LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Яна Янчева

Тийм лидер, Главен офис SUPRIMMO, София

Информация за контакт

Креативност и точна преценка.

Яна Янчева е част от екипа ни от далечната 2005. Тя завършва гимназия с разширено изучаване на чужди езици “Джон Атанасов”, София. Яна придобива бакалаварската си степен с профил “Туризъм” в ЧПК “Делта”, София, след което продължава образованието си в “Киевски университет”. Яна владее отлично английски и руски език.

Тя работи дълги години като интериорен консултант и мениджър продажби в компания за интериорен дизайн “Фърниш” БГ, където успешно консултира клиенти, закупили незавършен или необзаведен имот от нас.

От 2013 година Яна се занимава основно с развиването на продажбите на имотите ни в Европа, Азия и Близкия Изток. Тя успешно продава ваканционни имоти в Банско, Слънчев Бряг, Пловдив, Варна, Бургас и други. Яна притежава отлични умения в онлайн продажбите и интернет маркетинга.

В следствие на този опит Яна се отличава с организационни и комуникационни умения, както и отлична креативност в работната среда. Характерни за нея са точната преценка, изпълване на поети ангажименти и задължения, сериозно отношение към клиенти, партньори и колеги.

Яна Янчева е и сред първите старши консултанти в компанията, които станаха тийм лидери и поеха като ментори екип от обучаващи се брокери.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Тийм лидер на 2020

Брокер на годината, 2019

Брокер с най-голям общ оборот, 2018
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти