LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец май 2023

LUXIMMO

02.06.2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа разнообразно портфолио от предложения във всички търсени райони. Вижте офертите ни тук! – https://luxi.im/greece-portfolio112

Този месец консултантите ни срещаха информирани продавачи и мотивирани купувачи, подсигуриха плавното преминаване на десетки сделки и продължават да работят с хъс, желание и защитавайки стандартите, които Вие отдавна познавате и имате пълното право да изисквате. А ние ще надскочим очакванията Ви, ще Ви накараме да се чувствате спокойни по време на целия процес, ще отговорим на всеки въпрос и ще застанем до Вас при големите решения.

А най-добрите ни консултанти през май бяха:

Късната пролет е идеален момент за закупуване на лятна къща в Гърция. Доверете се на Никола Чолаков да Ви съдейства в това начинание. Като разпознаваемо име в южната ни съседка, той се отличава с отлични познания на пазара на недвижими имоти в Гърция и владее перфектно гръцки език, което му позволява да предостави невременни съвети и асистенция при покупката на каквато и да е недвижима собственост. Разгледайте портфолиото на Никола Чолаков тук!

Доверието е повече от дума. Една от най-силните страни на Яна Янчева е способността ѝ да изпълнява поетите ангажименти. Тя вярва, че думата ѝ е нейният ‘подпис‘ в отношенията й с клиента и си поставя за цел да надмине всякакви очаквания. Независимо дали помага на купувач на жилище за първи път, на семейство да намери своя мечтан дом или договаря най-добрата сделка за продавач, отдадеността и ангажираността на Яна са пословични. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

С дълбоки познания за пазара, Любин Чаков за пореден месец покорява класацията „Брокер на месеца“. Той винаги има изграден стратегически план и от първия ден ще инвестира време и ресурси, за да осигури най-добрата пазарна цена за Вашия имот. Избирайки Любин за Ваш консултант, гарантирано избирате консултант с трудолюбив и всеотдаен екип зад гърба си, воден от желанието за абсолютно съвършенство. Вижте цялото му портфолио тук!

С ненадминати пазарни познания и широка мрежа от контакти, Ивета Тодорова е в челните редици на класацията ни. Голяма част на нейния успех се дължи на уменията ѝ на ефективен комуникатор и преговарящ, който има способността да изгради солидни взаимоотношения с клиенти и да подсигури плавното протичане на сделката. За Ивета е важно да е в крак с текущите пазарни условия, за да предостави ниво на обслужване, което не би било заменимо. Вижте всички нейни оферти тук!

Силен май месец бележи и Виолета Михайлова, която в качеството си на консултант ще остави трайно впечатление с приветливото отношение и старанието да Ви бъде максимално полезна. Виолета винаги отделя време, за да отговори на всеки въпрос, да обясни допълнително, да даде още информация, която често се оказва решаваща при вземането на важните решения. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Пловдив участва в тазмесечната класация в лицето на Ивайло Бозаджиев. Комбинирайки опита и експертизата с непрекъснатото професионално развитие и способността за приспособяване към бързо променящите се условия на пазара, Ивайло ясно доказва своите качества като консултант. С търпение и внимание към своите клиенти, той винаги намира бързи решения за всяко имотно предизвикателство в полза на хората, които са го избрали за свой личен брокер. Вижте цялото портфолио на Ивайло Бозаджиев тук!

Камен Славов е сред най-уважаваните имена в областта на недвижимите имоти във Варна и района. Той е истински професионалист с множество успехи зад гърба си. Известен със своя честен и персонализиран подход към продажбите, Камен се гордее с предоставянето на цялостно изживяване в областта на недвижимите имоти като всеки път надхвърля очакванията на клиентите си. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Юлита Гърбева, един от най-трудолюбивите агенти в бранша, продължава да постига успехи и през последния месец. Отдадена с цялото си сърце на интересите на своите клиенти, Юлита винаги се стреми към съвършенство във всичко, което прави. По време на целия процес на продажба тя ще Ви накара да се чувствате уверени и спокойни от самото начало, а благодарение на своите умения за водене на преговори, ще Ви помогне да стигнете до прага на Вашия нов дом. Разгледайте цялото портфолио на Юлита Гърбева тук!

Александра Кацарова е уважаван и високоефективен консултант, фокусиран върху постигането на най-добрите резултати за своите клиенти. Александра има бизнес нюх, винаги е ангажирана с интересите на клиентите си и е изключително упорита в работата си. С богат опит и безупречна професионална репутация, Александра не само ще намери Вашия мечтан дом, но ще го направи по най-ефективния начин. Вижте цялото ѝ портфолио тук! 1

Този месец и Юлиана Димитрова успя да извлече максимума от възможностите на имотния пазар в столицата. Благодарение на нейните познания и опит в сферата на недвижимите имоти, Юлиана може да изготви подробни анализи за всеки район в столицата. С широка мрежа на влияние и стремеж за професионално развитие, Юлиана Димитрова е в състояние да предложи на своите клиенти най-добрите решения за тяхната инвестиционна стратегия. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук! -

Има определени качества, които трябва да търсите, когато решите да работите с консултант по недвижими имоти. Те включват честност фокус, решителност и внимание към всеки клиент. Ще получите всичко това и повече с Михаела Донковска. Тя е консултант, предлагащ отлично обслужване, способен да се адаптира към всеки пазар на недвижими имоти и готов да приложи богатата си експертиза, за да Ви даде полезен съвет и насока. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Димитър Джибин е носител на наградата “Брокер с най-голям оборот комисиони“ и „Мениджър на годината“ за 2022 година. Димитър е безупречен професионалист, който винаги поставя интересите на своите клиенти на първо място, и това води до впечатляващи резултати. Може да разчитате на него, когато имате нужда от компетентно обслужване и навременни решения за Вашите имотни нужди. Разгледайте портфолиото му тук!

Диана Любенова е още една дама от екипа на Luximmo, която доказва постоянно своя професионализъм. Едно от наложените лица на имотния пазар в София, тя традиционно бележи високи обороти и се старае да гради и защитава репутацията си на професионалист както в продажбата на имоти, така и в отдаването на офис пространства. Разгледайте всички оферти на Диана Любенова тук!

Станислав Андреев е част от силния и утвърден екип на Luximmo на Южното Черноморие. Целеустремен и винаги работещ за професионално и личностно развитие, Станислав разполага с уникалното умение да разбира исканията на клиентите си и да ги удовлетворява ефективно. Поддържайки богато портфолио от градски и ваканционни имоти, той лесно успява да бъде полезен на клиентите, решили да потърсят неговата помощ. Вижте цялото му портфолио тук!

Христо Вълчев, отличеният за Брокер на годината през 2022 година, за пореден път заема почетно място в класацията ни. Като един от най-доказаните консултанти с множество награди и отличия, Христо има зад гърба си дълга кариера, която му позволява да знае всяка особеност на имотния пазар. Избирайки го за Ваш консултант, гарантирано ще получите изключително компетентно отношение и обслужване. Вижте цялото портфолио на Христо Вълчев тук!

Паолина Желязкова е дисциплиниран консултант, който всеки месец защитава високите стандарти на професионализъм, присъщи за Luximmo. Тя бележи високи резултати в продажбите благодарение на последователността, бързината и ефективността, с които работи, а когато сделката изисква навременни действия, тя винаги е готова да предприеме необходимите стъпки. Разгледайте портфолиото на Паолина Желязкова тук!

Пазарът в Дубай е тема на разговор, която горещо вълнува купувачите в последната година. Специалистът в LUXIMMO, с когото ще се свържете при интерес към покупка на имот в Емирството, е Паула Младенова, а ефективната й работи й осигури и място в класацията Брокер на месец май. Паула е запозната със спецификите на пазара в Дубай и е в състояние да предостави професионални съвети и консултация на всеки, който иска да разбере повече за възможностите за инвестиция на тази гореща имотна дестинация. Вижте цялото портфолио на Паула тук!

Голям брой продажби през месец май постигна и Жулиета Багдасарова. Като изявен професионалист Жулиета е изключително ангажирана към работата си и се стреми да създаде дълготрайни взаимоотношения с клиентите си. Тя демонстрира отлични комуникационни умения, слуша и разбира нуждите и целите на своите клиенти. Тя е проактивна личност, която е готова да предприеме необходимите действия, за да намери нови възможности за клиентите си и да гарантира, че изискванията им са удовлетворени, а инвестициите – оптимизирани. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти