LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юли 2023

LUXIMMO

01.08.2023

Отново дойде моментът, в който отличаваме тези, които през последния месец сбъднаха най-много мечти на най-голям брой клиенти. Тези консултанти, които си заслужиха горещи препоръки и широки усмивки от хората, които ги избраха, а ние за пореден път им благодарим, че са част от точно нашата компания!

Професионализмът и личното отношение винаги печелят, допълнителното усилие винаги се възнаграждава, ние знаем това и го прилагаме във всеки един имотен казус, който разрешаваме за Вас!

Ние обичаме това, което правим. И ни личи. Ще продължим да даваме най-доброто, на което сме способни, защото имаме мисия да Ви доближим до живота, който заслужавате!

А най-добрите през юли бяха:

Красимир Йорданов разполага с нужните качества, за да разчете какъв имот би удовлетворил дадено търсене и инвестира време и усилия в бързото му откриване. Подробните познания на Красимир за Варна и региона и неговата отдаденост са ненадминати на местния пазар за недвижими имоти. Със своята висока етика и непоколебима последователност, спокойно можете да разчитате на неговите услуги, когато търсите жилищен или ваканционен имот. Вижте портфолиото на Красимир тук!

Любин Чаков от офис „Вишнева“ е професионален консултант, който има уникалното умение да идентифицира спецификите на имота и да даде практически съвети за най-доброто му презентиране и реализиране. Избирайки Любин за Ваш консултант може да разчитате, че целият процес на продажбата ще протече гладко, тъй като той ще се погрижи интересите Ви да бъдат защитени. Ако пък търсите имот ново строителство, в портфолиото на Любин ще откриете някои от най-търсените проекти в столицата. Вижте всички оферти от портфолиото на Любин тук!

Пореден месец на успешни сделки и доволни клиенти ѝ за Константин Калъчев. Благодарение на своята решителност и всеотдайност, той си заслужи място в класацията ни за Брокер на месец юли. Константин Калъчев е професионалист с опит от над десетилетие и човек, който винаги изпълнява поетите ангажименти. Той притежава обширна сфера на влияние и доказани търговски умения, които карат клиентите да го препоръчват многократно. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Иван Атанасов се присъединява към екипа на LUXIMMO само преди броени седмици. Със своите страхотни постижения през юли той доказа, че упоритата работа винаги се увенчава с успех и добри резултати. Той е отговорен, коректен и точен в комуникацията си с клиенти. Професионалист с опит и умения за преговори, една от силните му страни е да създава атмосфера на доверие, която предразполага клиентите и те се чувствай спокойни по време на цялата сделка. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Една от тайните на успеха на Райна Терзийска-Конева са изградените дългосрочни взаимоотношения и голямата сфера на влияние, с която тя разполага, което ѝ позволява бързо да намери купувачи за имотите в своето портфолио и прави клиентите ѝ истински щастливи. Райна Терзийска-Конева е консултант с високи постижения и уникален набор от умения, който не просто продава имоти, а доближава клиентите си до качествения живот, който заслужават. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Най-важното в работата на Йоана Манева е изграждането на доверие между нея и клиентите, за да може те да се чувстват комфортно по време на цялата сделка. Йоана прилага проактивен подход към всичко, с което се захваща, и винаги ще отдели и от личното си време, за да постигне най-забележителните резултати. Тя е винаги в крак с текущите пазарни условия и предлага професионална асистенция и точни насоки по време на целия процес по продажбата или покупката на дом. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Неуморният труд през изминалия месец на Яна Янчева отново ѝ отрежда място сред най-добрите брокери. Клиентите се впечатляват от нейната проактивност и отговорност към поетите ангажименти, а тя с лекота ги съпровожда през всички етапи на сделката с имот. Един от консултантите с най-богато портфолио от предложения в София, както и родните планински и морски курорти, Яна има зад гърба си препоръките на стотици клиенти, които чрез нейна помощ са се сдобили с точния имот за тях. Вижте цялото портфолио на Яна Янчева тук!

Александра Кацарова е млад и проспериращ консултант. Тя е упорита и безпогрешна в своята преценка. Нейното постоянство и силен стремеж за развитие и спечелват място и в тазмесечната ни класация за най-добрите консултанти през юли. В работата си държи на коректно и любезно отношение, а клиентите й ценят високо нейния професионализъм. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Търговските успехи и амбиция на Стефан Филаретов му гарантират титлата „Брокер на месеца“ през юли. Той е силно мотивирана личност и работи усърдно, за да осигури стандарт на обслужване, присъщ на екипа на LUXIMMO. Ако търсите консултант, който да превърне Вашето търсене в своя мисия, то Стефан е специалистът, към когото да се обърнете. Вижте всички негови оферти тук! http://luxi.im/s.filaretov

Александър Първанов е един от младите и мотивирани консултанти в агенцията ни. След своята упорита работа и постоянство през юли той спечели позицията си в класацията ни за Брокер на месеца. Александър е професионалист, който е отдаден на работата си и нуждите на клиента. Стриктен и упорит, той е готов да съдейства при разплитането на всеки сложен имотен казус. Доверете му се и разгледайте цялото му портфолио тук!

Димитър Джибин е консултант, доказал се във времето като един от най-търсените в бранша и най-разпознаваеми в района на курорта Банско. Той държи на доверието, упоритостта и изграждането на добра комуникация с клиента. Специалист във своята сфера, Димитър ще се справи с всяка ситуация и ще се увери, че ще бъдете доволни от крайния резултат. Доверете му се и се запознайте с портфолиото му тук!

Елена Виденова несъмнено е човек, отдаден на професията си и работещ неуморно в полза на своите клиенти. Тя притежава безпогрешен нюх за нуждите и желанията на хората, които й се доверяват, използва своя богат опит, точност и прецизност, за да гарантира гладкото протичане на сделката и да защити интересите на своите клиенти. Разгледайте всичките оферти на Елена Виденова тук!

Със забележителни резултати през изминалия месец, Петя Жабилова се нареди сред най-успешните в класацията ни за Брокер на месец юли. Нейната усмивка, нестихващ ентусиазъм и подход към всеки клиент правят работата с нея да бъде лесна и приятна. Тя доказва, че упоритостта и лоялността са едни от най-силните ѝ качества и клиентите всеки път се убеждават в нейния професионализъм. Разгледайте всички оферти на Петя Жабилова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти