LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Виолета Михайлова

Консултант, Офис район Слънчев бряг

Информация за контакт

Тайната на успеха е в постоянството към целта.

Виолета Михайлова се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Завършва средното си образование в 29 СОУ "Кузман Шапкарев", гр.София и продължава висшето си образование в СУ "Св.Климент Охридски" със специалност "Българска филология" и втора специалност "Журналистика". Владее английски и руски език на отлично ниво и немски на много добро ниво.

Професионалният си път започва като фронт офис мениджър в 5-звезден хотел в столицата.
След което в периода 2000-2002г. работи като стюардеса за GulfAir – Бахрейн и Emirates /Dubai/.Този период е изключително важен в нейния професионален път, тъй като й предоставя възможността да общува с клиенти от различни държави и култури и да разшири мирогледа си като посещава различни континенти. Няколко пъти е повишавана поради доказани високи постижения в обслужването.

Притежава опит и като преподавател в частен колеж в София /учител по английски език/.

В периода 2006-2021г. работи в сферата на туризма и хотелиерството в Слънчев Бряг. Започва като мениджър бутик маестро ювелир в Israel Diamond Center като преминава курс и стаж в Тел Авив, свързани с продажбите и маркетинга на бижута, часовници и диаманти. Работи 2 години в тази сфера и продължава като мениджър SPA&Wellness в престижен комплекс в Слънчев бряг.

Преминава обучения във Франция, Испания и Турция. Придобива сертификати, свързани с управление, реклама и продажби. Взима участие на няколко международни туристически изложения.

Работи и като управител апарт-комплекси в Слънчев Бряг, където се занимава с поддръжката на сградите, комуникацията със собствениците, туристическото настаняване и участва в продажбите и сделките с имоти, което й помага да придобие опит и в тази сфера.

Част от сертификатите на Виолета включват:
Spa Wellness Award 2012-Eastern Europe and Balkans
Spa Award -Balkan Region /World Spa Awards/-връчена на церемония в Лондон 2014
Сертификат-Sales and Marketing Darphin PARIS
Сертификат/курс и стаж/Israel Diamond Center –Tel Aviv
Sales and Marketing Certificate /Cosmetic Products/

В работата си разчита на своите организационни и лидерски умения, отлична комуникация с клиенти и партньори, умение за водене на преговори, познания в областта на рекламата. Държи на отговорност и лоялност, търпение и последователност, целеустременост и спазване на високите фирмени стандарти.

Свободното си време посвещава на семейството си, на пътувания, йога, плуване, четене на книги, обучения и курсове за самоусъвършенстване и професионално развитие.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти