LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Любин Чаков

Старши консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт
Любин Чаков завършва средното си образование в гимназия с преподаване на чужди езици "Симеон Радев" в Перник и продължава висшето си образование в Софийски университет, където получава бакалавърска степен "Туризъм" през 2010, а магистърската си степен получава в Нов български университет - профил "Международен бизнес" през 2015. Любин има отлични познания по английски език.

Професионалният му опит започва като фронт офис мениджър в хотел по време на следването му в Софийски университет, както и няколко студентски бригади в САЩ, където е ръководител екип. В периода март 2010 – септември 2012 е бил част от Luximmo като брокер наеми и продажби. След това Любин се присъединява към голяма българска компания с национално значение в сферата на услугите, като заема ключова роля в търговските процеси на фирмата. След четиригодишна пауза той се завръща в Luximmo през ноември 2016, когато осъзнава, че сферата на недвижимите имоти е областта, в която желае да се развива.

Препоръките от доволни клиенти на Любин са много на брой. Той е известен с точността и коректността си при сключването на сделки, както и с гъвкавостта си при решаването на проблеми. В областта на недвижимите имоти всеки ден е предизвикателство и тази динамика дава възможност на Любин да покаже личностни качества, които водят до наградата "Брокер на годината" през 2018-та. Любин Чаков е отборен играч и дава 100% от себе си за всеки клиент, имащ нужда от съдействие.

Свободното си време Любин разпределя между пътувания и четене на книги. Той се интересува от бизнес мениджмънт, невро-лингвистично програмиране и семинари и конференции, които спомагат за професионалното му и личностно развитие.


Награди и отличия

Годишни награди Luximmo Finest Estates:

Брокер с най-голям оборот продажби за 2022 - Любин Чаков, офис "Вишнева"

Брокер с най-много спечелени месечни класации за 2021 - Любин Чаков, офис "Вишнева"

Специален приз "Игри на воля" за 2021 - Любин Чаков, офис "Вишнева"

Най-смел колега в кризисна ситуация за 2021 година - Любин Чаков, офис "Вишнева"

Брокер с най-много клиентски референции, 2020

"Брокер на годината" за 2018 година

"Най-бързо продадена сграда ново строителство през 2019 година"

"Най-много продажби на имоти ново строителство в луксозен сегмент през 2019 година"

"Брокер с най-много клиентски референции през 2019 година"

Специална награда на Super Credit - "Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit и най-голям оборот за 2019 година"
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти