LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

д-р Гергана Цанкова

Директор Академия LUXIMMO, Главен офис, София

Информация за контакт

Ако искаш да имаш това, което никога не си имал, си длъжен да правиш онова, което никога не си правил.

Д-р Гергана Цанкова се присъединява към екипа на SUPER ИМОТИ през 2017 година.Тя завършва средното си образование в езикова гимназия в град Велико Търново, а висшето продължава в УНСС, специалност „Икономика на отбраната и сигурността“. Гергана е обявена за Студент на годината на УНСС през 2016 година. През 2017 година завършва магистратура „Икономика на отбраната и сигурността“. На 02.06.2021г. Гергана получава научна степен "доктор" по научна специалност "Икономика и управление" към Университет за национално и световно стопанство. Темата на дисертационния й труд е "Усъвършенстване на противодействието на контрабандата с тютюневи изделия в Република България".

Гергана владее много добре английски език.

Още след завършване на гимназия Гергана започва да се занимава с недвижими имоти, като натрупва опит в различни компании. Освен като брокер през годините работи и като мениджър отдел Наеми в компаниите „Мирела“ и „Валер“. Гергана е била част от екипа на ВИП секюрити като експерт сигурност, ръководител отдел корпоративни клиенти.

В SUPER ИМОТИ Гергана работи като брокер на луксозни недвижими имоти, а нейната силна страна е отдаването на жилища под наем.

Нашите клиенти се доверяват на Гергана заради опита ѝ в сферата на недвижимите имоти, лоялното ѝ отношение и отговорността, с която се отнася към своята работа. Тя се отличава с нестандартно мислене и иновативност.

В свободното си време Гергана е съдия по футбол. Тя играе и гледа футбол. Сред хобитата ѝ е четенето на разнообразна литература в сферите на икономиката, бизнеса и частната охранителна дейност.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти