Илияна Руменова

Директор на офис, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Работата е шанс да правиш изкуство.

Илияна Руменова се присъединява към екипа на Luximmo през 2019 година на позицията Директор на офис за град Пловдив. Тя завършва висшето си образование в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" през 2006 г. със специалност "Право".

Своя професионален път стартира в адвокатска кантора в град Пловдив, продължава работа в Общинска администрация, отдел „Общинска собственост”, след това е юрисконсулт в консултантска фирма за инвестиционни проекти; била е помощник - частен съдебен изпълнител и дълго време е работила отново в адвокатска кантора, където е била ангажирана с казуси, основно в областта на гражданското и търговското право.

Благодарение на работата си като юрист придобива опит във вещното право и в частност- опит с недвижимите имоти, придобива и добри комуникационни и организационни умения, както и способност да използва и прилага ресурсите си усилено, за да се превърне в експерт в своята област.

Честността и лоялността са едни от най–силните ѝ качества, защото познава правната уредба и знае колко е важно за всеки клиент да получи максимално качествена услуга.

В личните си принципи на работа Илияна не прави компромис с високите стандарти, безупречното обслужване и качеството на услугата. Държи на отговорност, дисциплина, уважение към колеги и клиенти, партньорство.

Извън работа обича да спортува, да пътува и да опознава различни места и култури. Отделя време и за разходки сред природата със семейство и приятели.


Всички отзиви за Илияна Руменова
ОТЗИВ ОТ nikod fashion

Изключително сме доволни от Луксиммо. Отличават се с професионално обслужване, като сме впечатлени от тяхната ефективност и отзивчивост.

Илияна Руменова и Мария Венкина от офис Пловдив са професионалисти и ни помогнаха успешно при отдаването на имот под наем. Определено бихме препоръчали техните услуги.

ОТЗИВ ОТ nikod fashion
ОТЗИВ ОТ Димитър Петров
Привет, Искам да изкажа своята благодарност при съдействието за продажбата на моя имот! Искам да благодаря на Лили Христова и Илияна Руменова за пълното съдействие и подкрепа през цялото време! Ще препоръчам вашата агенция на всички мои познати. Номер 1 сте!
ОТЗИВ ОТ Димитър Петров
ОТЗИВ ОТ д-р Иван Карабашев
Уважаема г-жо Стоянова, Бих искал да изкажа искрените си благодарности за цялостното съдействие и подкрепа, което ми оказаха служителите от Вашия офис в Пловдив и по-специално Илияна Руменова и Лили Христова, в процеса по продажба на жилищен имот. Възхитен съм, не само от високото ниво на професионализъм и компетентност при подготовката и реализацията на сделката, но и от тяхната ангажираност и внимание към клиента през цялото време! Поздравявам Ви за избора на екип от подготвени професионалисти, които са и коректни и позитивни личности! Ще препоръчвам и за в бъдеще Вашите услуги на мои приятели, познати и колеги. Желая на Вас и Вашия екип ползотворна работа, както и здраве, късмет и весело посрещане на идващите Коледни и Новогодишни празници! С уважение! д-р Иван Карабашев
ОТЗИВ ОТ д-р Иван Карабашев
ОТЗИВ ОТ Теодора Бозева

Здравейте г-жо Руменова, бих искала да споделя с вас моята признателност, благодарност, възхищение към служител от вашият екип. Емоцията и сълзите, които напират в мен на щастие са вследствие на една сбъдната цел. Всичко започна през януари 2021 година, когато започнах кореспонденция с вас служител. Бях си набелязала имот, направихме оглед на място, обстойно и много професионално всичко ми бе разяснено, но не последва решение от моя страна, въпреки че агента ви искрено ме посъветва да закупя, но лекият страх от неизвестното ме възпря. През годината, а и в следващата отново водихме разговори, като нито за миг вашият агент не ме забрави, когато имаше нов имот ми го изпращаше или аз питах за такъв. Отново желанието ми за мой свой дом ме изпълваше с ентусиазъм, защото всяка клетка в мен го желаеше. Може би сме направили още един два огледа, после реших, че ще отида за имот при Хъс, там отново не се получиха нещата, нямаха добра организация и желание да ми съдействат. Сякаш при мен остана и желанието да закупя точно от вашият агент имот, може би защото съм доста привързващ се човек. Не съм работила с други агенти, не посмях да изневерява на вашият колега, сякаш беше единственият човек, който може да ме отведе до така желаният ми дом. През тези години тази емоция изпълваше сърцето ми до днес, когато вашият служител беше до мен на подписването на споразумението за капаро. Сподели го с мен. Сбъдна две мои мечти, да имам дом и точно тя да бъде с мен. Сигурно е продала много имоти и е помогнала на много хора, да това и е работата, но този миг на щастие е безценен. Високо оценявам нейната воля, упоритост, професионализъм, честност, отзивчивост и компетентност. За мен е огромна чест, че познавам тази добра душа Ралица Емилова и с огромна благодарност ще я нося на специално място в сърцето си. Чувството и емоцията от търпението и сбъдването на тази цел, сякаш с кадифена ръкавица работеше върху нея, мога само искрено да благодаря. Исках да споделя това и вас, защото преди добри професионалисти сме и добри хора. Бъдете горда и високо ценете вашият колега Ралица Емилова, тъй като тя човечно и много компетентно работи за моята цел. Бъдете здрави Вие и целият екип. Пожелавам си да имам още сбъднати проекти и цели с Вас. Бъдете! (smiley) С уважение и благодарност Теодора Бозева

