LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Препоръчан брокер на месец май 2022: Гергана Цанкова

LUXIMMO

06.06.2022

Гордеем се с консултантите си, които с радост предават своите знания на новите попълнения в нашия екип. Д-р Гергана Цанкова е един от тези брокери, а обученията й в офисите ни в цялата страна дават разултат след резултат.

Гергана е мотивиран млад човек, който обича да помага на клиенти, колеги и партньори. В работата си държи на изрядна документация, ефективна работа с институции и лично отношение. Тя си заслужи и отличието препоръчан брокер на май 2022 година. Разберете защо:

Уважаема, г-жо Стоянова, с настоящата референция искам да изкажа своите искрени благодарности и удовлетворение от съвместната ни работа с вашия консултант Гергана Цанкова.

Моля, приемете моите поздравления за наградата: „Най-добра агенция за недвижими имоти в България за 2021г.“, която е напълно заслужена, с оглед професионализма, който вашите консултанти притежават. Гергана е пример за това и изключително се радвам, че имам възможността да работя с нея. Качественото обслужване, професионализма, гъвкавостта, коректността и бързината на брокера са водещи при избора ми на консултант и агенция за недвижими имоти.

Гергана Цанкова е пример как младите хора трябва да се развиват и усъвършенстват, за да подобрят бизнеса и средата в страната. Тя притежава редица качества, които ме карат да вярвам,че с хора като нея фирмата управлявана от Вас – „ЛУКСИММО“ ООД ще е лидер на пазара на недвижимите имоти още дълги години.

С удоволствие ще препоръчам Гергана Цанкова и „ЛУКСИММО“ на всички мои близки и познати, интересуващите от недвижими имоти, а в мое лице имате един истински доволен клиент, който в бъдеще ще избере отново Вас!

Пожелавам една още по-успешна 2022г. за Гергана и за „ЛУКСИММО“!

С уважение,

Мария Мирославова Христова

Вижте всички оферти от портфолиото на Гергана Цанкова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти