Паула Кубицюс - Младенова

Мениджър продажби, Главен офис, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Паула Анна Кубицюс-Младенова професионалист в сферата на недвижимите имоти, с богат опит и доказани успехи. Тя притежава широкоспектърно образование и владее няколко езика, което й позволява да работи успешно с клиенти от различни националности.

Паула е от полски произход, а нейният роден град е Варшава. Завършва основното си образование в полската столица, след което, през 1996 г. нейното семейство се премества в България. Средното си образование Паула завършва в СОУ "Иван Вазов" в гр. Поморие. Продължава учението си в Колежа по туризъм в гр. Бургас, специализирайки се в организацията и управлението на туристическото обслужване, изучавайки усилено руски и английски език. След това надгражда образованието си във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" със специалност Международен Туризъм.

Паула владее полски и български език на отлично ниво, както писмено, така и говоримо. Също така владее руски и английски език на високо ниво.

Паула има богат и разнообразен професионален път, който е свързан с работа с клиенти, най-вече чуждестранни. Нейната кариера започва като екскурзовод в туристическа агенция на българското Черноморие. През годините трупа опит като наземна стюардеса в летище Бургас, след което се включва в семейния бизнес и заедно с майка си поема ръководството на собствени бутици за дамски дрехи.

През 2007 се насочва към сферата на недвижимите имоти, започвайки работа за полска агенция в Слънчев Бряг, където прекарва пет години. В този период съдейства на полски клиенти в търсенето и покупката на подходящи ваканционни имоти в България. Бързо трупа опит в сферата на недвижимите имоти и реализира своите първи сделки. Тя се отличава със своите търговски умения, посредством които успешно представя българските имоти на полския пазар. Въпреки успехите си в имотния бранш, Паула решава да посвети следващите години в отглеждането на своята малка дъщеря.

По време на своето майчинство Паула осъзнава, че обича да работи с клиенти и да им помага, като ги насочва по най-добрия начин в тяхната инвестиция. Разнообразието от различни видове имоти, индивидуалните нужди на клиентите и динамиката на тази сфера са факторите, които я вдъхновяват и правят работата изключително вдъхновяваща и мотивираща за нея. Така взема решение да се завърне към бизнеса с имоти и да търси поле за изява във водеща компания с трайно присъствие на пазара и най-високи стандарти на работа.

Паула Кубицюс се присъединява към агенцията LUXIMMO в началото на 2023 година и незабавно се откроява като един от най-ярките таланти в компанията. Нейният опит и знания са резултат от над 10-годишната ѝ кариера в сферата на недвижимите имоти и работата й с разнообразни клиенти, както българи, така и чужденци от различен произход.

Тя е изключително компетентна и е в състояние да предостави професионални съвети и консултации на клиентите си, които се интересуват от покупка на имоти в различни райони и дестинации. Успешно консултира клиентите си по въпроси, свързани с данъчно облагане и финансови стратегии за инвестиции в имоти, като предлага цялостно съдействие на клиентите си в тази област.

Благодарение на своите професионални умения и богат опит, в LUXIMMO Паула получава възможност да работи с клиенти не само на българския пазар, но и на пазарите в Дубай, ОАЕ, Гърция и Испания. Новите предизвикателства, свързани с продажби на луксозни имоти в чужбина и обслужване на клиенти с висок социален статус й предоставят шанс да се развива професионално в нови насоки на имотния бранш и да затвърждава позицията си на водещ консултант в агенцията.

Въпреки постиженията си, Паула продължава да израства в индустрията, като съчетава своята страст към имотите с висок професионализъм и ангажираност към клиентите си. Паула е предпочитан консултант за международни инвеститори и клиенти, които търсят надежден и компетентен съветник в сферата на недвижимите имоти в България и по света.

Личните ѝ принципи на работа включват честност и лоялност, а мотото ѝ в работата е, че доволните клиенти са гаранция за устойчив и дългосрочен бизнес.

В свободното си време Паула обича да гледа тематични предавания за имотния пазар и интериорния дизайн, да пътува със семейството си, да чете и тренира бойни изкуства.


Паула Кубицюс - Младенова в медийни публикации

03.07.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юни 2023

Още един месец на 2023 вече е в историята, но юни ще бъде запомнен с широките усмивки на десетките клиенти, които успяхме на обслужим. За някои от тях открихме първото собствено жилище ...

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...