ОТЗИВ ОТ Теодора Бозева
ОТЗИВ ОТ Катерина Дюмпе
Здравейте, Казвам се Катерина Дюмпе. Живяла съм 20 години в Германия и от 4,5 живея отново в България, град Пловдив. Хобито ми е да за купувам интересни обекти, обзавеждам луксозно и отдавам под наем. С този емайл- бих искала да изкажа огромна благодарност на Агенция Луксимо и най-вече на Г-жа Илиана Руменова от град Пловдив за изключителната ангажираност, подход, съдействие и помощ за намиране на подходящите клиенти за моите обекти. Както се казва в една поговорка: Културата се състои от нещата, които служителите правят, когато шефът не гледа. С Г-жа Руменова сме направили няколко сделки на Мои имоти, както и отдаване под наем на имотите ми. Тя е Бърза в намирането на подходящият наемател и се занимава цялостно с зададената й задача. От търсенето на подходящият клиент/наемател - до издаване на обект- целият процес с огледи, изготвяне на договор, уговаряне на депозит, заснемане и опис на Инвентара перфектна комуникация и за мен с изключителна социална компетентност се извършат от г-жа Илиана Руменова перфектно. Аз съм възхитена от отдадеността на тази жена към работата си, както и професионалният подход към клиентите си. Тя постоянно се е ангажирала и защитавала интереса на клиента, с което гради едно непоклатимо доверие, лоялност и коректност в моите очи Благодаря от сърце на Агенция Луксимо за професионалното обслужване на клиентите си. Поздрави, Катерина Дюмпе
ОТЗИВ ОТ Катерина Дюмпе
ОТЗИВ ОТ адв. Д. Трайков
Здравейте г-жо Стоянова, по стечение на обстоятелствата попаднах на Вашата фирма, с която сме в процес на договорни отношения във връзка със скл. на договор за посредничество, а впоследствие надявам се, и на договор за суперфиция. Именно в тази насока държа да отбележа, че попаднах на Вашия служител - г-ца Руменова, който считам че е стойностен, коректен, и успява да постави ръководената от Вас структура на едно завидно ниво, по отношение на лоялност и качествено изпълнение на поставените му задачи. Искрено се надявам да успеем да изградим едно ползотворно сътрудничество по отношение на партнирането ни в недвижимите имоти. Отправям тази референция към Вас, не за да замазвам очи, или да изглаждам/изписвам вежди. Когато става дума за коректност, лоялност и отношение към клиента, следва да ес копира положителният пример на г-ца Руменова, както по отношение на работата с недвижимите имоти на територията на гр. Пловдив, региона и други областни градове, така и по отношение на професионализма, морала и добрия начин на комуникация и разбиране. адв. Д. Трайков
ОТЗИВ ОТ адв. Д. Трайков
ОТЗИВ ОТ Yanko Diev
Здравей Илияна, Искам искрено да ти благодаря за професионалната отнoшение, бързите отговори извън работно време, и като цяло отдадеността, за това сделката да мине добре за и за мен и за продавача. Best of luck, Yanko
ОТЗИВ ОТ Yanko Diev

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Илияна Руменова в медийни публикации

13.01.2021, LUXIMMO

Илияна Руменова, мениджър на Luximmo Пловдив, с поредно завършено обучение

Регионалният мениджър на Luximmo Пловдив Илияна Руменова завърши поредното си обучение. Тя премина семинар на тема \"7 техники за успешния брокер през 2021\", организиран от НСНИ и воден ...