LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Диана Любенова

Консултант, Офис Витоша, София

Информация за контакт

Домът не е място, а чувство!

Диана Любенова се присъединява към екипа на офис "Витоша" 69А през есента на 2016 година. Тя е завършила 138 СОУ "Проф. Васил Златарски", а след това ЧПГХС, като има III степен професионална квалификация професия – хотелиер. Диана владее добре английски език и има основни познания по италиански език.

Професионалният си път Диана започва в семейния бизнес, където отговаря за организирането на различни инвестиционни проекти в сектора на недвижимите имоти, както и в координирането на проектантски и строителни дейности. В допълнение тя отговаря също и за събирането и изготвянето на документации, както и извършване на огледи и покупко-продажби на имоти. Диана има опит с управлението на имоти под наем, с намирането на наематели, покриването на наеми и такси и поддръжката на съответните имоти.

През годините тя е трупала опит и в няколко търговски начинания, сред които проектиране и изработване на бижута от естествени камъни и благородни метали, където е отговаряла за организационна и маркетингова дейност свързана с това.

Диана е изключително лоялна, коректна и отговорна към работата си. В ежедневната си дейност тя се стреми да прилага индивидуален подход и позитивно лично отношение към всеки клиент. Тя вярва, че домът не е място, а чувство и се стреми да помогне на клиентите да реализират мечтата си.

В свободното си време, Диана винаги намира време за спорт и пътувания. Тя е талантлив художник и бижутер, а изкуството изпълва живота и с красота и енергия.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

LUXIMMO посланик, 2020

Най-голяма сделка, 2020

Най-голяма сделка с парцел, 2020

Най-много сделки с бизнес имоти, 2020

Най-много сделки с бизнес имоти, 2019

Най-голям брой сдели с наеми на бизнес имоти, 2018
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти