Юлиана Димитрова

Мениджър офис, Офис Източни, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Трудностите ме мотивират.

Юлиана Димитрова е мениджър на офис Luximmo "Източни" от октомври 2020 година.

Тя се присъединява към екипа на компанията през 2017 година. Средното си образование Юлиана завършва в 30 СОУ „Братя Миладинови” с разширено изучаване на литература и история. Тя завършва "Политология" в Софийски университет, "Св. Климент Охридски" и има основни познания по английски език.

От 2001 г. Юлияна се занимава с мебели и част от нейния професионален опит е като управител на мебелен салон. Седем години Юлиана работи по проекти със специализирани настилки - за училища, детски градини, болници и спортни зали. От есента на 2016 г. се занимава с недвижими имоти.

В LUXIMMO Юлиана работи като брокер на недвижими имоти с индивидуално и приятелско отношение към всеки клиент. Тя е много търпелива и коректна по отношение на своята работа. Юлиана никога не се отказва да преследва целите, които си поставя, а трудностите я мотивират.

Тя прекарва свободното си време със своите две прекрасни деца и обича да се занимава с дизайн на дрехи, интериорен текстил и декорации.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Юлиана Димитрова в медийни публикации

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...

08.10.2020, LUXIMMO

Юлиана Димитрова е новият мениджър в екипа на Luximmo Finest Estates

Юлиана Димитрова е новият мениджър в редиците на Luximmo Finest Estates. Тя поема управлението на офис "Източни" със силната мотивация да продължи възходящата тенденция на развитие ...