LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Невена Стоянова

Управляващ директор и акционер, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт

Домът е уют, спокойствие, красота.

Невена Стоянова е управляващ директор на LUXIMMO от 2017 год. Стартира професионалната си кариера в компанията през 2010 г., като редови брокер. Само за няколко години усърдна работа успява да достигне най-високи успехи в продажбите и бързо се изкачва в управленската структурата на агенцията и става партньор със собствен франчайз офис. През 2017 г. заема най-високата мениджърска позиция управляващ директор.

Невена е родена в гр.Стара Загора. Средното си образование получава в град София, завършвайки Езикова гимназия с разширено изучаване на английски и испански език. Висшето си образование продължава в Нов български университет специалност "История на изкуството" и Университет за национално и световно стопанство- специалност "Връзки с обществеността".

Опит в сферата на недвижимите имоти придобива чрез дългогодишната си работа в престижна строително-инвестиционна компания. Основно е ангажирана с цялостния процес при сделки за покупко-продажби на жилищни, търговски и бизнес площи. Добри умения за комуникация и креативно мислене развива и чрез работата си като редактор в една от най-известните български печатни медии.

Невена се присъединява към екипа на LUXIMMO, привлечена от коректното отношение на компанията към клиенти и партньори, иновативните решения на мениджърския екип, както и от цялостната философия и положителния имидж на компанията. Офис LUXIMMO "Вишнева", основан от Невена Стоянова се затвърждава като най-награждавания в 15-годишната история на компанията.
През 2018 и 2022г. LUXIMMO печели 5-star наградите за Най-добра агенция за недвижими имоти в България и Невена Стоянова приема отличията на бляскава гала вечеря в Лондон.

Невена винаги е работила за разширяването на портфолиото от луксозни имоти, достъпни за българските купувачи, и през 2020 година в партньорство със своя съпруг Никола Стоянов и граф Гийом де Виллие открива първия офис в България на BARNES International.

Невена Стоянова е чест участник на конференции и форуми, посветени на имотния пазар и инвестиции, сред които BalRec и Residential Forum, организирани от реномираното издание на строителство и архитектура "Градът".
През 2022г. е номинирана за наградата "Жена на годината" в категория "Бизнес".

Свободното си време Невена посвещава на спорт (фитнес, кайт-сърф, ски), изкуство и литература.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Вдъхновител на годината, 2021
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти