Камен Славов

Старши консултант, Офис Варна

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Камен Славов се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Той завършва средното си образование в IV Езикова гимназия "Фредерик Жолио - Кюри", гр. Варна със специалност френски език. Продължава висшето си образование в Колеж по туризъм, гр.Варна със специалност "Организация и Управление на хотели и ресторанти", след което завършва бакалавър "Туризъм" и магистратура "Мениджмънт" в Икономически университет, Варна.
Владее руски и английски език на отлично ниво и има средно добри познания по френски.

През 2004 г. започва работа в сферата на туризма, в градски 4* хотел в гр. Варна. След 2 години е назначен за фронт офис мениджър, а след още 2 става управител на хотела. Паралелно участва в създаването и управлението на фирма за кетъринг , която бързо се налага на местния пазар и скоро става водеща в бранша.
През 2013 участва в създаването и управлението на фирма за хотелски мениджмънт и специализира в управлението на ваканционен апарт-хотел. В последствие обединява хотелския мениджмънт с пропърти мениджмънт и изцяло поема управлението на обекта.
През 2014 създава собствена фирма за хотелски мениджмънт, като успешно управлява 75 апартамента в различни комплекси в к.к. Златни пясъци, гр. Балчик, Свети Влас, к.к. Слънчев бряг. През 2019 г. продава фирмата си на руски инвеститор.

Има огромен опит в отдаването на имоти на дългосрочен и краткосрочен принцип и безпроблемно управлява цялостния процес. Клиентите му се доверяват заради неговата отдаденост към професията и мотивацията му винаги да предоставя най-добрата услуга.

В работата си той държи на пълна прозрачност и изграждане на доверие.

Свободното си време посвещава на семейството си, а друга голяма негова страст е кикбокса. Занимава се усилено със спорт от 20 години и е многократен държавен шампион по кикбокс на България във всички стилове. Работи като рефер и съдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай , както и към световната организация по кикбокс WAKO.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Камен Славов в медийни публикации

03.07.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юни 2023

Още един месец на 2023 вече е в историята, но юни ще бъде запомнен с широките усмивки на десетките клиенти, които успяхме на обслужим. За някои от тях открихме първото собствено жилище ...

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...

03.05.2023, LUXIMMO

Брокери на месец април 2023 година

В екипа си имаме изключителни хора, отдадени професионалисти, експерти, консултанти, движени от мотивацията за успех и се гордеем с всеки един от тях. Влагаме много в обученията им вярваме ...

21.12.2022, LUXIMMO

Камен Славов е новият старши консултант в офис LUXIMMO Варна

Камен Славов е новият старши консултант в офис LUXIMMO Варна! Той бе повишен от мениджъра на офиси Варна, Бургас и Русе Силвия Гочева заради невероятните си търговски успехи през 2022 година ...