LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Юлита Гърбева

Мениджър офис, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт

Препятствията не са пречки, а предизвикателства.

Юлита Гърбева е мениджър на офис Luximmo "Вишнева".

Юлита Гърбева се присъединява към нашия екип в началото на 2017 година.

Средното си образование Юлита завършва в СОУ „Братя Миладинови“ със специалност „Управление на малък и среден бизнес“. Висшето си образование тя продължава в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Българска филология, след което завършва магистратура „Маркетинг и реклама“ към филиала на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ в София. Юлита владее отлично английски език.

Юлита се занимава с маркетинг, продажби и административно обслужване на проектните дружества на "Тидар България", а през годините работи и като личен сътрудник в Народното събрание. В LUXIMMO тя се занимава с продажби и отдаване под наем на имоти в столицата. Клиентът може да се чувства сигурен в избора си на имот с нея, защото Юлита има богат юридически, технически и административен опит, с който да бъде полезна по време на целия процес от намиране на подходящото жилище до самия финал на сделката, независимо каква е нейната сложност. Тя обича казусите, защото я провокират да бъде креативна и да търси решение извън шаблоните.

В работата си Юлита държи на коректността и прецизността. За нея най-важен е положителният резултат и доволният клиент. Юлита смята, че препятствията не са пречки, а предизвикателства.

Тя обича да прекарва време със семейството си. Наслаждава се на разходки сред природата с децата си, карат заедно ски и пътешестват. Нейната най-голяма страст са народните танци, с които се занимава любителски. В свободното си време Юлита обича да декорира, аранжира или създава от нищо нещо. Освен това Юлита обича да чете и пише кратки истории за блога на своя приятелка.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Най-много сделки във висок сегмент с ново строителство, 2020

Най-скъпа продажба на имот "на зелено", 2019
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти