Илияна Руменова

Директор на офис, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Работата е шанс да правиш изкуство.

Илияна Руменова се присъединява към екипа на Luximmo през 2019 година на позицията Директор на офис за град Пловдив. Тя завършва висшето си образование в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" през 2006 г. със специалност "Право".

Своя професионален път стартира в адвокатска кантора в град Пловдив, продължава работа в Общинска администрация, отдел „Общинска собственост”, след това е юрисконсулт в консултантска фирма за инвестиционни проекти; била е помощник - частен съдебен изпълнител и дълго време е работила отново в адвокатска кантора, където е била ангажирана с казуси, основно в областта на гражданското и търговското право.

Благодарение на работата си като юрист придобива опит във вещното право и в частност- опит с недвижимите имоти, придобива и добри комуникационни и организационни умения, както и способност да използва и прилага ресурсите си усилено, за да се превърне в експерт в своята област.

Честността и лоялността са едни от най–силните ѝ качества, защото познава правната уредба и знае колко е важно за всеки клиент да получи максимално качествена услуга.

В личните си принципи на работа Илияна не прави компромис с високите стандарти, безупречното обслужване и качеството на услугата. Държи на отговорност, дисциплина, уважение към колеги и клиенти, партньорство.

Извън работа обича да спортува, да пътува и да опознава различни места и култури. Отделя време и за разходки сред природата със семейство и приятели.


Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Илияна Руменова в медийни публикации

13.01.2021, LUXIMMO

Илияна Руменова, мениджър на Luximmo Пловдив, с поредно завършено обучение

Регионалният мениджър на Luximmo Пловдив Илияна Руменова завърши поредното си обучение. Тя премина семинар на тема \"7 техники за успешния брокер през 2021\", организиран от НСНИ и воден ...