LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Ивета Тодорова, Брокер на месец август 2020

LUXIMMO

10.09.2020

Г-жо Тодорова, как бихте обобщили месец август в професионален план?

Месец август беше голямата изненада на това необичайно лято. Противно на очакванията ни, пазарът се раздвижи и успяхме да приключим успешно сделки, както за лични имоти, така и за инвестиционни.

Какви бяха желанията на купувачите това лято? А на наемателите?

Както всяко лято и през това обемът на активно търсещите купувачи намаля, но за сметка на това тези, които останаха на пазара, бяха силно мотивирани. Част от клиентите ни ограничиха пътуванията си заради пандемията и използваха топлите летни дни, за да прекарат повече време в търсене на мечтания си дом. Купувачите в момента са склонни да отделят големи бюджети за покупките си, но са изключително взискателни при избора на имот в условията на все по-голямо предлагане. Наемателите бяха по-пасивни - обичайно септември месец е техният активен период.

Ситуацията със социалното дистанциране какви допълнителни качества разви у Вас като брокер?

Определено мога да кажа, че тази ситуация ми помогна да бъда по-сетивна по отношение страховете на клиентите ни. Разбираемо всеки от нас има притеснения за това как ще протекат следващите месеци и години и как глобалната обстановка ще се отрази на начина му на живот. Най-добрият инструмент, с който разполагаме като брокери, е подкрепата на колегите от кредитния център на Super Credit. Благодарение на гъвкавия им подход и, разбира се, съдействието на нашите партньори инвеститори, успяваме да намерим индивидуално решение за всеки клиент и така да структурираме сделката по начин, който няма да внесе напрежение в семейния бит.

Какъв септември очаквате?

Очакваме активност от страна на наемателите, както и интересни нови предложения от инвеститорите и продавачите. На пазара излизат все по-качествени нови проекти, които отговарят на все по-високите изисквания на клиента. Мога смело да кажа, че някои от новите сгради в портфолиото ни са на световно ниво. Изключително вълнуващо е да наблюдаваме как конкурентната среда развива пазара в една добра за всички ни посока.

Вижте всички оферти от портфолиото на Ивета Тодорова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти