LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Константин Калъчев

Старши консултант , Офис Витоша, София

Информация за контакт

Добрият брокер е добър психолог и слушател!

Константин Калъчев е мениджър продажби в офис Жилищни имоти, София - офисът, който покрива продажбите на имоти на територията на гр. София.

Kато част от нашия професионален екип, той е с изключителен опит в областта на продажбите, придобит при работата му във водещи компании за недвижими имоти. От 2003 година насам, Константин е изградил солидни бизнес отношения с клиенти и строителни фирми, предимно на българския пазар.

Константин Калъчев е роден в гр. Стара Загора и е завършил Математическа Гимназия "Гео Милев", с профил химия и английски език. Висшето си образование завършва във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий", специалност социална психология. Специализира "Клинична психология" в НБУ гр. София.

Изграденият усет към пазара, както и способността да поддържа дълготрайни контакти с колеги и партньори, най-много допринасят за успешната му работа. Множеството сключените сделки и предстоящи възможности представляват за него нови предизвикателства за изява.

За усърдната си работа през 2008 г. и множеството успешни сделки Константин бе награден с годишната награда на LUXIMMO за "Най-добър нов брокер" на компанията, а през 2009 г. му бе връчена наградата "Най-скъпа продажба на къща 2009".

През 2013 г. Константин Калъчев отново получи приза на компанията за "Най-скъпа продажба на къща 2013"

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Специален принос "Лоялност", 2021

Брокер с най-голяма лична сфера на влияние, 2021

Най-добро портфолио, 2020

Най-голяма сделка с парцел, 2020

Най-голяма сделка, 2020

Награда за fair play, 2020

Най-добро портфолио, 2019

Най-много сделки с имоти на вторичен пазар, 2019

Най-скъпо продадена къща, 2018
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти