Интервю с Ивета Тодорова, Брокер на месец август 2020

LUXIMMO

10.09.2020

Г-жо Тодорова, как бихте обобщили месец август в професионален план?

Месец август беше голямата изненада на това необичайно лято. Противно на очакванията ни, пазарът се раздвижи и успяхме да приключим успешно сделки, както за лични имоти, така и за инвестиционни.

Какви бяха желанията на купувачите това лято? А на наемателите?

Както всяко лято и през това обемът на активно търсещите купувачи намаля, но за сметка на това тези, които останаха на пазара, бяха силно мотивирани. Част от клиентите ни ограничиха пътуванията си заради пандемията и използваха топлите летни дни, за да прекарат повече време в търсене на мечтания си дом. Купувачите в момента са склонни да отделят големи бюджети за покупките си, но са изключително взискателни при избора на имот в условията на все по-голямо предлагане. Наемателите бяха по-пасивни - обичайно септември месец е техният активен период.

Ситуацията със социалното дистанциране какви допълнителни качества разви у Вас като брокер?

Определено мога да кажа, че тази ситуация ми помогна да бъда по-сетивна по отношение страховете на клиентите ни. Разбираемо всеки от нас има притеснения за това как ще протекат следващите месеци и години и как глобалната обстановка ще се отрази на начина му на живот. Най-добрият инструмент, с който разполагаме като брокери, е подкрепата на колегите от кредитния център на Super Credit. Благодарение на гъвкавия им подход и, разбира се, съдействието на нашите партньори инвеститори, успяваме да намерим индивидуално решение за всеки клиент и така да структурираме сделката по начин, който няма да внесе напрежение в семейния бит.

Какъв септември очаквате?

Очакваме активност от страна на наемателите, както и интересни нови предложения от инвеститорите и продавачите. На пазара излизат все по-качествени нови проекти, които отговарят на все по-високите изисквания на клиента. Мога смело да кажа, че някои от новите сгради в портфолиото ни са на световно ниво. Изключително вълнуващо е да наблюдаваме как конкурентната среда развива пазара в една добра за всички ни посока.

Вижте всички оферти от портфолиото на Ивета Тодорова тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти