Всички отзиви от клиенти и партньори на LUXIMMO

197 отзива / Страницa 1 от 14
Д-р Тимева (28.02.2024)

Благодаря за възможността да ползваме професионалните съвети и невероятното отношение на брокер като Радина Пирева-Димитрова от офис Бургас  - доверете се без резерва!!!

Ivan Wong (27.02.2024)

Мария Венкина от Luximmo Estates в Пловдив, е най-добрият консултант на недвижими имоти, който съм виждал. Тя е честна, трудолюбива и много ефективна. Горещо я препоръчвам на всички потенциални клиенти.

Петя Благоева (27.02.2024)

Голяма благодарност на Светла Стойкова от офис "Вишнева", София за коректното и компетентно отношение, както и свършената със скоростта на светлината работа.

Считахме, че отдаването на имота ни под наем, ще отнеме дълго време, заради по-високите критерии, но Светла оправда доверието ни и се справи блестящо.

В случай на нужда, бих използвала услугите на Luximmo винаги отново!

Невена Мьолер (23.02.2024)

Уважаеми колеги, 

Пиша Ви във връзка със съвместната ни работа и по- конкретно относно сключените със съдействието на колегата Виолета Михайлова (Офис район Слънчев бряг) предварителни и окончателни договори. 

Виолета предлага нашите имотите в комплекс Costa Calma, в район Равда/ Ахелой, като проявява висока доза етичност към купувачите. Отзовава се на всички техни питания относно имотите, които ги интересуват, както по финансовата, така и по чисто техническата част - степен на завършване, оборудване и т.н. 

В нейно лице клиентите имат лоялен партньор в процеса на покупката, който да ги напътства и да им помага при избора. Огледите си Виолета провежда спокойно, с търпение и усет към нуждите на клиентите, като проявява разбиране не само към индивидуалната нагласа на всеки купувач, но и към вписването й в релевантната пазарна ситуация, което личи от постигнатите резултати. 

Надяваме се да работим все така успешно с Виолета и през идните месеци. 

Благодаря Ви! 

Христина Табакова (06.02.2024)

Благодаря на екипа на Luximmo и Христо Хитов за професионалното отношение и съдействие. Благодаря за информацията, която ми беше предоставена, за да направя своя избор, както и за съдействието при всеки етап от сключване на предварителен договор за покупко-продажба. Надявам се, че и за в бъдеще ще мога да разчитам на екипа на Luximmo и Христо Хитов!

Hussain (06.02.2024)

Уважаема г-жа Стоянова,

Искам да благодаря на Вас и вашата компания, че ми предоставихте най-доброто изживяване при продажбата на моя апартамент чрез един от най-добрите ви агенти, с които работих (Яна Янчева, централен офис в София), тъй като тя направи процеса лесен за мен и семейството ми, и бих искал да благодаря на Яна за нейния полезен, уважителен, професионален и щедър начин да се свърже с мен и да ме подкрепи с всичко, от което се нуждаехме.

Вие сте късметлии, че имате Яна в екипа си, тя е един от най-добрите агенти, с които съм имал работа.

Благодаря.


Калоян Ленков (05.02.2024)

Искам да изкажа огромни благодарности на Теодора Иванова от Бургаския клон на ЛУКСИММО. Точно, коректно, внимателно и любезно отношение. Благодаря отново!

Станислав Найденов (01.02.2024)

Искам да изкажа чудесните си впечатления от брокера, с който вече отдавам четвърти апартамент, а именно Цветелина Петрова от офис "Вишнева", София.

Винаги е изключително отзивчива и стриктна към поетите ангажименти, избира най-подходящите за мен наематели. Искрено я препоръчвам!

Петя Георгиева (31.01.2024)

Искам да споделя огромното удоволствие, което предизвика работата с брокер Теодора Иванова от офис Бургас.

Благодаря за професионализма и отношението, с които работи Теодора. Със сигурност бих потърсила Теодора Иванова за следваща съвместна работа.

Марианна Гузенко (24.01.2024)

Най-доброто обслужване, добра комуникация, намерихме страхотен апартамент толкова бързо. Наистина препоръчвам.

Също така препоръчвам Мария Венкина от офис Пловдив, много полезен и много мил човек.

Анка Филипова (23.01.2024)

Изключително съм доволна от съвместната ни работа с Мария Венкина от пловдивския офис!!!

Нещата се случиха бързо и професионално.

Благодаря Мария!!!

Zeinab Ali (22.01.2024)

Горещо препоръчвам тази агенция за недвижими имоти и особено Мария В. Тя беше мила и услужлива, взе предвид всичките ми желания и ми предложи най-доброто от най-доброто.

nikod fashion (09.01.2024)

Изключително сме доволни от Луксиммо. Отличават се с професионално обслужване, като сме впечатлени от тяхната ефективност и отзивчивост.

Илияна Руменова и Мария Венкина от офис Пловдив са професионалисти и ни помогнаха успешно при отдаването на имот под наем. Определено бихме препоръчали техните услуги.

Ели Петрова (03.11.2023)

Уважаеми екип на Luximmo, Обръщам се към вас, за да ви уведомя, че ми е огромно удоволствие да препоръчам Адриана Туркмен като агент по недвижими имоти за всеки индивид или семейство, които търсят да продадат или купят дом за своята уникална ситуация. Баща ми почина и ми остави апартамент в София, България. Живея в Съединените Щати, така че имах множество притеснения. Бях преобладана от перспективата да продавам, тъй като нямах никакви познания за жилищния пазар, законите или дори изискванията за документи в България. Също така не можех да си позволя да остана в България, за да наблюдавам транзакцията, затова ми трябваше доверен агент по недвижими имоти и имах ограничено време! Адриана беше невероятна. Бях доста нервна по отношение на процеса на продажба, като се има предвид, че бях в чужбина през целия процес. Адриана ме водеше стъпка по стъпка, увери ме, че знам какво да очаквам и предложи експертни съвети, които ми помогнаха през преговорите. И успя да подпише договор за апартамента за по-малко от месец! Тя е изключително талантлива в технологичните средства и отлично се възползва от съответните търсачки и бази данни за недвижими имоти, за да проведе бърз пазарен анализ и да определи правилната цена за продажба. Тя проведе множество огледи и винаги ме държеше в течение, като комуникираше с мен на всяка стъпка. Майстор в преговорите за договора, Адриана предложи сделка, която беше добра за мен и направи купувачите също щастливи. Тя познава района на София като своята длан и няма нищо, което да избегне вниманието на Адриана, когато става въпрос за имоти за продажба в този район. Установих, че Адриана е много внимателен агент, сякаш бях нейната единствена клиентка, въпреки че знам, че това не беше така. Тя отговаряше на всички телефонни обаждания и имейли същия ден. Никога не се чувствах пренебрегната или неважна. Тя също е много обаятелна с привлекателна личност. Радвам се да препоръчам Адриана Туркмен на всеки, който иска да купи или продаде дом. Според мен тя е най-добрата в бизнеса и ако някога отново трябва да продавам или купувам, тя ще бъде моят първи избор за агент по недвижими имоти. Горещо препоръчвам г-жа Туркмен и с радост ще споделя моя опит по-подробно! Благодаря ви много! Ели Петрова

Д-р Благой Колев и Мая Колева (20.09.2023)

Уважаеми г-н Стоянов, Уважаема г-жо Стоянова, Имаме удоволствието да поднесем отличните си почитания относно, презентирана, подготвена и осъществена сделка на госпожа Жулиета Иванова! Ако, красотата, професионализма, учтивостта и гарантираното спокойствие следва да имат едно име, то ние го даваме на административния директор на офис Бургас (Suprimmo)! Поздравяваме я, пожелаваме ? да запази добротата и коректността в общуването с клиентите си, професионално израстване и щастливи завършеци! Семейство д-р Благой Колев и Мая Колева /собственици на имот в "Сънсет Делукс", Кошарица 28 август 2023 г. PS От нас ще бъде препоръчана на наши близки приятели!