LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

S-Tower - нова отличителна сграда на бул. "Г.М. Димитров"

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
113 691 – 636 211 (без ДДС)
2 250 €/м² – 3 300 €/м² (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Пентхауси, Офиси, Магазини, Паркоместа

Площи:
46.03 м² — 213.36 м² Арх. планове

Клас на сградата/комплекса:
Премиум

Етажност:
15

Стаи:
1-4

Спални:
1-3

Асансьор:
да

Квадратура на сградите/комплекса
13600 м²

Референтен номер:
SOF-108621
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Sofia (SOF): 8 км

Добре дошли в бъдещето!

Представяме S-Tower — нов проект с отличителен дизайн, висок клас на изпълнение, комуникативна локация и отлична възможност за инвестиция. Проектът е дело на арх. Ангел Захариев и неговия екип, печелили неведнъж престижната награда "Сграда на годината". Сградата е с изключителна визия и ще се превърне в емблема за столицата ни.

Открита строителна площадка/първа копка. Срок на изпълнение - 3 години.

S-Tower e разположена на бул. "Г.М. Димитров"`- един от емблематичните за нашия град булеварди, на който се извисяват множество ключови за София сгради - бизнес сгради от клас А, магазини, четиризвездния бизнес хотел "Вега", един от най-добрите СПА центрове в столицата ни - Este Fitness & SPA. Апартаментите в района са с много добра възвращаемост и с високи наемни цени, което прави инвестицията в недвижими имоти в района сигурна и печеливша.

S-Tower е многофункционална сграда със 104 луксозни апартамента, 2 впечатляващи пентхауса, 6 офиса, ресторант и 3 магазина. Дизайнът е футуристичен, с разчупени форми и окачена стъклена фасада, изцяло изпълнена с алуминиеви елементи в цвят розово злато. Всички общи части са решени в елегантен и модерен стил, а за лобито инвеститорът предвижда луксозно довършване и 3D мапинг ефект. В строителството ще се използват материали от най-висок клас, осигуряващи дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето, а свободните пространства край сградата ще бъдат озеленени и естетически оформени. Архитектурният план предвижда две подземни нива с паркоместа и паркоместа на терен, които са предназначени за магазинната част и ресторанта.

Арх. Ангел Захариев, проектант на S-Tower, описва сградата така:
„Архитектурата трябва да се стреми да бъде в крак с времето в което е създадена, да предизвиква сетивата на наблюдателите и да създава емоции сред обитателите. S-Tower дава ясен отговор на този стремеж!

Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-Towerе носител на новата архитектурна естетика на 21-и век. S-Tower съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своят блясък и променящ се образ през различните части на денонощието ще допълва динамичните форми на сградата.

С иновативната си архитектура, разнообразният функционален микс и комуникативната локация, S-Tower е един от проектите с които София ще гордее в следващите десетилетия.“ Вижте цялото представяне на сградата от арх. Захариев тук!

Имоти
В сградата са планирани три магазина и един ресторант със светла височина 4.10 м и лице към бул. "Г.М. Димитров" на ниво партер, и 6 офиса на ниво две. Подходът към жилищната част ще се осъществява чрез просторно фоайе със светла височина 8 м, разположено във вътрешната част на сградата. Има избор от студиа и апартаменти с 1, 2 и 3 спални с функционални разпределения, завършени по БДС (на шпакловка и замазка), с блиндирани входни врати Solid и алуминиева дограма от висок клас с термомост и троен стъклопакет. Имотите се отличават с просторни площи, чудесни гледки и висококачествено изпълнение. Сградата ще разполага с климатична инсталация и ТЕЦ.

Посочените цени са без ДДС.

Има възможност за закупуване на подземни паркоместа на цени €23 000 - €27 500 без ДДС.

Възможност за инвестиция
Покупката на жилище е чудесна инвестиция, както за собствено обитаване, така и за отдаване под наем с цел генериране на висока доходност.

Стоп-капарото е в размер на 5 000 евро за едностаен и двустаен апартамент, 8 000 евро за тристаен и четиристаен апартамент.

Технически характеристики:

 • монолитна стоманобетонова конструкция;
 • обща фундаментна плоча с дебелина 1.00 m, която предотвратява появата на дефекти в стените, подовете и таваните, които неравномерните слягания на земната основа биха предизвикали .
 • етажни плочи с дебелина 0.20 m, осигуряваща висока шумо- и топлоизолация с шумоизолационна мембрана против ударен шум;
 • зидария от 0.25 m с австрийски тухли Wienerberger;
 • шумоизолация по пода преди циментовата замазка;
 • два броя високотехнологични асансьора;
 • пожароизвестителна и гасителна част в подземния гараж и пожароизвестителна инсталация в останалата част от сградата;
 • енергийно ефективни решения за осветителната инсталация на общите части и минимални топлинни загуби от тях;
 • светла височина на апартаментите с височина над 2.80 м;
 • окабеляване за телевизия и интернет, видеодомофонна инсталация, контрол на достъпа, портиер.

Схема на плащане:


 • 20% на Предварителен договор;
 • 20% на кота 0;
 • 20 % на Акт 14,
 • 30% на дограма, фасада и покрив;
 • 10% на Акт 16.

Зад проекта стои консорциум от инвеститори с безупречна репутация и десетки години опит в строителството на жилищни сгради и комплекси в големите градове на страната.

За допълнителна информация относно интересуващия Ви тип имот, моля свържете се с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 11.67 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 11.67 MB)

 Изтегли план  1