LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юни 2024

LUXIMMO

01.07.2024

Ако юни може да служи за лакмус дали лятото ще предложи забавяне на имотния пазар, отговорът е „твърдо не“. Първият истински топъл месец донесе сделки за ключови имоти както в столицата, така и в големите ни морски градове.

Консултантите ни съдействаха на своите клиенти с отдаденост, безупречен професионализъм и абсолютна прозрачност, които винаги биват високо оценени.

Имаме ангажимента да продължим да сме до Вас при най-важните решения, да улесняваме всяка стъпка в често заплетените сделки, за да стъпите в своя нов дом с пълна увереност, че сте взели най-удачното решение!

А най-добрите консултанти през юни бяха:

В работата си Яна Янчева залага на честен и прозрачен подход при всеки имотен казус, което я е направило уважаван професионалист от клиенти и партньори. За нея доверието е повече от дума. То е гарант, че ще получите практичните съвети и отговори, от които се нуждаете, с високия стандарт на качествено обслужване, което заслужавате. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Цветелина Петрова e поредният представител от офис „Вишнева“, който затваря страницата на поредния успешен месец. Безупречните ѝ умения на консултант ѝ позволяват непрестанно да постига и надхвърля целите си, което винаги се оценява и от клиентите. Тя е всеотдайна личност и е винаги готова да предостави отлично обслужване на всеки, който реши да й се довери. Вижте портфолиото на Цветелина Петрова тук! - https://luxi.im/ts.petrova

Виолета Михайлова вероятно е един от най-трудолюбивите агенти в бранша, и през юни тя извлече максимума от богатите възможности, които предложи имотния пазар на Южното Черноморие. От услугите на Виолета се възползваха както хора, които купуват своя първи дом, така и клиенти с богат опит в инвестициите в имоти, като всички не се поколебаха да я препоръчат заради нейния опит и последователност в работата. Вижте портфолиото ѝ тук!

Константин Калъчев е може би най-разпознаваемото лице на офис „Витоша“ и не е изненада, че за пореден месец присъства в класацията ни. Той е високоефективен и уважаван консултант, който е изградил кариерата си върху основните ценности за честност, почтеност и доверие. Фокусиран е върху постигането на най-добри резултати и притежава изключителни умения за комуникация, с които помага на клиентите да бъдат уверени и спокойни по време на целия процес на сделката. Запознайте се с портфолиото на Константин Калъчев тук!

Станислав Андреев е поредният представител на офис Бургас, който е заслужил своята позиция в класацията, благодарение на всеотдайното обслужване на своите клиенти. Той постига това чрез своя ангажимент за отзивчивост, надеждност и предоставяне на точни съвети, базирани на задълбочени познания за пазара. Запознайте се с портфолиото на Станислав Андреев тук!

Успешен май месец постига и чаровната Илияна Братованова, която държи на ефективността в работата и прекарва време в усъвършенстване на уменията си. Една от силните ѝ черти е добрата комуникация, която ѝ позволява да откликне на всяка клиентска нужда, като отделя време за изчистване на всяка неяснота по пътя към успешната сделка. Вижте портфолиото на Илияна Братованова тук!

Дебютант в класацията е Матин Ароу от офис Централен. Със своята целеустременост и ангажираност, Матин преодолява всяко препятствие и създава дълготрайни отношения с клиентите си. Tой демонстрира професионализъм и отдаденост по време на всеки етап от сделката. Поздравяваме го за постиженията му и му пожелаваме да продължава да поддържа високите стандарти на LUXIMMO в работата си. Вижте портфолиото на Матин Ароу тук!

Христо Хитов е част от силния и утвърден екип от офис “Източни”. Той внася уникална комбинация от решителност и находчивост в работата си като консултант, стреми се към високи резултати и гарантира, че клиентите получават не само първокласни насоки и обслужване в техните имотни начинания, но и новаторски решения, съобразени с техните специфични нужди. Запознайте се с портфолиото му тук!

Христо Вълчев е консултант, който с лекота се адаптира към всяка промяна в пазара на недвижими имоти, за да Ви даде директен полезен съвет. Опитът му в Бургас и района в съчетание с отлично обслужване му печелят място в класацията ни и този месец. Освен безупречен консултант, Христо е и директор на офис Бургас като успява да съвместява двете дейности и да мотивира ежедневно своите колеги. Разгледайте портфолиото му!

Бизнесът с недвижими имоти е фундаментално изграден върху взаимоотношения и връзки, които Владимир Митков умело създава и поддържа чрез доверие и прозрачност. С богати знания и умения, Владимир може да изгради стратегия за покупко-продажбата на един имот от началото до края, за да гарантира, че ще постигнете възможно най-добрия резултат. Запознайте се с портфолиото му тук!

Димитрина Иванова даде сериозна заявка за високи резултати още с постъпването си в LUXIMMO и я изпълнява категорично. Страстта на Димитрина към недвижимите имоти се изразява чрез нейната безупречна работна етика и умения за преговори. Нивото на обслужване и ангажираността към клиентите ѝ е нещо, с което тя се гордее и работи неуморно, за да осигури фантастични резултати и безпроблемно протичане на имотните процеси. Разгледайте портфолиото на Димитрина Иванова тук!

Слънчевият юни месец не разочарова откъм търговски постижения и Тихомир Тенев, който дебютира в класацията ни. Тихомир е изпълнителен и постоянен в работата си, стреми се към информираност и залага на безпогрешния си нюх, за да отговори на нуждите и желанията на всеки клиент, което от своя страна му позволява безпроблемно да изгради дългосрочни професионални отношения с тях. Вижте портфолиото на Тихомир Тенев тук!

Още от първия Ви разговор с Радина Пирева-Димитрова ще разберете, че сте в способните ръце на професионалист с голям опит. Тя е умел експерт в преговорите, добре запозната е с нуждите на всеки клиент, а поразителната ѝ личност, съчетана с нейната бизнес експертиза, ще Ви остави уверени, че Вашият интерес неминуемо ще бъде защитен. Запознайте се с нейното портфолио тук!

Изключителни продажби през последния месец достигна и Паула Младнеова, която неуморно гради отлична репутация и получава множество препоръки. Непрекъснатият ѝ успех може да се отдаде на силна мотивация, съчетана с открит и честен подход, изграден върху изключителна работна и морална етика. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Силвия Гочева е уверена личност, която има дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти и е доказал се професионалист. Силвия разполага с пазарни знания и широка мрежа от контакти, която е изградила през годините, а безкомпромисната работна етика, вниманието към детайлите и огромната мотивация я довеждат до повече от успешен месец юни. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Поддържането на високи нива на продажби е присъщо и за Александър Първанов, който си заслужи място в класацията ни за юни. Винаги в крак с текущите пазарни условия и предлагащ професионално обслужване, той обича професията си и се стреми да остави трайно впечатление у клиентите си със своя трудолюбив и ентусиазиран подход. Вижте цялото портфолио на Александър Първанов тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти