LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имотите в Дубай: Възможност за сигурна инвестиция по време на висока инфлация

Nova.bg

25.11.2022

Невена Стоянова, управляващ директор на LUXIMMO, коментира пазара на луксозни недвижими имоти в София и Дубай в сегмента "На твоя страна" на Нова Телевизия.

"Цената на един истински луксозен имот в София би следвало да стартира от 4 500 €/кв.м. Цената на квадратен метър при луксозните имоти достига нивата на офертите в Дубай. Това е и една от причините нашите клиенти много често да диференцират риска и да купуват имоти както в София, така и в Дубай", обобщава Стоянова.

Вижте портфолиото на LUXIMMO Dubai!

"Лукс по време на инфлация е възможен и покупките на имоти висок клас бележат ръст. Независимо какви катаклизми се случват на пазара, луксозните имоти са пазар, който е много по-статичен, няма резки маневри," анализира Невена Стоянова.

Хит сред луксозните имоти са тези, които предлагат множество технологии, както и материали, които подобряват здравето на живущите.

Запознайте се с първата HEALTHY BUILDING сграда в България!

"Все повече се търсят имоти, които биха могли да изпълняват в подземната си част функция на бомбоубежища," допълва Невена Стоянова.

Може да видите целия материал тук:

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти