Яна Янчева

Тийм лидер, Главен офис SUPRIMMO, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Креативност и точна преценка.

Яна Янчева е част от екипа ни от далечната 2005. Тя завършва гимназия с разширено изучаване на чужди езици “Джон Атанасов”, София. Яна придобива бакалавърската си степен с профил “Туризъм” в ЧПК “Делта”, София, след което продължава образованието си в “Киевски университет”. Яна владее отлично английски и руски език.

Тя работи дълги години като интериорен консултант и мениджър продажби в компания за интериорен дизайн “Фърниш” БГ, където успешно консултира клиенти, закупили незавършен или необзаведен имот от нас.

От 2013 година Яна се занимава основно с развиването на продажбите на имотите ни в Европа, Азия и Близкия Изток. Тя успешно продава ваканционни имоти в Банско, Слънчев Бряг, Пловдив, Варна, Бургас и други. Яна притежава отлични умения в онлайн продажбите и интернет маркетинга.

В следствие на този опит Яна се отличава с организационни и комуникационни умения, както и отлична креативност в работната среда. Характерни за нея са точната преценка, изпълване на поети ангажименти и задължения, сериозно отношение към клиенти, партньори и колеги.

Яна Янчева е и сред първите старши консултанти в компанията, които станаха тийм лидери и поеха като ментори екип от обучаващи се брокери.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Яна Янчева в медийни публикации

01.08.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юли 2023

Отново дойде моментът, в който отличаваме тези, които през последния месец сбъднаха най-много мечти на най-голям брой клиенти. Тези консултанти, които си заслужиха горещи препоръки ...

03.07.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юни 2023

Още един месец на 2023 вече е в историята, но юни ще бъде запомнен с широките усмивки на десетките клиенти, които успяхме на обслужим. За някои от тях открихме първото собствено жилище ...

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...