LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO е сред партньорите на Годишните награди на Имоти.нет за 2023

LUXIMMO

09.05.2023

След като през 2022 година LUXIMMO получи двете най-големи отличия на Годишните награди на Имоти.нет - Най-добра агенция (гласувано от журито) и Най-добра агенция (гласувано от потребителите), тази година LUXIMMO е сред партньорите на престижното събитие.

Управляващият ни директор Невена Стоянова е част от журито, което ще определни победителите за 2023 година.

Церемонията по връчването на наградите ще се проведе на 17 май в Интер Експо Център.

Годишните награди на Имоти.нет са единственият национален конкурс в сектор недвижими имоти, който от 2016 година отличава най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на инвеститори и строители в жилищни и бизнес проекти.

Тазгодишното издание застава и зад социална кауза - кучетата – асистенти на Фондация „Очи на четири лапи“, които се обучават за водачи на незрящи, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с физически ограничения.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти