Илияна Руменова, мениджър на Luximmo Пловдив, с поредно завършено обучение

LUXIMMO

13.01.2021

Регионалният мениджър на Luximmo Пловдив Илияна Руменова завърши поредното си обучение. Тя премина семинар на тема "7 техники за успешния брокер през 2021", организиран от НСНИ и воден от Марк де Турк.

Офис Пловдив спечели отличието за "Най-изряден офис на 2020г." на Годишните награди на Luximmo Finest Estates и до голяма степен това се дължи на отдадената работа на Илияна Руменова. Тя е юрист с многократно доказван професионализъм и брокер с дълбоки познания за пазара на имоти в Пловдив.

В личните си принципи на работа Илияна не прави компромис с високите стандарти, безупречното обслужване и качеството на услугата. Държи на отговорност, дисциплина, уважение към колеги и клиенти, партньорство.

Запознайте се подробно с Илияна и деловия й профил тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти