LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Юлита Гърбева е новият мениджър на офис Luximmo "Вишнева"

LUXIMMO

19.02.2021

"Препятствията не са пречки, а предизвикателства," твърди Юлита Гърбева и кариерата й в сферата на недвижимите имоти го доказва безспорно. Тя е един от най-изявените търговци в редиците на Luximmo, а новото начинание пред нея е управлението на най-награждавания офис на агенцията - офис "Вишнева".

Юлита е част от Luximmo от 2017 година и зад себе си има множество награди за високи търговски постижения, сред които "Най-много сделки във висок сегмент с ново строителство за 2020г" и "Най-скъпа продажба на имот "на зелено" за 2019г". Тя управлява изключително успешно и продажбите в един от най-емблематичните и луксозни комплекси в столицата - Via Bulgaria.

Тя завършва Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Българска филология, след което завършва магистратура „Маркетинг и реклама“ към филиала на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ в София. Има солиден юридически, технически и административен опит, както и години практика в областта на маркетинг. Всички тези компетенции и помагат лесно и бързо да вникне във всеки казус, свързан с имоти и да го разреши успешно.

Визията на Юлита за бъдещото развитие на офис "Вишнева" включва запазване на лидерските позиции на екипа, договарянето на нови ексклузивни партньорства с доказани инвеститори и многократно затвърждаване на доверието в професионализма на агенцията.

Целият екип на Luximmo Finest Estates пожелава на Юлита вдъхновение, успехи и професионално удовлетворение от работата!

Може да разберете повече за Юлита Гърбева тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти