LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Ивета Тодорова

Тийм лидер, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт

Качество и креативност в работната среда.

Ивета Тодорова се присъединява към екипа ни в София през есента на 2014-та година.

Тя е завършила Националната търговско-банкова гимназия, след което следва "Икономика на търговията" в Университета за национално и световно стопанство и продължава образованието си с магистърска програма "Реклама и бранд мениджмънт" в Нов български университет. Владее отлично английски език.

Ивета затвърждава придобитите знания от образованието си с богат опит в областта на продажбите и рекламата. Работила е като управител на българския филиал на компанията за търговия с мъжко и дамско облеклo Steilmann с търговски обект в City Center Sofia.

Била е мениджър продажби в най-голямата издателска къща на пазара на месечни списания у нас – Attica Media Bulgaria, която е представител за страната ни на изданията Forbes, Playboy, Maxim, Grazia, ОК! и Joy. На тази позиция Ивета е отговаряла за ежедневната комуникация с настоящи и потенциални рекламодатели, медиа планиране и осигуряване на най-оптимални резултати за клиентите на компанията, както и за изпълнение на заложените търговски цели на изданието.

В последствие тя развива уменията си в обслужването на клиенти и комуникациите като прекарва няколко години в ролята на маркетинг специалист, след което работи като акаунт мениджър в рекламната агенция All Channels. Там отговаря за пълното рекламно обслужване на портфолио от клиенти, както и за планиране и последващо изпълнение на финансовите цели на агенцията. Работила е за клиенти като Tishman International, UNICEF, Mtel, Престиж 96, бензиностанции ЕКО, Interlease и други.

Благодарение на този опит Ивета е придобила отлични комуникационни и организационни умения, както и способност за прилагане на креативност в работната среда.

Тя се интересува активно от теми като бизнес, мениджмънт, маркетинг и реклама и редовно посещава събития с такава насоченост, за да развива компетенциите си в тези области. Била е част от семинара за бизнес и маркетинг Webit, участвала е в събития, организирани от Web and events (Продавай дигитално 2011, Интернет маркетинг) и други.

За Ивета най-важно в работата е ежедневното общуване с клиенти и възможността да работи за постигане на общи цели като предостави най-качествената услуга при осъществяване на търсената сделка.

Ивета е и сред първите старши консултанти в компанията, които станаха тийм лидери и поеха като ментори екип от обучаващи се брокери.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

LUXIMMO посланик, 2021

Най-голяма сделка с жилищен имот, 2020

LUXIMMO посланик, 2020

Най-голяма сделка, 2019

Най-голяма комисиона, 2019

Най-скъпо продаден апартамент - 1,3 млн. евро, 2017

Най-голям общ оборот, 2017

Най-голям брой сделки с наеми, 2016
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти