Даниела Патрикова

Директор на офис/ Партньор, Офис Театър "Иван Вазов", София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Даниела Патрикова е директор на офис Luximmo "Иван Вазов", член на управителния съвет на LUXIMMO Finest Estates и партньор в компанията.

Тя завършва средното си образование в ПМГ “ Васил Друмев” – Велико Търново, а висшето си образование продължава в Софийски университет със специалност Връзки с обществеността. Даниела Патрикова владее английски език на отлично ниво.

Има дълга журналистическа кариера в Българска национална телевизия и вестник "24 часа", чрез която успява да създаде голяма сфера на влияние и приятелство. Богатата й обща култура и харизматична личност я превръщат в любим събеседник и приятел на голям кръг от хора, а безкомпромисното професионално отношение в предпочитания бизнес партньор.

Даниела Патрикова е позната като човек с най-високи естетически критерии. Често лично консултира клиенти на LUXIMMO Finest Estates при избора им на имот, интериорни решение за него и имплементиране на произведения на изкуството в пространството. Домовете, докоснати от личния почерк на Даниела Патрикова, се превръщат в емблематични и покачващи своята стойност, имат собствен характер и пространство, заредено с красотата на непреходната стойност.

В работата си като директор на офис LUXIMMO "Иван Вазов" и като член на управителния съвет на LUXIMMO Finest Estates, Даниела Патрикова държи и налага най-високия клас обслужване на клиенти, който постоянно актуализира според най-добрите световни практики в сферата на недвижимите имоти. Обича динамиката на промените в бизнеса с недвижими имоти и умее да контролира процеси, свързани с тях.

В свободното си време Даниела Патрикова посещава едни от най-луксозните дестинации по света, като не спира да наблюдава и изследва нивота на обслужване и стандарти, които те предоставят на своите клиенти.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос