Всички отзиви от клиенти и партньори на LUXIMMO

214 отзива / Страницa 2 от 15
Ниделина Василева (06.03.2024)

Здравейте! Исках да изкажа своята благодарност за осъществената сделка за покупката на имот. Работихме заедно с брокер Виолета Михайлова, за попупко-продажбата на апартамент в комплекс Сънсет, Кошарица. Сделката изискваше повече от обичайните документи, предвид че продавачите са руснаци и сделката се осъществи чрез упълномощаване на брокерката. Виолета Михайлова се справи отлично с представянето на всички изискани документи и бяха навреме представени както пред нотариуса, така и пред банката с оглед отпускане на ипотечния кредит за закупуване на апартамента. Благодаря за добрата работа. Бих Ви препоръчала и на други мои познати. 

Alexander Tuma (29.02.2024)

Искам да изкажа огромна благодарност към целият екип на Суприммо, Банско! Изключително професионално обслужване, като започнем от търсенето на имота, до неговото закупуване.
Сделката, която сключихме имаше затруднения, но това не представляваше никакъв проблем за екипа на Супримо, за мен беше удоволствие да работя с тях!

Khristina Chebykina (29.02.2024)

Купихме апартамент в Банско заедно с Паолина (Банско).

Много съм доволна от работата, Паолина е винаги на линия, отговоря на всички въпроси, помогна с всички транзакции и като цяло се погрижи за цялата сделка и всички проблеми.

Ако търсите да купите или продадете апартамент в Банско - силно препоръчвам Suprimmo - те са професионалисти.

Д-р Тимева (28.02.2024)

Благодаря за възможността да ползваме професионалните съвети и невероятното отношение на брокер като Радина Пирева-Димитрова от офис Бургас  - доверете се без резерва!!!

Ivan Wong (27.02.2024)

Мария Венкина от Luximmo Estates в Пловдив, е най-добрият консултант на недвижими имоти, който съм виждал. Тя е честна, трудолюбива и много ефективна. Горещо я препоръчвам на всички потенциални клиенти.

Петя Благоева (27.02.2024)

Голяма благодарност на Светла Стойкова от офис "Вишнева", София за коректното и компетентно отношение, както и свършената със скоростта на светлината работа.

Считахме, че отдаването на имота ни под наем, ще отнеме дълго време, заради по-високите критерии, но Светла оправда доверието ни и се справи блестящо.

В случай на нужда, бих използвала услугите на Luximmo винаги отново!

Невена Мьолер (23.02.2024)

Уважаеми колеги, 

Пиша Ви във връзка със съвместната ни работа и по- конкретно относно сключените със съдействието на колегата Виолета Михайлова (Офис район Слънчев бряг) предварителни и окончателни договори. 

Виолета предлага нашите имотите в комплекс Costa Calma, в район Равда/ Ахелой, като проявява висока доза етичност към купувачите. Отзовава се на всички техни питания относно имотите, които ги интересуват, както по финансовата, така и по чисто техническата част - степен на завършване, оборудване и т.н. 

В нейно лице клиентите имат лоялен партньор в процеса на покупката, който да ги напътства и да им помага при избора. Огледите си Виолета провежда спокойно, с търпение и усет към нуждите на клиентите, като проявява разбиране не само към индивидуалната нагласа на всеки купувач, но и към вписването й в релевантната пазарна ситуация, което личи от постигнатите резултати. 

Надяваме се да работим все така успешно с Виолета и през идните месеци. 

Благодаря Ви! 

Христина Табакова (06.02.2024)

Благодаря на екипа на Luximmo и Христо Хитов за професионалното отношение и съдействие. Благодаря за информацията, която ми беше предоставена, за да направя своя избор, както и за съдействието при всеки етап от сключване на предварителен договор за покупко-продажба. Надявам се, че и за в бъдеще ще мога да разчитам на екипа на Luximmo и Христо Хитов!

Hussain (06.02.2024)

Уважаема г-жа Стоянова,

Искам да благодаря на Вас и вашата компания, че ми предоставихте най-доброто изживяване при продажбата на моя апартамент чрез един от най-добрите ви агенти, с които работих (Яна Янчева, централен офис в София), тъй като тя направи процеса лесен за мен и семейството ми, и бих искал да благодаря на Яна за нейния полезен, уважителен, професионален и щедър начин да се свърже с мен и да ме подкрепи с всичко, от което се нуждаехме.

Вие сте късметлии, че имате Яна в екипа си, тя е един от най-добрите агенти, с които съм имал работа.

Благодаря.


Калоян Ленков (05.02.2024)

Искам да изкажа огромни благодарности на Теодора Иванова от Бургаския клон на ЛУКСИММО. Точно, коректно, внимателно и любезно отношение. Благодаря отново!

Станислав Найденов (01.02.2024)

Искам да изкажа чудесните си впечатления от брокера, с който вече отдавам четвърти апартамент, а именно Цветелина Петрова от офис "Вишнева", София.

Винаги е изключително отзивчива и стриктна към поетите ангажименти, избира най-подходящите за мен наематели. Искрено я препоръчвам!

Петя Георгиева (31.01.2024)

Искам да споделя огромното удоволствие, което предизвика работата с брокер Теодора Иванова от офис Бургас.

Благодаря за професионализма и отношението, с които работи Теодора. Със сигурност бих потърсила Теодора Иванова за следваща съвместна работа.

Марианна Гузенко (24.01.2024)

Най-доброто обслужване, добра комуникация, намерихме страхотен апартамент толкова бързо. Наистина препоръчвам.

Също така препоръчвам Мария Венкина от офис Пловдив, много полезен и много мил човек.

Анка Филипова (23.01.2024)

Изключително съм доволна от съвместната ни работа с Мария Венкина от пловдивския офис!!!

Нещата се случиха бързо и професионално.

Благодаря Мария!!!

Zeinab Ali (22.01.2024)

Горещо препоръчвам тази агенция за недвижими имоти и особено Мария В. Тя беше мила и услужлива, взе предвид всичките ми желания и ми предложи най-доброто от най-доброто.