LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Камен Славов

Старши консултант, Офис Варна

Информация за контакт
Камен Славов се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Той завършва средното си образование в IV Езикова гимназия "Фредерик Жолио - Кюри", гр. Варна със специалност френски език. Продължава висшето си образование в Колеж по туризъм, гр.Варна със специалност "Организация и Управление на хотели и ресторанти", след което завършва бакалавър "Туризъм" и магистратура "Мениджмънт" в Икономически университет, Варна.
Владее руски и английски език на отлично ниво и има средно добри познания по френски.

През 2004 г. започва работа в сферата на туризма, в градски 4* хотел в гр. Варна. След 2 години е назначен за фронт офис мениджър, а след още 2 става управител на хотела. Паралелно участва в създаването и управлението на фирма за кетъринг , която бързо се налага на местния пазар и скоро става водеща в бранша.
През 2013 участва в създаването и управлението на фирма за хотелски мениджмънт и специализира в управлението на ваканционен апарт-хотел. В последствие обединява хотелския мениджмънт с пропърти мениджмънт и изцяло поема управлението на обекта.
През 2014 създава собствена фирма за хотелски мениджмънт, като успешно управлява 75 апартамента в различни комплекси в к.к. Златни пясъци, гр. Балчик, Свети Влас, к.к. Слънчев бряг. През 2019 г. продава фирмата си на руски инвеститор.

Има огромен опит в отдаването на имоти на дългосрочен и краткосрочен принцип и безпроблемно управлява цялостния процес. Клиентите му се доверяват заради неговата отдаденост към професията и мотивацията му винаги да предоставя най-добрата услуга.

В работата си той държи на пълна прозрачност и изграждане на доверие.

Свободното си време посвещава на семейството си, а друга голяма негова страст е кикбокса. Занимава се усилено със спорт от 20 години и е многократен държавен шампион по кикбокс на България във всички стилове. Работи като рефер и съдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай , както и към световната организация по кикбокс WAKO.

Награди и отличия

Най-добър нов брокер, 2020
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти