LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец октомври 2023

LUXIMMO

01.11.2023

В работата си да проявиш лично отношение и да дадеш всичко от себе си не е тактика за затваряне на сделката, а базата на добрата услуга, която клиентът заслужава да получи.

Ние знаем това от много години и консултантите ни ежедневно надграждат всички свои умения – от своята информираност за важните процеси в микро- и макроикономиката, до усъвършенстване на комуникационните техники, които позволяват по-гладко протичане на често сложните покупко-продажби на имоти. А най-високата оценка си остава тази на клиента, който препоръчва горещо своя консултант и се връща многократно при нужда от съдействие. За тези дългогодишни отношения работим и ги пазим с внимание и грижа!

А най-добрите през октомври бяха:

Инж. Стоян Пейчинов пожъна огромни успехи през изминалия месец и направи сериозна заявка за отличие от Годишните награди на LUXIMMO в края на 2023. Способността на Стоян да се ориентира в променящите се пазарни условия, да изпреварва тенденциите и да помага на клиентите си в предизвикателни ситуации е доказателство за неговия професионализъм и компетентност в областта на недвижимите имоти. Разгледайте портфолиото на инж. Стоян Пейчинов тук!

Никола Чолаков е първият избор на българите, които решават да се сдобият с имот в Гърция. Професионалист с над 16 години опит в сделките с градски и ваканционни жилища в южната си съседка, Никола Чолаков ще Ви преведе през всяка стъпка до придобиването на имот с увереността и самочувствието на утвърден брокер. Той ежеседмично обогатява предложенията на LUXIMMO в Гърция и винаги съдейства на клиентите си бързо и ефективно. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Илияна Братованова е изключителен консултант, чиято сила се крие в дълбокото ѝ разбиране на емоционалното пътуване, в което се впускат купувачите, за да постигнат имотните си мечти. Тя вярва, че правилният подход и проявеното разбиране са ключа към успешната сделка, а умението ѝ да помага на клиентите да си представят начина на живот, който биха могли да имат в презентирания от нея имот, затвърждава позицията ѝ на доказан търговец. Разгледайте цялото портфолио на Илияна Братованова тук!

Камен Славов, който е част от силния и утвърден екип на LUXIMMO във Варна, пожъна завиден успех в продажбите за месец октомври. Камен работи на високи обороти, залага на търпението и вниманието към детайла, в следствие на което печели доверието на клиентите си, оставяйки траен спомен със своята енергичност, професионализъм и харизма. Вижте портфолиото на Камен Славов тук!

Димитър Джибин е ярък пример за отдадеността и високите постижения в бранша на недвижимите имоти, които за пореден месец му позволяват да бъде отличен с титлата "Брокер на месеца". Димитър е устремен и иновативен лидер, отличаващ се с непоколебимия си ангажимент към своята лична мисия да предостави перфектния имот за всеки клиент. В допълнение, богатата експертиза и личното отношение са другите два стълба на неговия успех, които от своя страна гарантират, че правите правилния избор, когато му се доверявате. Разгледайте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Цветина Дачевска-Вукич този месец се утвърди като един от най-добрите търговци в Офис Варна. Цветина владее няколко езика на отлично ниво, което ѝ позволява да печели доверието на множество чуждестранни клиенти. В работата си залага на търпение, последователност и спазване на високите фирмени стандарти. Вижте всички нейни оферти тук!

И този месец морската ни столица е предпочитана дестинация за имотния пазар. Като един от най-опитните консултанти в района, Красимир Йорданов поема с лекота голям обем от клиенти и умело удовлетворява нуждите и исканията на всеки един от тях. Той е уважаван специалист, който познава в детайли имотния пазар във Варна и региона, поддържа множество дългогодишни партньорства с водещи инвеститори и е виден пример за опитен брокер. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

С впечатляваща история от успешни сделки в Банско и безупречна репутация, Паолина Желязкова постоянно демонстрира способността си да предоставя решения на сложните имотни казуси. Нейната забележителна професионална етика и задълбочени познания в индустрията несъмнено играят значителна роля за заслуженото й място в класацията „Брокер на месеца“ за октомври. Щастливи сме, че Паолина е част от нашия екип! Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Константин Калъчев, един от нашите най-опитни консултанти, отново не остави съмнение в своя професионализъм. Неговият дисциплиниран подход и непоколебим ентусиазъм са едни от основите на консултантската му кариера. Константин е професионалист, който се ангажира да предоставя първокласни услуги и неуморно защитава интересите на своите клиенти. Вижте портфолиото на Константин Калъчев тук!

Неуморният труд на Ивайло Бозаджиев отново му отрежда място сред най-добрите брокери за изминалия месец. Ивайло е всеотдаен професионалист, който има не само познания в индустрията, но и талант, който превръща сложния процес на покупко-продажбата в гладко и приятно пътуване. С внимание към детайлите и усет за качествените имоти, Ивайло не спира да доказва способността си да сбъдва мечтите на своите клиенти. Намерете своя нов дом под тепетата с помощта на Ивайло. Разгледайте портфолиото му тук!

През изминалия месец Николета Русева демонстрира не само несравнима отдаденост, но също така изключителна комбинация от решителност и финес в работата. Нейното ненадминато умение да вдъхва доверие посредством постоянна комуникация кара клиентите да се чувстват спокойни по време на целия процес на покупко-продажбата. Не се колебайте да се свържете с Николета, ако искате за Вашите интереси да се погрижи ерудиран и доказан консултант. Вижте портфолиото ѝ тук!

Яна Янчева и този месец си осигурява място в класацията „Брокер на месеца“. Дълбоките познания на пазара, изключителното обслужване и несравнимата работна етика допринесоха за нейния пореден заслужен успех. Като вдъхновяваща личност както в професионален, така и в личен план, Яна притежава непоколебима отдаденост към поетите ангажименти, като винаги надхвърля очакванията на своите клиенти. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Високи нива на продажби за месец октомври достига и Йоана Манева, която е един от най-опитните консултанти в редиците на агенцията. Смело можем да твърдим, че дисциплината и ентусиазмът са основите в професионалната ѝ кариера като брокер, които ѝ позволяват да постига успех след успех. С други думи, Йоана Манева е брокер, който не прави компромис с услугата, която предлага и винаги се бори докрай за интереса на своите клиенти. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Юлита Гърбева е изключителен консултант, който продължава да бъде определян като еталон за успех в бранша. Добре позната със своята непоколебима отдаденост, прецизно внимание към детайла и индивидуален подход, Юлита е винаги в готовност да чуе Вашите нужди и да спечели доверието Ви, намирайки идеалния имот за Вас. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Юлиана Димитрова този месец стана част от класацията „Брокер на месеца“ благодарение на изключителните си умения в разрешаването на сложни казуси, помагайки на клиентите си да сключат възможно най-добрите сделки. Нейната способност да предложи безупречно обслужване, съчетана със задълбочените й познания за пазара, постоянно надминават очакванията и затвърждават репутацията й на професионалист в областта на недвижимите имоти. Вижте цялото портфолио на Юлиана тук!

Красимира Апостолова заема почетно място в класацията за „Брокер на месеца“, благодарение на несравнимите пазарни познания и умения за водене на преговори, които притежава. В свят, в който бизнесът с недвижими имоти често може да изглежда транзакционен, способността на Красимира да създава истински и дълготрайни връзки ярко се откроява. Доверявайки ѝ се, Вие избирате верен посредник и експерт, който с удоволствие ще Ви помогне да откриете мечтания дом в столицата. Вижте цялото портфолио на Красимира тук!

И този месец екипът ни от офис Театър „Иван Вазов“ се отличи, благодарение на Мария Хлебарова. Тя работи вдъхновено и издържано в типичния LUXIMMO стил. Обича това, което прави, а благодарение на амбицията, постоянството и неспирния стремеж за обогатяване на професионалните си качества, Мария безпроблемно гради все по-голяма сфера на влияние. Вижте всички оферти на Мария Хлебарова тук!

В светлината на прожекторите днес е и Ивета Тодорова, за която смело можем да твърдим, че разполага с познания в бранша, които умело прилага в работата си по всяка заплетена сделка. Нейният огромен опит в индустрията е съчетан с вродена способност да създава истински и дълготрайни взаимоотношения, както и способност да превръща препятствията във възможности. Винаги ориентирана към интереса на клиента, Ивета с удоволствие ще Ви помогне да откриете мечтания дом. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Стефан Консулов притежава амбиция и вдъхновение за работа, които и този месец му спечелиха място в класацията „Брокер на месеца“. Той е консултант, който с удоволствие ще бъде до Вас от началото до самия край на процеса по придобиването на нов имот и с радост ще Ви запознае с имотните предложения в красивия район на Велико Търново. Благодарни сме, че подобен професионалист е част от екипа ни! Запознайте се с цялото портфолио на Стефан Консулов тук!

Евелина Царева от офис „Вишнева“ затваря една от последните страници на 2023 година със завиден брой сделки. За втори пореден месец тя печели място в класацията ни, като ѝ пожелаваме тенденцията да продължи и в следващите месеци. Евелина е опитен специалист, който умело скъсява дистанцията между себе си и клиентите, винаги е готова да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Вижте всички нейни оферти тук!

В класацията ни този месец има още едно ярко дамско присъствие - Ралица Емилова от офис Пловдив. Тя печели клиентското доверие и високи оценки благодарение на своята отдаденост и дисциплина, но дължи успеха си не само на своята стриктност, а и на индивидуалния си подход към всеки клиент. Благодарение на обичта си към града под тепетата и към професията си, Ралица е винаги готова да предостави навременна информация и да защити интересите на клиентите си. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти