Светослав Друмев

Директор на офис / Партньор, Офис Витоша, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Дългогодишният опит в сферата на елитните имоти е от съществено значение...

Светослав Друмев е директор на офис Жилищни и търговски имоти, София. Започнал работа в компанията като брокер, той успява да се утвърди за броени месеци и в последствие поема ръководството на офиса.

Успешните си резултати Светослав дължи на отговорното си отношение към работата, натрупания опит с местни и чуждестранни инвеститори, както и на своята лоялност към партньорите в бизнеса.

Роден в Стара Загора, Светослав учи в елитната Математическа гимназия "Гео Милев" в родния си град. Следва в София, където завършва НАТФИЗ "Кръстю Сарафов" със специалност "Публична реч".

В момента Светослав продължава лично да се ангажира със сделките в офиса, като самият той се среща с клиенти, организира огледи и извършва голяма част от продажбите. Създадените от него контакти с местни строителни предприемачи дават възможност офисът да получи изключителни права за продажбата на предлаганите комплекси.

В приоритетите на Светослав влизат воденето на преговори с инвеститори, разширяване дейността на офиса, както и създаване и управление на ефективно работещ екип.

Светослав Друмев и ръководеният от него офис бяха отличени с годишната награда на LUXIMMO за най-много сделки с жилищни имоти през 2008 г. и за най-голям брой продажби на имоти през 2009 г.
Всички отзиви за Светослав Друмев
ОТЗИВ ОТ Sava Nedev
Диана Любенова е най-добрата. Няма по-професионален, отговорен и същевременно спокоен брокер в София.
ОТЗИВ ОТ Sava Nedev

Награди и отличия за постигнати успехи и принос