LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец март 2024

LUXIMMO

01.04.2024

По време на едно от най-мащабните събития в сектора на недвижимите имоти Residential Forum, което се проведе преди броени дни, инвеститори, консултанти и представители на банките се обединиха около твърдението, че пазарът е стабилен и няма изгледи за сътресения. Първото тримесечие подкрепи това твърдение и с изключително високи резултати!

Изпратихме впечатляващ март! Консултантите ни доказваха професионализма си ежедневно, получаваха препоръки, печелеха партньорства и защитаваха идеята LUXIMMO с отдаденост и вдъхновение. С огромна благодарност за всяко усилие, днес отличаваме най-добрите през последния месец! А те са:

Адриана Тюркмен оглавява класацията „Брокер на месеца“ през март! Тя е опитен професионалист и един от най-ефективните консултанти на офис „Вишнева“. Най-търсеният проект в нейното портфолио Gravity Homes and Living в района на Камбаните очарова търсещите първокласен семеен дом, а Адриана печели доверието им с точност, коректност и прозрачност в комуникацията. Запознайте се с всички оферти в нейното портфолио тук!

Пазарните познания на Любин Чаков са неоспорими и този месец е поредното доказателство за това! С изградени дългосрочни взаимоотношения и контакти в имотния сектор, той е добре подготвен да използва както своя опит, така и уменията си на истински стратег в полза на своите клиенти. Да поверите своя имот за продажба на Любин гарантира, че сте в сигурни ръце. Разгледайте портфолиото му тук!

Покупката или продажбата на имот са емоционален процес за мнозина и Димитър Джибин не приема лекомислено ролята си, когато бъде избран за консултант по сделката. Той винаги се стреми да гарантира, че клиентите му са 100% удовлетворени от усилията и способността му да се справи със сделката така че всички страни да извлекат максимума. Вижте портфолиото на Димитър Джибин тук!

С дълбоки познания за имотния пазар и тенденциите в сектора, Юлита Гърбева за пореден месец постига изключителни резултати. Ангажиментът ѝ за предоставяне на изключителни услуги, съчетан със страстта ѝ да помага на хората да постигнат целите си, я е превърнал в търсен професионалист в бранша. Клиентите ѝ ценят професионализма, почтеността и безупречната работна етика, която прилага. Вижте портфолиото на Юлита Гърбева тук!

Диана Любенова e сред най-разпознаваемите консултанти на офис „Витоша“ и човекът, който бързо и безпроблемно ще открие дом за Вас или Вашия бизнес. Диана специализира в работата с бизнес имоти, но в портфолиото й ще откриете и едни от най-вчепатляващите жилища в столицата. Може да разчитате на Диана за точни насоки и търпение по време на цялото обслужване на сделката. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Като всеотдаен професионалист Филип Беличенов е успял последователно да изгради своята мрежа от контакти и сфера на влияние чрез препоръки от множество доволни клиенти. Той е воден от идеята да помага на хората да постигнат имотните си мечти и това го вдъхновява всеки път да дава максимума от себе си. За точен съвет, лична грижа и първокласен резултат, може да се обърнете към услугите на Филип Беличенов. Разгледайте портфолиото му тук!

Илияна Братованова e пример за млад професионалист, който не спира да усъвършенства своите умения и компетенции. Тя работи с увереност и точност и държи винаги да бъде подробно информирана за всяко движение на пазара, за да може да предложи оптимална услуга на своите клиенти. Ако държите на персоналното отношение в обслужването, свържете се с Илияна. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Виолета Михайлова е изградила репутацията си на опитен консултант чрез упорита работа и качествено обслужване. Тя има отлични познания за имотния пазар на Южното Черноморие, което ѝ дава предимство при работата с купувачи и продавачи. За себе си споделя, че обича да се среща с нови хора и бързо успява да разбере техните имотни нужди, за да им помогне ефективно. Вижте портфолиото ѝ тук!

Яна Янчева е призната за един от най-добре представящите се консултанти в LUXIMMO вече повече от 10 години. Със своята ненадмината работна етика и отлични умения за преговори, Яна е утвърден старши консултант и тийм лидер, който разполага с богата гама от знания и безброй препоръки от благодарни клиенти. Избирайки Яна за Ваш консултант, гарантирано ще получите възможно най-добрата услуга в сферата на недвижимите имоти. Вижте портфолиото на Яна Янчева тук!

Константин Калъчев e еталон за безупречна работа и един от примерите за консултант, който държи високи обороти с години! Той е отдаден на своята професия, изградил е множество контакти на пазара и обслужва всеки клиент с внимание и лично отношение. Константин Калъчев е част от компанията от самото й създаване и е едно от лицата, което защитава ежедневно идеята LUXIMMO. Вижте всички негови оферти тук!

Мариана Стефанова представлява офис Пловдив в класацията „Брокер на месеца“ за март. Тя разполага с изключителни умения за водене на преговори, които са в полза на нейните клиенти. Мариана не прави компромис с принципите си за коректно отношение и прозрачност, подхожда към всяка сделка с отговорност и реализира обещанията си в уговорения срок. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Способността на Милена Ралчева да предлага иновативни решения и персонализирани стратегии на клиентите, както и надминаването на техните очаквания са само някои от причините, поради които да я изберете за свой консултант. Милена искрено се интересува от желанията на клиента, винаги поставя фокуса върху неговите нужди и се стреми да предоставя най-добрата услуга. Разгледайте портфолиото на Милена Ралчева тук!

Силвия Гочева е посветена на това да предложи на своите клиенти петзвездно обслужване и експертни насоки по всички въпроси, свързани с недвижимите имоти. Тя обича спокойния начин на живот и чувството за принадлежност към общността във Варна. Силвия се радва да види как районът не спира да процъфтява, обича да се среща с нови хора и да им помага да сбъднат своите имотни мечти. Вижте портфолиото ѝ тук!

Специализиран в продажбата и отдаването под наем на имоти в морската столица, Камен Славов винаги се стреми да предостави ценна информация за местния пазар на клиентите си. Горди сме, че Камен е част от нашия екип и споделя идеите на LUXIMMO за предлагане на първокласно обслужване на всеки клиент. Ако търсите надежден професионалист със безупречна работна етика и обширни познания за град Варна, свържете се с Камен Славов. Вижте портфолиото му тук!

Александра Кацарова е млад консултант с иновативен подход, който се радва на постоянните предизвикателства в професията си. Нейната отдаденост към работата и постоянното предоставяне на петзвездно обслужване вдъхновява не само клиентите, но и колегите ѝ. Александра е отличен пример както за ефективност, така и за оптимална комуникация в екипа. Разгледайте портфолиото на Александра Кацарова тук!

Евелина Царева е мотивиран консултант с усъвършенствани комуникационни умения. Тя има изключителни познания за жилищата в най-високия сегмент, може ясно да различи стойността, характеристиките и малките детайли, които отличават даден имот от останалите на пазара. В лицето на Евелина ще откриете човек, който винаги е твърдо решен да открие Вашия мечтан дом. Разгледайте портфолиото на Евелина Царева тук!

Христо Хитов e в победна серия от месеци с висок оборот! Той успява да бележи високи резултати както в продажбите на ново строителство, така и в сделките със завършени имоти на отлични локации в столицата. Христо е последователен в работата си, държи на прозрачност в комуникацията с клиентите, а юридическото му образование гарантира и абсолютна документална изрядност на всяка поверена му сделка. Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Христо тук!

Юлиана Димитрова изпраща изключително успешен месец като консултант и мениджър. Тя поделя вниманието си между качественото обслужване на своите клиенти и продължаващото се разрастване на екипа на офис „Източни“. В портфолиото на Юлиана ще откриете два от най-търсените проекти ново строителство в София, както и домове с изключителни интериори в центъра на столицата. Вижте всички оферти на Юлиана Димитрова тук!

Цветелина Петрова успява да надмине очакванията на клиентите си за пореден месец. В ролята си на консултант, Цветелина е информирана, амбициозна и коректна. Тя работи с динамика и вдъхновение, а високият брой на връщащи се клиенти и препоръки са доказателство за нейното изключително обслужване и решителност за успех. Разгледайте портфолиото на Цветелина Петрова тук!

Стефан Филаретов се отличава със способността си да помага на купувачи и продавачи да се ориентират в сложността на процеса при покупко-продажбата на недвижим имот. Високите му резултати се дължат на комбинация от опит, силен характер и установени контакти на имотния пазар в северозапада. Избирайки Стефан за Ваш консултант, се доверявате на човек, който винаги ще постави Вашите нужди и желания на първо място. Вижте портфолиото му тук! - http://luxi.im/s.filaretov

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти