Юлита Гърбева е новият мениджър на офис Luximmo "Вишнева"

LUXIMMO

19.02.2021

"Препятствията не са пречки, а предизвикателства," твърди Юлита Гърбева и кариерата й в сферата на недвижимите имоти го доказва безспорно. Тя е един от най-изявените търговци в редиците на Luximmo, а новото начинание пред нея е управлението на най-награждавания офис на агенцията - офис "Вишнева".

Юлита е част от Luximmo от 2017 година и зад себе си има множество награди за високи търговски постижения, сред които "Най-много сделки във висок сегмент с ново строителство за 2020г" и "Най-скъпа продажба на имот "на зелено" за 2019г". Тя управлява изключително успешно и продажбите в един от най-емблематичните и луксозни комплекси в столицата - Via Bulgaria.

Тя завършва Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Българска филология, след което завършва магистратура „Маркетинг и реклама“ към филиала на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ в София. Има солиден юридически, технически и административен опит, както и години практика в областта на маркетинг. Всички тези компетенции и помагат лесно и бързо да вникне във всеки казус, свързан с имоти и да го разреши успешно.

Визията на Юлита за бъдещото развитие на офис "Вишнева" включва запазване на лидерските позиции на екипа, договарянето на нови ексклузивни партньорства с доказани инвеститори и многократно затвърждаване на доверието в професионализма на агенцията.

Целият екип на Luximmo Finest Estates пожелава на Юлита вдъхновение, успехи и професионално удовлетворение от работата!

Може да разберете повече за Юлита Гърбева тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти