсил неговите услуги. Разгледайте портфолиото му тук!

Христо Вълчев е поредното отдавна наложено име в класацията ни „Брокер на месеца“. Той е отличен консултант, който печели клиентите си чрез професионализъм и отдаденост към поетите ангажименти. Христо е специализиран в анализирането на данни, което му позволява да открие добрите оферти на пазара и да предложи най-оптималното решение за клиентите си. Стилът му на работа е бърз, точен и ефективен, като това го прави идеален избор за всеки, който търси надеждно и компетентно обслужване за своите сделки. Разгледайте неговите актуални предложения тук!

Тя е утвърден лидер с дългогодишен опит и нестихващ ентусиазъм. Силвия Гочева е едно от най-разпознаваемите лица в сферата на недвижимите имоти на цялото българско Черноморие. Отличава се с удивително добри комуникационни и дипломатични умения. Професионалист, в чиито ръце успехът в откриването на желания от Вас имот, е сигурен. Доверете й се и очаквайте едно качествено обслужване в най-високи сегмент на имотния пазар. Разгледайте портфолиото й тук!

През този месец, един от най-търсените региони за покупка или наем на имот е Черноморието, а един от най-търсените курорти традиционно е Слънчев бряг. Неслучайно, с отличие в класацията ни се нарежда Виолета Михайлова, която реализира успешно десетки сделки именно там. С помощта на своята позитивност, отзивчивост и отговорност, тя успява да откликне на всеки клиент, който се нуждае от услугите ѝ. Владеенето на чужди езици, нейната лоялност и персонално отношение ѝ дават предимство в преговорите и разплитането на имотни казуси. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Ако сте готови да проучите вълнуващите възможности за инвестиция в недвижими имоти извън страната, Паула Младенова е брокерът, на когото може да се доверите. Със своята несравнима отдаденост и разнообразно портфолио, Паула ще Ви преведе през всеки един етап от процеса на придобиване на имот в чужбина с професионализъм и грижа, предоставяйки експертни съвети, преговаряйки от Ваше име и осигурявайки гладко преживяване от началото до края. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Месец след месец Яна Янчева успява да запази своят ефикасен подход на работа и да бъде сред най-добрите на пазара. Тя се отличава с организационни и комуникационни умения, които не всеки притежава и които й помагат в динамичната й работа. Отдадена на своята професия, стриктна и амбициозна, Яна разрешава всяка проблемна ситуация с лекота и усмивка. Доверете се на Яна и преминете през целият процес заедно, а на финала тя с радост ще Ви връчи ключа към мечтания дом. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Всеотдайна и усърдна, Паолина Желязкова е олицетворение на решителността и непоколебимостта в света на недвижимите имоти. Когато изберете Паолина за ваш брокер, вие печелите повече от агент по недвижими имоти. Получавате доверен съветник, умел преговарящ и всеотдаен партньор, който се е ангажирал да надхвърли Вашите очаквания. Нейната непоколебима отдаденост, експертиза и персонализиран подход я правят перфектния съюзник в постигането на Вашите имотни мечти. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Йоана Манева е пример за организирана личност, която не се страхува да си поставя високи цели. Като един от наложените специалист в продажбите на ново строителство Йоана работи еднакви добре както с ърсещите да закупят имот, така и с едни от най-реномираните строително-инвестиционни компании в столицата. Йоана е изкусен комуникатор, целенасочен професионалист, който често отделя и от личното си време в полза на своите клиенти. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Силен старт на лятото дава ѝ Цветина Дачевска-Вукич. Тя е консултант, който притежава амбиция и трудолюбивост. Тя е отговорна, коректна и адаптивна. Благодарение на своите умения Цветина успява да спечели доверието на своите клиенти и да разреши всяка заплетена ситуация с хъс и професионализъм. Водена от желание да предложи най-добрите консултантски услуги, тя ще бъде винаги до Вас, за да Ви съветва при вземането на всяко важно решение. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук! – https://luxi.im/ts.vukich

Христо Робев е консултант, който държи на постоянството. Христо успя да заслужи своето място в класацията ни и доказа, че усърдната работа винаги дава своя положителен резултат. Неговата отговорност и старание му помагат да съдейства на всеки клиент, нуждаещ се от професионални услуги в сферата на имотите, а точната му преценка и уравновесеност карат клиентите му да го препоръчват многократно. Запознайте се с портфолиото му тук!

Симона Жекова е консултант, който съчетава опит, отдаденост и страст към света на недвижимите имоти. Aко Симона е Ваш консултант, може да сте сигурни, че Вашият интерес винаги е нейн основен приоритет. С умения в преговорите, тя може да гарантира, че получавате възможно най-добрата сделка. Нейните изключителни комуникативни умения и внимание към детайла ще Ви държат добре информирани по време на целия процес, осигурявайки ви спокойствие и увереност. Вижте цялото портфолио на Симона Жекова тук! - https://luxi.im/simona-zhekova

Oпитът на Камен Славов му позволява да се ориентира с лекота в актуалното състояние на недвижимите имоти. Той се вслушва внимателно във Вашите нужди, разбира индивидуалните Ви предпочитания и работи неуморно, за да ви предложи перфектния имот. Камен няма да спре, докато не намери ключа, който да отключи вратата на Вашите мечти. Запознайте се с портфолиото му тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти